Boşanma

Zhahdid

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2020
8
2
1
38
Arkadaşlar selam, bilen birileri vardır burada diye danışmak istedim. Boşanma davası açmak istiyorum fakat eş kişisi evden gitmeye yanaşmıyor, çocukların düzeni bozulmasın diye ben de istemiyorum (ayrıca evi terk de boşanma sebebi olabilir ) . Bu durumun hukuki yaptırımları var midir , ne yapabilirim ?

Bosanacaksiniz ama adam sizle yasayacak dogru mu ?
Ya da anlamadım ben daha detaylı yazsanız keske

İkinizde evden gıtmek ıstemıyorsunuz ama bosanmak ıstıyorsunuz.
Aynı anda 2 yerde olamazsınız :deli: tabıı bosanıp aynı evde yasamazsınız heralde. Yoksa ne anlamı var bpsanmanın

Arkadaşlar selam, bilen birileri vardır burada diye danışmak istedim. Boşanma davası açmak istiyorum fakat eş kişisi evden gitmeye yanaşmıyor, çocukların düzeni bozulmasın diye ben de istemiyorum (ayrıca evi terk de boşanma sebebi olabilir ) . Bu durumun hukuki yaptırımları var midir , ne yapabilirim ?
bosanma davasi actiktan sonra gidebilirsiniz evi terk olarak gozukmez.. o da otursun tek basina evinde. adam olan ben ceketimi alir giderim cocuklarin duzeni bozulmasin der. nerdeee..

Aynı anda 2 yerde olamazsınız :deli: tabıı bosanıp aynı evde yasamazsınız heralde. Yoksa ne anlamı var bpsanmanın
kuantum fizik iki yerde ayni anda olabilecegimizi soylemiyor muydu? :işsiz:

Neden boşanmak istediğinizi yazmamissiniz ama size ya da cocuklariniza , eğer darp, hakeret gibi bir durum varsa, uzaklaştırma kararı alabilirsiniz . Bir de ev kira mi yoksa eşlerden birine mi ait ? Bence de evi terk etmeyin , ama bir avukata danışıp uzaklasitirma kararı konusunda bilgi alın .

boşanma sebebiniz nedir?
neden siz gidecekmişsiniz?
bi kurtulayım da ev onun olsun kafasında bakmayın, eğer boşanmada suclu taraf o ise bi de ödül gibi kurulu ev mi bırakcaksınız?

Aklıma eski bir dizi vardı Ayrılsak da Beraberiz diye o geldi. Boşanan bir çift burası benim evim diye inatlaşıp evi terk etmiyordu, paravanla bölmüşlerdi evi 😂

Bu tipler boşanma davasını acmadikca gitmezler evden o kağıdı görecek öyle,ayrıca evi sana bırakmak istemiyor gidecek yeri yok anlaşılan ailesi felan.

herkes oldu cem yılmaz valla, ay vallahi şişiyorum şu sosyal medya kullananlardaki duyarsızlığa, kadının yuvası yıkılıyor hala komiklikler şakalar, guldurme ihtiyacı.
bir insan bu kadar ciddi konuda neden birilerini guldurme ihtiyacı hisseder ki durduk yere?

herkes oldu cem yılmaz valla, ay vallahi şişiyorum şu sosyal medya kullananlardaki duyarsızlığa, kadının yuvası yıkılıyor hala komiklikler şakalar, guldurme ihtiyacı.
bir insan bu kadar ciddi konuda neden birilerini guldurme ihtiyacı hisseder ki durduk yere?
Pardon bır yerınız mı agrıyor?

Back
X