10 yolluk evliyiz .sorma neler yaşandı bu ilk değil zaten daha öncede dövdü beni.komşular şikayet etti karakolluk olduk.şikayetimi geri çektim.eşim ticaret yapıyorum diye arkadaşına kredi kartlarını verdi o da bize 80 vın liralık borç taktı.en başından beri bu ve benzeri işlerle uğraşıyorum borsa var birdeNe yaşadınız ki durum buralara kadar geldi, eşinizi bu denli hırçın yapan şey nedir, çünkü eşiniz okumuş biri, aklı başında olmasa bu işi yapamaz, size bir konuda çok hınçlı gibi geldi bana, ve de kaç yıllık evlisiniz?
10 yolluk evliyiz .sorma neler yaşandı bu ilk değil zaten daha öncede dövdü beni.komşular şikayet etti karakolluk olduk.şikayetimi geri çektim.eşim ticaret yapıyorum diye arkadaşına kredi kartlarını verdi o da bize 80 vın liralık borç taktı.en başından beri bu ve benzeri işlerle uğraşıyorum borsa var birde
Evet zaten ondankurtulmak için masraf etmek istemiyorum .siz hangi siteden buldunuz,birde dilekçeyi vermeden onun da imzalaması mı gerekiyorİnternette tonlarca dilekçe var, anlaşmalı dahi olsa avukat en az 5000 tl istiyor. Ben kendim yazdım dilekçemizi. Hazırladıktan sonra adliyede hukuk davaları bölümüne giderseniz yönlendiriyorlar zaten.
Maddi olarak ihtiyacınız yoksa 2-3 yıl uğraşmayın bu pislikle. Çocuğunuz için nafaka alın, defedin hayatınızdan derim ben.
Herşeyi gizli saklı olduğu için ben çok sonra öğrendim böyle biley yaptığını .çok yalvardım vazgeç yapma diye ana dinlemedi .Eşiniz bunun acısını sizden çıkarıp rahatlamaya çalışıyor anlaşılan. Allah yardımcınız olsun, sizin de eşinizin de, bence eşiniz de sağlıklı düşünemiyor.
Adliyeye direk git,onlar yönlendiriyorlarçocukları bana ver filan diyor ama bakmaz ,bakamaz. yarın olsun bakalım.danışma hizmeti veren bir yer varmış oraya gideceğim .
Yarın olsun ilk işim adliyeAdliyeye direk git,onlar yönlendiriyorlar
Adliyenin zaten yakınlarında dilekçe hazırlayan yerleroluyor
Elli-yüz lira bi para karsılıgında siz anlatıyorsunuz durumu onlarda kitabına uygun yazıyorlar
Evet zaten ondankurtulmak için masraf etmek istemiyorum .siz hangi siteden buldunuz,birde dilekçeyi vermeden onun da imzalaması mı gerekiyor
Tatil bile olsa kamera çekim yapar ama o duymadan silmwdenntalep edıp alinaçıktır eger müdahale etmezse.
önce hemen yarın bir avukat bulun lutfen
Belime geldi tekme.iz olmadı .oğlum 9 kızım 4.5 yaşında. Eve geldiğinde kızım baba bir daha anneme kızma dedi yavrum.Tekme attığı yerde iz falan var mı darp raporu alsanız. Çocuklar kaç yaşında. Pedegog konuşur onlarla bence mahkemeden böyle şeyler isteyebiliyorlar.
Fazla düşünmeye gerek yok. İstediğiniz şekilde bir protokol hazırlayın internette anlaşmalı boşanma protokol örnekleri var. Sonra adliyeye götürün. Dışarda daktilocu amcalar var 30-40 TL ye size bir dilekçe de yazarlar. Mahkeme zaten avukat atar.Belime geldi tekme.iz olmadı .oğlum 9 kızım 4.5 yaşında. Eve geldiğinde kızım baba bir daha anneme kızma dedi yavrum.
Hanımlar,anlaşmalı boşanma davası nasıl açılır. öğretmenim,kafam çok karışık,sürdürülemeyecek bir evliliği yürütüyordum,şiddet,yalan herşey var.çocuklar için dedik sabrettim ,artık okulda beni çocuklarımın önünde dövünceye kadar.hiçbirşey talep etmiyorum,ailemin yanında değilim,onlara da haber verip üzülmelerini istemiyorum.boşanma dilekçesi nasıl hazırlanır ve nereye verilir. ne olur yardım artık kaldıramıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?