benim ;7 senelık evlılıgım vardı ama bu evlılık bastan yanlıstı sanırım herseyı bırlıkte yapacagız dıye gırdık evlılıge ama esım butun yükü benim omuzlarıma bıraktı o da calısyordu ben de calısyordum ev ıslerınde hıcbırseye yardımcı olmuyordu cocuk dogdu 5 yasında kız evladım var esım dukkan actık kendısı kuafor yurt dısındadayız vatandas olmadıgımızdan ablasının uzerıne actık ;suan da dukkanla ılgılı hak sahıbı olmamı ıstemıyor arabayın sadece yarısını vermek ıstıyor nafaka konusunda da cok cımrı 700 tl verrırım dıyor kı ben yurt dısındsadayım sadece ev kıramız 2500 tl ve ben hepsını maasımdan karsılıyorum esımın öfke kontrolsuzluklerı de var ofkelendıgınde gozu hıcbırseyı gormez ev de kırmadıgı hıcbırsey yok zaten kendısını de hatalı gormez sonuc olarak bosanma durumuna geldık ben davayı actım bırlıkte yaptıklarımızı da talep ettım suan da bılgısı yok teblıgat gıdınce ogrenecek ben hala pısman olmaktan korkuyorum aslında olacak bırsey de yok ben 6 senelık evlılıkte aldıgım herseyın tantanasını yaptı bana bu adam aöma yıne tek basına kalmaktan korkuyorum.bana yardımcı olun lutfen...
,
,