Boşanma

İnternette tonlarca dilekçe var, anlaşmalı dahi olsa avukat en az 5000 tl istiyor. Ben kendim yazdım dilekçemizi. Hazırladıktan sonra adliyede hukuk davaları bölümüne giderseniz yönlendiriyorlar zaten.

Maddi olarak ihtiyacınız yoksa 2-3 yıl uğraşmayın bu pislikle. Çocuğunuz için nafaka alın, defedin hayatınızdan derim ben.

Ne yaşadınız ki durum buralara kadar geldi, eşinizi bu denli hırçın yapan şey nedir, çünkü eşiniz okumuş biri, aklı başında olmasa bu işi yapamaz, size bir konuda çok hınçlı gibi geldi bana, ve de kaç yıllık evlisiniz?

10 yolluk evliyiz .sorma neler yaşandı bu ilk değil zaten daha öncede dövdü beni.komşular şikayet etti karakolluk olduk.şikayetimi geri çektim.eşim ticaret yapıyorum diye arkadaşına kredi kartlarını verdi o da bize 80 vın liralık borç taktı.en başından beri bu ve benzeri işlerle uğraşıyorum borsa var birde

iste o yuzden eve gelip konuşmadan özür dilemeden yatıyor. bu zamana kadar herşeyine katlandiginiz için.

Evet zaten ondankurtulmak için masraf etmek istemiyorum .siz hangi siteden buldunuz,birde dilekçeyi vermeden onun da imzalaması mı gerekiyor

Eşiniz bunun acısını sizden çıkarıp rahatlamaya çalışıyor anlaşılan. Allah yardımcınız olsun, sizin de eşinizin de, bence eşiniz de sağlıklı düşünemiyor.

Eşiniz bunun acısını sizden çıkarıp rahatlamaya çalışıyor anlaşılan. Allah yardımcınız olsun, sizin de eşinizin de, bence eşiniz de sağlıklı düşünemiyor.
Herşeyi gizli saklı olduğu için ben çok sonra öğrendim böyle biley yaptığını .çok yalvardım vazgeç yapma diye ana dinlemedi .

çocukları bana ver filan diyor ama bakmaz ,bakamaz. yarın olsun bakalım.danışma hizmeti veren bir yer varmış oraya gideceğim .
Adliyeye direk git,onlar yönlendiriyorlar
Adliyenin zaten yakınlarında dilekçe hazırlayan yerleroluyor
Elli-yüz lira bi para karsılıgında siz anlatıyorsunuz durumu onlarda kitabına uygun yazıyorlar

Hocam bu evliliğin tutulacak yani kalmamış ama samimi soruyorum bu sefer ciddi misiniz ? Yazık ediyorsunuz kendinize inşallah bu adamdan biran önce kurtulursunuz

Evet zaten ondankurtulmak için masraf etmek istemiyorum .siz hangi siteden buldunuz,birde dilekçeyi vermeden onun da imzalaması mı gerekiyor

Siteyi tam hatırlamıyorum ama onlarca var zaten aratırsanız bulursunuz.

Evet iki tarafında imzalaması gerekiyor, başvuruyu tek yapabilirsiniz ama, dava açarken gelmesine gerek yok

Tekme attığı yerde iz falan var mı darp raporu alsanız. Çocuklar kaç yaşında. Pedegog konuşur onlarla bence mahkemeden böyle şeyler isteyebiliyorlar.

Belime geldi tekme.iz olmadı .oğlum 9 kızım 4.5 yaşında. Eve geldiğinde kızım baba bir daha anneme kızma dedi yavrum.
Fazla düşünmeye gerek yok. İstediğiniz şekilde bir protokol hazırlayın internette anlaşmalı boşanma protokol örnekleri var. Sonra adliyeye götürün. Dışarda daktilocu amcalar var 30-40 TL ye size bir dilekçe de yazarlar. Mahkeme zaten avukat atar.

Neden talep etmiyorsun ki ne hakkın varsa alyanlış mı okudum herkesin içinde mi dövdü gidip rapor aldın mı milletin içinde şiddet yapılınca bildiğim kadarıyla kamu davasına dönüşüyor şahitliğini yapabilecek olanlar var mı bu olaylar karşısında tazminat bile alabilirsin yanına bırakma terbiyesiz adam.. öğretmensin az buçuk bilirsin böyle olaylar okullarda yaşanıyor bazen ama herkesin içinde yaptıysa sana bir şey bunun arkasıni ara

Yalnız şiddet olayının üzerinden 10 gün geçmeden bakın okul kamera kayıtlarına. Bizim okulda da bi olay olmuştu, müdür 10 günde bir kayıtların yenilendiğini dolayısıyla kaydın silindiğini söylemişti. Bi ucu müdüre dokunduğu için de öyle söylemiş olabilir, bilemiyorum

Boşanınca kafan daha rahat olmayacak sorumlulukların artacak çocuklar iki tarafa da yaranmak için bencilleşecek yaşın geçecek etrafındaki evli arkadaşlarına gıcık olacaksın karşına çıkan yeni adaylara şüpheyle bakacaksın ben de öğretmenim birsürü boşanmış arkadaşım var inan kocaları hiç bir iş yağmadan evde dursa arkadaşlarımın psikolojisi daha iyi olurdu.Elindekinin iyi yönlerini görmek gerek erkeğin mükemmeli yok zaten etrafında mükemmel zannettiğin insanlar da kendi içinde farklıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…