- 11 Ekim 2017
- 1.144
- 12.753
- 128
- 34
- Konu Sahibi Gelinlerce
konunuza kendi yaşadıklarımla örnek vermek istiyorum umarım işinize yarar. evlendim eşimin ailesiyle aynı evde yaşadım yıllarca sürekli kavga gürültü oldu.bizde sizin gibi birbirimizi çok seviyoduk ama eşim asla beni savunmuyordu. bu durum eşimle aramizi bozmaya başladı ben ailesinden dolup eşime patlıyordum boşanma eşiğine geldik. ailemin yanına yerleştim eşim her gün arayıp sözler vaatler veriyordu. geri döndüm eşimde değişen birşey yoktu ama ben evliligim için değiştim. eşime artık ailen şöyle yapıyor böyle yapıyor demedim. aynı evde yaşadığımız halde asla arkalarından eşime şikayet etmedim. ha kendimi ezdirdim mi hayır. sadece ailesi eşim yokken bana kötü davranıyor eşimin yanında melek oluyorlardı bende onların taktiğini onlar üzerinde uyguladım. sonra zaten evi ayırdık 18 saat uzaklıkta bir şehire yerleştikHer şey karşılıklıdır normalde, tartışırsan karşında ki bir şey demiştir mutluysan karşında ki bir şey yapmıştır gibi..
ama bu insanlar ileriye gidiyor, yatak örtüsünü son gün serelim diye kavga çıkaran görümce... gramını kendileri belirlemesine rağmen kuyumcuda üstüme yürüyen kp... saçma sapan tartışmadan üstüme yürüyen görümce... arabadan inmediğm için kavga çıkaran kv... yani hepsi o kadar uzun ki sıkıldım anlatmaktan.. ama gittiğim psikolog neden çekiyorsun dedi... eş kişisiyle gittiğimiz de beni savunması gerektiğini söyledi.. en son cevap verdim kavga çıktı...