Hanımlar,anlaşmalı boşanma davası nasıl açılır. öğretmenim,kafam çok karışık,sürdürülemeyecek bir evliliği yürütüyordum,şiddet,yalan herşey var.çocuklar için dedik sabrettim ,artık okulda beni çocuklarımın önünde dövünceye kadar.hiçbirşey talep etmiyorum,ailemin yanında değilim,onlara da haber verip üzülmelerini istemiyorum.boşanma dilekçesi nasıl hazırlanır ve nereye verilir. ne olur yardım artık kaldıramıyorum.
bugün oldu.okula gittik çocuklarla ziyaret maksatlı kendisi müdür yardımcısı.bizi görünce tedirgin oldu. telefonu çekmeceye attı.ben ne saklıyorsun açmak isteyince beni sürükleyerek dışarı çıkardı ,tekrar girmek isteyince tekme attı.bir avukat ayarlayamaz misiniz?
haklarınızı size bu pislikleri yapan bi adama bırakmayın lütfen.
su an tazeyse ondan kurtulmak istiyorsunuz ama sonra pişman olursunuz.
Sizi aldatıyor olabilir mi acaba .. birde okumuş ama adam olmamamıslardan .. avukat tutup donuna kadar alın valllahbugün oldu.okula gittik çocuklarla ziyaret maksatlı kendisi müdür yardımcısı.bizi görünce tedirgin oldu. telefonu çekmeceye attı.ben ne saklıyorsun açmak isteyince beni sürükleyerek dışarı çıkardı ,tekrar girmek isteyince tekme attı.
bugün oldu.okula gittik çocuklarla ziyaret maksatlı kendisi müdür yardımcısı.bizi görünce tedirgin oldu. telefonu çekmeceye attı.ben ne saklıyorsun açmak isteyince beni sürükleyerek dışarı çıkardı ,tekrar girmek isteyince tekme attı.
Sakladığı birşey var demek.bugün oldu.okula gittik çocuklarla ziyaret maksatlı kendisi müdür yardımcısı.bizi görünce tedirgin oldu. telefonu çekmeceye attı.ben ne saklıyorsun açmak isteyince beni sürükleyerek dışarı çıkardı ,tekrar girmek isteyince tekme attı.
O kadad üzüldüm kibugün oldu.okula gittik çocuklarla ziyaret maksatlı kendisi müdür yardımcısı.bizi görünce tedirgin oldu. telefonu çekmeceye attı.ben ne saklıyorsun açmak isteyince beni sürükleyerek dışarı çıkardı ,tekrar girmek isteyince tekme attı.
çocukları bana ver filan diyor ama bakmaz ,bakamaz. yarın olsun bakalım.danışma hizmeti veren bir yer varmış oraya gideceğim .Anlaşmalı dediğinize göre boşanmak konusunda hemfikir olmanız lazım. Eşiniz boşanmak istiyor mu ortak kararınız mı bu? İlk önce avukat tutun kendinize, anlaşmalı boşanma protokolü hazırlar eşinizle imzalarsınız dava açılır
çocukları bana ver filan diyor ama bakmaz ,bakamaz. yarın olsun bakalım.danışma hizmeti veren bir yer varmış oraya gideceğim .
koridorda kimse yoktu. ama kamera açık mıydı bilmiyorum.off
düşünün işte cocuklar için katlaniyorsunuz ama o manzaraya sahit oldu cocuklar.
hemen çok iyi bir avukat bulun, okulda herkesin gözü önünde yaptığı pisliği kanitlayin ve onu rezil rüsva edin.
allah yardımcınız olsun lütfen güçlü olun
sakladığı çok şey var,maddi konular,borç harç meseleleri.ilişkisi yok diye biliyorumSakladığı birşey var demek.
Öğretmensiniz, avukata küçük bir miktarla danışıp yol.yordam öğrenebilirsiniz
haklısın ama onunla uğraşmak istemiyorum artık bitsin gitsin.Siz daha anlaşamamışsınız ki anlaşmalı boşanma davası açasınız. Anlaşmalı boşanmada çiftler ortak karar alırlar protokol hazırlanır ikisi de imzalar protokolde yazanlar her iki taraf için bağlayıcıdır. Sizin dava muhtemelen çekişmeli olur, kararınız kesinse avukata danışın mutlaka
koridorda kimse yoktu. ama kamera açık mıydı bilmiyorum.
anlatsam roman olur derler ya öyle bir evlilik.tek amacım sade bir yaşantıydı. ama karşımdaki insana değmedi. kendim ettim kendim buldum.ailem evlenme dedi.şimdi iki çocukla boşanma aşamasındayım.başka yol da gözükmüyor.hiçbişey yokmuş gibi eve geldi ve yatıyor. ne bir özür ne bir konuşma.Kesinlikle hiçbir şey istememezlik yapmayı, şimdi hakimler de kadınlar lehine karar veriyor, bir de çalışıyormuşsunuz, asla haklarınızdan vazgeçmeyin. Boşanınca adamlar günlerini gün edecek kadınlar da hayat mücadelesi verecek yok öyle...
anlatsam roman olur derler ya öyle bir evlilik.tek amacım sade bir yaşantıydı. ama karşımdaki insana değmedi. kendim ettim kendim buldum.ailem evlenme dedi.şimdi iki çocukla boşanma aşamasındayım.başka yol da gözükmüyor.hiçbişey yokmuş gibi eve geldi ve yatıyor. ne bir özür ne bir konuşma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?