Boşanma

Nasıl anlatsam bir hatam yüzünden buralara geldi evliliğimizi bitirdi
Hatanın ne olduğunu bilmiyorum ama aldatma vs gibi bir durum değilse toparlanabilir diye düşünüyorum. Kaldı ki istedikten sonra ihaneti bile affedenler var. Önemli olan gerçekten pişman olmak ve devam ettirmek için istek olmasi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Yok aldatma değil ben yanlış bir hareket olduğunu söyleşim ama itham etti sürekli hatamı yüzüme vurdu toplayamadık sonra da

Aslında yapılan hata ne bilmiyorum ama BEN AFFEDERDİM ama o affetmedi diyorsanız vicdanınız rahat olsun.
Şöyle Özer geçeyim ben iki defa eşimden izinsiz evdeki paradan aldım aslında yerine koyamk için almıştım eşimde sayıp duruyormuş arada almadım dedim İnkar ettim ama hırsızlık maksadıyla almadım anlatamadım çekindim diyemedim dedim yerine koyacaktım dedim çok sinirlenmişti söyledim tabi yok ailelere yansıttı boşancaz dedi sonra da

hakkınızda hayırlısı olsun. umarım bundan sonraki hayatınız hep huzurlu ve mutlu geçer. Bazen yol ayrımları iyidir. tecrube iyidir.

Sizden para sakınan adamdan zaten boşanın.

Bunun için boşayan adam bahane aramış gibi geldi bana.
Büyük ihtimalle blöf yapıyor sizi kendine kul köle yapmak için iyi taktik

Yüklü miktarda mi

Neden ona söyleyemediğinizin üzerinde durması sizi anlaması gerekirken boşanmak istemesi bu kadar büyütücek bişey gelmedi bana , sizi karşınıza alıp neden bunu yaptın bak ordaki paranın öneminden değil bana neden yalan söyledin diye sorgulaması lazımdı paraya ihtiyacın varsa bunu açıkça söyle diyebilmeliydi ve sizde eşiniz size bu izlenimi verseydi gizli gizli alıp inkar da etmezdiniz heralde

Miktarı ne kadardı ki aldığınız paranın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…