Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş 26. LaborantımYaş kaç meslek ne . Çocuk ta yoksa boşan tabi
Teşekkür ederimSebep kıskaçlık süreç sancılı sonuç rahatlama
Kolay gelsin
Evet bende böyle düşünüyorum kendimle ilgili artık annemle babamla kardeşlerimle çook daha mutluyum..Bazen düşünüyorum acaba çok mu erken evlendim diye ... hayatı yaşamak gezmek tozmak varken kendimi neden bunca sorumluluğun altına aldım diyorum.yoruldum birkaç ayda hemde.annemle kardeşimle yaşamak gezmek varken neden eve tıkılıp kaldım onca borçla diyorum.
bu şükürsuzluk olarak algılanmasın. Sadece erken mi atıldım bunca sorumluluğa diyorum..ahhh ahh....
Burukluk çok normal bir ayrılık yaşıyorsunuz, eşiniz tarafında sıkıldığınız için şimdilerde bunun rahatlığıdır var elbette. Boşanmak için konuşmanız gerek, gerçekten seni oyalayacak gibiyse bunu anlamış olursun. İstersen davayı sen aç. Kararlar alınmışsa sağlıklı bir ayrılık yaşayın.merhaba kızlar, ben bir hafta önce boşanma kararı aldım.konuyu kısa kesmeye çalışıcm. eşimle konuştum bende mutlu değilim pişman oldum evlendiğime dedi. boşanma sebebim kıskançlık, mesleğimi yapmama ve hatta çalışmama karşı çıkıyor. maddi sıkıntımız yok fakat tek başıma dışarıçıkmam bile sorun oluyor. ben çokbunaldım artık. defalarca konuştuk haklısın diyor ama yine aynı. soğudum bunaldım ve kafamda bitirdim aslında ama asıl derdim konuştuğumuzda mutsuzum diyen adam ailemle konuşurken ben karımı çok seviyorum boşanmam diyor. bir haftadır konuşmuyoruz. boşanma davası falan açılmadı daha napıcağımı bilmiyorum ya uğraşırsa benimle. takıntılı bir yapısı var. eşyalarımıda aldırmadım daha evden. ailem yanımda ne karar verirsem verym. aslında kuş gibi hafifledim ve rahatım ama değişik bi buruklukta var içimde anlamıyorum. yanlışanlaşılmasın asla geri dönmek istemiyorum. yani çok dağınık anlatmış olabilirim kusura bakmayın. nasıl olur ne olur bilmiyorum. nasıl konuşayım ne yapayım karışığım. boşananlar bana yadımcı olursanız sevinirim.
Kaç yaşında evlendınız kiBazen düşünüyorum acaba çok mu erken evlendim diye ... hayatı yaşamak gezmek tozmak varken kendimi neden bunca sorumluluğun altına aldım diyorum.yoruldum birkaç ayda hemde.annemle kardeşimle yaşamak gezmek varken neden eve tıkılıp kaldım onca borçla diyorum.
bu şükürsuzluk olarak algılanmasın. Sadece erken mi atıldım bunca sorumluluğa diyorum..ahhh ahh....
Bazen düşünüyorum acaba çok mu erken evlendim diye ... hayatı yaşamak gezmek tozmak varken kendimi neden bunca sorumluluğun altına aldım diyorum.yoruldum birkaç ayda hemde.annemle kardeşimle yaşamak gezmek varken neden eve tıkılıp kaldım onca borçla diyorum.
merhaba kızlar, ben bir hafta önce boşanma kararı aldım.konuyu kısa kesmeye çalışıcm. eşimle konuştum bende mutlu değilim pişman oldum evlendiğime dedi. boşanma sebebim kıskançlık, mesleğimi yapmama ve hatta çalışmama karşı çıkıyor. maddi sıkıntımız yok fakat tek başıma dışarıçıkmam bile sorun oluyor. ben çokbunaldım artık. defalarca konuştuk haklısın diyor ama yine aynı. soğudum bunaldım ve kafamda bitirdim aslında ama asıl derdim konuştuğumuzda mutsuzum diyen adam ailemle konuşurken ben karımı çok seviyorum boşanmam diyor. bir haftadır konuşmuyoruz. boşanma davası falan açılmadı daha napıcağımı bilmiyorum ya uğraşırsa benimle. takıntılı bir yapısı var. eşyalarımıda aldırmadım daha evden. ailem yanımda ne karar verirsem verym. aslında kuş gibi hafifledim ve rahatım ama değişik bi buruklukta var içimde anlamıyorum. yanlışanlaşılmasın asla geri dönmek istemiyorum. yani çok dağınık anlatmış olabilirim kusura bakmayın. nasıl olur ne olur bilmiyorum. nasıl konuşayım ne yapayım karışığım. boşananlar bana yadımcı olursanız sevinirim.
