Amin cümlemize. Çok şükür çocuğum yok ,Allah beterinden saklasın ve o kaçındığım beteri yaşayanlara iyilik versin.Cocuk yokmus arada, bu yonden ozellikle sukretmelisin, arada yipranan yavrular ile ugrasmak daha da zorlayabilirdi seni..
Ailen arkandaymis ne guzel, bu da şükür sebebi..
Elbette zor bir surec ama o kabus gunleri dusununce kurtulduguna iyice sevineceksin inşaAllah, düze çıktığında..
Yaklasik 1 sene evli kalip boşanmış biri olarak sana tavsiyem, haklarindan asla vazgecme ve onca şeyi yapip edip kolayca siyrilmasima izin verme.. "Ay cok asil kız" diye madalya takmayacaklar sana.. Pisman olursun sonra..
O bi genc kizin hayallerini darma duman ederken acimadi, simdi sen de kanma onun perisan hallerine, insanlar degismez..
Rabbim hayirli bi yol acsin sana ve tum sıkıntıda olanlara..
Kac yasindasin? Meslegin var mi?Amin cümlemize. Çok şükür çocuğum yok ,Allah beterinden saklasın ve o kaçındığım beteri yaşayanlara iyilik versin.
Beter olsun!!!Eşim ağlıyormuş, ceset gibi dolaşıyormuş en son duyduğum kadarıyla.
İnşallah...Çok şükür kurtulmuşsunuz, biraz zamanla her şey yoluna girecek...
24 yaşındayım, iyi bir bölüm bitirdim yüksek lisans için çalışıyorum evdeyim şimdilik.Kac yasindasin? Meslegin var mi?
yalancı şahit tutup küfür ve şiddetime tanık göstermiş, istediğim tazminattan 25 bin tl fazlasını istemiş. Ama hukuki açıdan kolay dedi avukat ,çok kötü bir savunma hazırlamış.Evlilik hayatını size zindan etmiş olgunca boşanmasını beklemek fazla hayali olur bence. Neyse ki dava açma gücünü kendinizde bulmuşsunuz. Zararın neresinden donerseniz kardır. İsterseniz psikolojik destek alıp daha rahat atlatirsiniz. Zamanla her şey yoluna girecektir. Bu arada haklarinizdan asla vazgecmeyin tazminat davası açın mutlaka pislik hem şiddet uygula sindir sıyrılmaya çalış. Aman bitsin demeyin tazminat alın mutlaka.
Ben de 24 yasindaydim ayrildigimda, yaklasik 4 sene oldu..24 yaşındayım, iyi bir bölüm bitirdim yüksek lisans için çalışıyorum evdeyim şimdilik.
Bu mu ceset gibi perisan gezen, pisman adam? Guleyim bari.. Pismanlik taktiği tutmayinca çirkefliğe dikey geçiş yapmış..yalancı şahit tutup küfür ve şiddetime tanık göstermiş, istediğim tazminattan 25 bin tl fazlasını istemiş. Ama hukuki açıdan kolay dedi avukat ,çok kötü bir savunma hazırlamış.
Adam bayağı cirkefmis. Sizi darp etmiş sonuçta rapor var. Avukat değilim çok anlamam ama somut delil sonuçta. İnşallah hayırlısıyla kurtulur ve mutlu olursunuz.yalancı şahit tutup küfür ve şiddetime tanık göstermiş, istediğim tazminattan 25 bin tl fazlasını istemiş. Ama hukuki açıdan kolay dedi avukat ,çok kötü bir savunma hazırlamış.
Anlaşmalı boşansanız bile bazen tek celsede bitmiyor ki mahkemenin açılması bile neredeyse iki ay, ikinci celse de 1-2 ay sonra oluyor ve en iyi ihtimalle tek celse bile sürse hakkınızı yedirmeye değmeyecek bir süre fark oluşuyor. Benim davam 3 4 celse sürer gibime geliyor ve çok gerici bir süre beklemek için. Anlaşmalı boşanmak çözüm değil bence kesinlikle arayın hakkınızı ne kadar sürerse sürsün.Canim ayni yastayiz. Benimde bosanma davam var. Ben actim okuyunca soka girdim yazdigi dilekceyi. Zaten tutup ben sucluyum diyecegini beklememek lazım. Psikologa git canım bende gidiyorum. Faydasını goruyorum. İnşallah kurtuluruz. Bana anlasmali bosanma teklif ediyor. Bilmiyorum kafam karisik ettiklerini hazmedemiyorum. Bir taraftan da bir an once bosanip kurtulsam mi diyorum
Pişmanlığını dahi göstermiyor her şeyin tamamen bittiğinin farkında zira. Ama bizim eve yakın oturan bir arkadaşım var İstanbulda (ayrı şehirlerdeyiz) her gün içki içiyormuş, üstünü başını değiştirmiyormuş filan... o dilekçeyi de babasıyla yazdırmıştır diye düşünüyorum. Yani beni evden kovmak dahil canıma kast edecek kadar darp etmek dahil yaptığı için zerre umurumda değil pişmanlığı. Ama sözde ekleyip konuştuğu arkadaşlarımı takip etmesi,konuşması delil aradığını düşündürüp korkuttu da beni. Namus iftirası atacak yeri yok asla ama hırsızlık gibi adi bir suçla bile suçlaması düşündürüyor...Bu mu ceset gibi perisan gezen, pisman adam? Guleyim bari.. Pismanlik taktiği tutmayinca çirkefliğe dikey geçiş yapmış..
Merhaba.. ozelden mesaj atmissin simdi konunu okudum..24 yaşındayım, iyi bir bölüm bitirdim yüksek lisans için çalışıyorum evdeyim şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?