• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma

melekayy12

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2018
189
210
18
İyi günler arkadaşlar. Özellikle avukat hanımlar veya boşanan arkadaşlardan yorum rica ediyorum. Boşanma dilekçesinde tazminat hariç hakların saklı tutulmasını isteyip sonradan takıları ve nafaka almak istenebiliyor mu? Şimdiden çok teşekkür ederim cevaplar içinHoppa

Boşanma süreci zor ama imkansız değil ben geçen yıl boşandım sıkı bir avukatın olunca bir de yanında psikolojik destek alınca çok kolay oluyor. Avukatım Cansu hanım sayesinde eski kocam güzel bir nafaka bağladı tek celsede iş bitti Psikologum Dilek Hanımda bu süreçte inanılmaz destek oldu

Boşanma süreci zor ama imkansız değil ben geçen yıl boşandım sıkı bir avukatın olunca bir de yanında psikolojik destek alınca çok kolay oluyor. Avukatım Cansu hanım sayesinde eski kocam güzel bir nafaka bağladı tek celsede iş bitti Psikologum Dilek Hanımda bu süreçte inanılmaz destek oldu

merhaba.
hangi şehirdesiniz acaba? istanbul'da iseniz avukatınız Cansu Hanım'ın bilgilerini paylaşabilir misiniz?

teşekkürler.

Back
X