24 yaşında evlendimKaç yaşında evlendınız ki
26 yaşında evlendim....Kaç yaşında evlendınız ki
Kesinlikle bazıları evlilik manyağı olmuş. Ben eşimi çok sevdim.eger sevmeseydim kesinlikle evlenmezdim. Hala çok seviyorum.esimden yana çok şükür bir sıkıntım yok.sadece birkaç sene sonra mı olsaydı diyorum.sonra canım yavrum geliyor aklıma. O geç gelirdi diyorum.susuyorum...Bende erken yaşta evlenilmesine karşıyım. Biraz ailenizle arkadaşlarınizla zaman geçirmek lazım hayatın sunduğu seyleru zmaninda yasamak en dogru olani sonra gero dönemiyorsun.
Gecen hatta biri evlemek istedigini söylemişti yaşı küçük. Dedim bu hayatın sonunu nasıl getireceksin simdi evlenip.
Ki siz erken evlenen biri olarak ayni seyi yazmışsınız.
Ben 27 yaşında evlendim ve şuan hala erken mi evlendim diyorum. Keske biraz daha bekleseydim diyorum.
Ama iste toplum cevre baskısı yaş ilerliyir doğurganlık azalıyor felanı filnı derken 27 evlendim.
Genç kızlara bakıyorum hepsi evlilik derdine düşmüş hele ki şu son 5 yıldır. Kpss dershanesine gittum bu yil yaşım 30 hepsi bana diyor ki napiyosun ne guzel evlisin abla niye geldin. Evliligi ne görüyorlar cidden anlamıyorum.
Haklı bir sebeple boşanıyorsunuz. Kolay gelsin.merhaba kızlar, ben bir hafta önce boşanma kararı aldım.konuyu kısa kesmeye çalışıcm. eşimle konuştum bende mutlu değilim pişman oldum evlendiğime dedi. boşanma sebebim kıskançlık, mesleğimi yapmama ve hatta çalışmama karşı çıkıyor. maddi sıkıntımız yok fakat tek başıma dışarıçıkmam bile sorun oluyor. ben çokbunaldım artık. defalarca konuştuk haklısın diyor ama yine aynı. soğudum bunaldım ve kafamda bitirdim aslında ama asıl derdim konuştuğumuzda mutsuzum diyen adam ailemle konuşurken ben karımı çok seviyorum boşanmam diyor. bir haftadır konuşmuyoruz. boşanma davası falan açılmadı daha napıcağımı bilmiyorum ya uğraşırsa benimle. takıntılı bir yapısı var. eşyalarımıda aldırmadım daha evden. ailem yanımda ne karar verirsem verym. aslında kuş gibi hafifledim ve rahatım ama değişik bi buruklukta var içimde anlamıyorum. yanlışanlaşılmasın asla geri dönmek istemiyorum. yani çok dağınık anlatmış olabilirim kusura bakmayın. nasıl olur ne olur bilmiyorum. nasıl konuşayım ne yapayım karışığım. boşananlar bana yadımcı olursanız sevinirim.
Bende 27 keşke 30 sonrası evlenseydım dıyorum26 yaşında evlendim....
Baba evinde ne kadar kalırsak kalalım özleriz gene çocuk geç oluyor ilerki yaşta evlenınce . Ben otuzuma giriyorum kızım 18 aylık daha . Arkadaşlarımın cocugunn çocuğu ilkokuldaKesinlikle bazıları evlilik manyağı olmuş. Ben eşimi çok sevdim.eger sevmeseydim kesinlikle evlenmezdim. Hala çok seviyorum.esimden yana çok şükür bir sıkıntım yok.sadece birkaç sene sonra mı olsaydı diyorum.sonra canım yavrum geliyor aklıma. O geç gelirdi diyorum.susuyorum...