Çocuk olunca daha da zor oluyor sürekli görüşmek zorunda kalıyorsunuz bende öyleyim görüntülü arama falan yapıp gösteriyoruz severek ayrıldınız herhalde duygular bitmeden ayrılınca çok zorçok zor bir süreç 1,5 yıl oldu hala iniş çıkışlarımı yaşıyorum çocugu almaya geldi görmek için yanında bir kızla gelmiş ama kardeşimi yoksa kim bilmiyorum ablam vermişti çocugu maske ile de dolaştıgımız için tanıyamadım emin değilim kardeşimi yoksa başka birimi dedi.çocugu aldı arkaya oturdular gittiler dedi içim bunu duydugundan beri ayrı bir kavruldu
ben hiç beklemediğim bir anda darbe yedim 1 hafta önce evime çicek gönderen adamın beni aldattıgını otele sevgilisi ile gittigini ögrendim dünya başıma yıkıldı hala sorguluyorum bu nasıl olur diye çünkü çok güveniyordumÇocuk olunca daha da zor oluyor sürekli görüşmek zorunda kalıyorsunuz bende öyleyim görüntülü arama falan yapıp gösteriyoruz severek ayrıldınız herhalde duygular bitmeden ayrılınca çok zor
Ahh ya neden boyleler bende yalanlardan dolayı bitti hatta ben devam edelim dedim ama kendisi artık bana güvenin kalmadı dedi size borç ödetmek istemiyorum dedi bitirdiben hiç beklemediğim bir anda darbe yedim 1 hafta önce evime çicek gönderen adamın beni aldattıgını otele sevgilisi ile gittigini ögrendim dünya başıma yıkıldı hala sorguluyorum bu nasıl olur diye çünkü çok güveniyordum
emin ol bend ekendi gözlerimle görmesem inanamazdım ama herşey ilahi bir güç mü diyeyeim bilmiyorum tüm deliller bir bir döküldü önüme 1 haftada boşandım ve bu delilleri boşanmadan 15 gun sonra gördüm günü birlik bir kadındı yaptım dedi inanadım ama yine de kalamazdım o evde artık aldım çocugumu çıktım gittim 15 gun sonra herşey önüme geldi allah yardım etti belki de bilmiyorum belki yanında ki hala sevgilisi onuda bilmiyorum dün gece uyku tutmadı uyuayamadım ben bunları haketmedim kusura bakma sana teselli verecegime teselli bekliyorumAhh ya neden boyleler bende yalanlardan dolayı bitti hatta ben devam edelim dedim ama kendisi artık bana güvenin kalmadı dedi size borç ödetmek istemiyorum dedi bitirdi
Hiç önemli değil çok zor bir süreç ben hala böyle olmasaniydi diyorum hala çıkış yolları arıyorum kendimi yiyip bitiyorumemin ol bend ekendi gözlerimle görmesem inanamazdım ama herşey ilahi bir güç mü diyeyeim bilmiyorum tüm deliller bir bir döküldü önüme 1 haftada boşandım ve bu delilleri boşanmadan 15 gun sonra gördüm günü birlik bir kadındı yaptım dedi inanadım ama yine de kalamazdım o evde artık aldım çocugumu çıktım gittim 15 gun sonra herşey önüme geldi allah yardım etti belki de bilmiyorum belki yanında ki hala sevgilisi onuda bilmiyorum dün gece uyku tutmadı uyuayamadım ben bunları haketmedim kusura bakma sana teselli verecegime teselli bekliyorum
Biliyorsunuz insanlar dedikoducu üzüntümü yaşamak istiyorum ama bir yandan da bu şey anlatırım on tane katıp birbirlerine anlatırlar diye de korkuyorum onların yanında güçlü mu durmaliyim yoksa bitkin mi bilmiyorumÜzüntünuzü sinirinizi serebstce yasayın, ne kadar rahat bosaltırsaniz icinizi o kadar hızlı biter.
Cocugum gormesin etrafa laf dusmesin diye diye icinize atarsaniz yillar gecer hala temizleyemezsiniz icinizdekileri.
Benm hala bosanma sürecinde söyleyemediğim laflar aklima gelir de pisman olurum. 4 yıl oldu düsünun yani.
Çok üzülmeniz sizi yanıltmasın, dogru mu yapiyorum basarabilecek miyim diye supheye dusmeyin. Gerekirse psikolojik yardm alın.
Hersey geçiyor inanın.
Zaman geçtikçe "nie o kadar uzüldüm "diye degıl "nie o kadar uzun süre üzüldüm" diye pisman olursunuz. En azından benm öyle oldu
Biliyorsunuz insanlar dedikoducu üzüntümü yaşamak istiyorum ama bir yandan da bu şey anlatırım on tane katıp birbirlerine anlatırlar diye de korkuyorum onların yanında güçlü mu durmaliyim yoksa bitkin mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?