• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma.

secil22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
1
2
1
35
merhaba sitede yeniyim. boşanma mahkemem var ve şahitler dinlenilecekcek, karşı tarafın şahitleri alakasız ve hiçbir şeyi görmediler ve bilmiyorlar. Avukatım bilmemeleri, uzak olmaları iyi dedi. Fakat çok fazla iftiraya ve yalana maruz kalıyorum. Dayak, hakaret ve tehdit yüzünden dava açtım bu davaları kazandım belgelerim var. Ama çok fazla yalan söylüyor defalarca hakim tarafından azarlandı. Stres yapıyorum. Kendimden ve Avukatımdan eminim ama çok yıprandım. merak ettiğim şahitler yalan konuşunda hakim anlıyormu? şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz ve cevap verdiğiniz için.

merhaba sitede yeniyim. boşanma mahkemem var ve şahitler dinlenilecekcek, karşı tarafın şahitleri alakasız ve hiçbir şeyi görmediler ve bilmiyorlar. Avukatım bilmemeleri, uzak olmaları iyi dedi. Fakat çok fazla iftiraya ve yalana maruz kalıyorum. Dayak, hakaret ve tehdit yüzünden dava açtım bu davaları kazandım belgelerim var. Ama çok fazla yalan söylüyor defalarca hakim tarafından azarlandı. Stres yapıyorum. Kendimden ve Avukatımdan eminim ama çok yıprandım. merak ettiğim şahitler yalan konuşunda hakim anlıyormu? şimdiden teşekkür ediyorum okuduğunuz ve cevap verdiğiniz için.
Hakim öyle saf birisi olmuyor. İbiciğini cibiğini soruyor

Bu zamana kadarki tutarsız davranışlarından ötürü bir sıfır öndesiniz zaten. Onlar bin türlü insanla karşılaşıyorlar anlarlar ne mal olduklarını inşallah.
Avukatınız katılsa sadece siz gitmeseniz olmuyor mu?

Yalan konuşmak zeka işidir eski eşinizde zeki bir adamsa, manipülasyon teknikleriyle hakimi etkisi altına alması olası şayet değilse, kendi ifadesiyle çelişen kelimeler söyleyecektir.
Hakimin anlaması muhtemelen olur bu durumda.

Ne konuda iftira atıyorlar. Kisi iddia ettigi seyi ispat etmekle yükümlüdür. Kuru kuruya camur atip kacmakla olmaz

Zaten şimdiye kadarki durumlarda kendini yeterince belli etmiş rahat olun karşınızdaki hakim kaç tane insan ölçtü biçti o gözler kim bilir yani hiç takma kafana neyin ne olduğunu anlayacaktır

Back
X