Boşanma

Canim benim ya
canim benim ya millet ne için evlenir biz ne için evlenmişiz vallahi bize bunla4i cektirenler alanından bulsun

Karısına el kaldıran,yumruk atan, eziyet eden adam inşallah bin beter olsun. Boşanma davasındaki iddialarını hiç dikkate almayın, insanlar evlilikleri bitme noktasına gelince o kadar çirkinleşiyorlar ki , mesleğim icabı ne iddialar gördü bu gözler. O yüzden eşinizin sizin hakkınızda söylediği çirkin iddialara şaşırmadığım gibi hiç takılmamanızı öneririm. Artık önünüze bakın, geçmişi düşünüp üzülmenin, hiç sevilmemişim demenin faydası yok. Kısa zamanda toparlanmanızı diliyorum.

Merhabalar. anlattıklarının aynen benim de başıma geldi. hatta daha da fazlası... şiddet, sanal(psikolojik) aldatılma, kızlarla karşılıklı açık saçık fotoğraflaşmalar, yazışmalar, beni evden kovma, evin hiçbir ihtiyacını karşılamama, babama şiddet, insanlara hakkımda iftiralar atma, işyerimi müdürümü arama hakkımda yalanlar söyleme, arabamızı satma ve param yok deme, evlilik takılarım yok elimde, ve sosyal medyadan herkese açık olarak hakkımda binbir yalanlar yazma... daha uzatabilirim bunları inanın. narsistlik, iftiracılık, yalan dolan almış başını gidiyor. insanlara desem bile ben bunları yapmadım diye insanların bana bakışları değişti, sinek küçük ama mide bulandırır hesabı ki sinek küçük müçük değil. Allahım napacağımı şaşırmış durumdayım. işime dört elle sarılıyordum ama onu da elimden almaya çalışıyor işyerimi müdürümü arayarak. Anam babam destekçim çok şükür maddi sıkıntımız da yok. ama ben iyi değilim. yoruldum, tükendim. napacağımı şaşırdım artık. :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…