- 29 Mart 2020
- 476
- 268
- 23
- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
Nasıl anlatsam bir hatam yüzünden buralara geldi evliliğimizi bitirdiNeden boşanıyorsunuz ? Allah yardımcınız olsun
Amin inşallah hayırlısı olurHakkinizda hayırlısı olsun
Hatanın ne olduğunu bilmiyorum ama aldatma vs gibi bir durum değilse toparlanabilir diye düşünüyorum. Kaldı ki istedikten sonra ihaneti bile affedenler var. Önemli olan gerçekten pişman olmak ve devam ettirmek için istek olmasi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Nasıl anlatsam bir hatam yüzünden buralara geldi evliliğimizi bitirdi
Aldattınız mı?Nasıl anlatsam bir hatam yüzünden buralara geldi evliliğimizi bitirdi
Yok aldatma değilHatanın ne olduğunu bilmiyorum ama aldatma vs gibi bir durum değilse toparlanabilir diye düşünüyorum. Kaldı ki istedikten sonra ihaneti bile affedenler var. Önemli olan gerçekten pişman olmak ve devam ettirmek için istek olmasi. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Boşanma nedeni sizi daha çok üzüyorsa bence geçer bu üzüntü.Boşanıyorumçok üzgünüm çok
Evliliğimin bitmesi sevdiğim adamı kaybetmek üzüyorBoşanma nedeni sizi daha çok üzüyorsa bence geçer bu üzüntü.
Aslında yapılan hata ne bilmiyorum ama BEN AFFEDERDİM ama o affetmedi diyorsanız vicdanınız rahat olsun.Nasıl anlatsam bir hatam yüzünden buralara geldi evliliğimizi bitirdi
Şöyle Özer geçeyim ben iki defa eşimden izinsiz evdeki paradan aldım aslında yerine koyamk için almıştım eşimde sayıp duruyormuş arada almadım dedim İnkar ettim ama hırsızlık maksadıyla almadım anlatamadım çekindim diyemedim dedim yerine koyacaktım dedim çok sinirlenmişti söyledim tabi yok ailelere yansıttı boşancaz dedi sonra daAslında yapılan hata ne bilmiyorum ama BEN AFFEDERDİM ama o affetmedi diyorsanız vicdanınız rahat olsun.
Sizden para sakınan adamdan zaten boşanın.Şöyle Özer geçeyim ben iki defa eşimden izinsiz evdeki paradan aldım aslında yerine koyamk için almıştım eşimde sayıp duruyormuş arada almadım dedim İnkar ettim ama hırsızlık maksadıyla almadım anlatamadım çekindim diyemedim dedim yerine koyacaktım dedim çok sinirlenmişti söyledim tabi yok ailelere yansıttı boşancaz dedi sonra da
Bunun için boşayan adam bahane aramış gibi geldi bana.Şöyle Özer geçeyim ben iki defa eşimden izinsiz evdeki paradan aldım aslında yerine koyamk için almıştım eşimde sayıp duruyormuş arada almadım dedim İnkar ettim ama hırsızlık maksadıyla almadım anlatamadım çekindim diyemedim dedim yerine koyacaktım dedim çok sinirlenmişti söyledim tabi yok ailelere yansıttı boşancaz dedi sonra da
Yüklü miktarda miŞöyle Özer geçeyim ben iki defa eşimden izinsiz evdeki paradan aldım aslında yerine koyamk için almıştım eşimde sayıp duruyormuş arada almadım dedim İnkar ettim ama hırsızlık maksadıyla almadım anlatamadım çekindim diyemedim dedim yerine koyacaktım dedim çok sinirlenmişti söyledim tabi yok ailelere yansıttı boşancaz dedi sonra da
Neden ona söyleyemediğinizin üzerinde durması sizi anlaması gerekirken boşanmak istemesi bu kadar büyütücek bişey gelmedi bana , sizi karşınıza alıp neden bunu yaptın bak ordaki paranın öneminden değil bana neden yalan söyledin diye sorgulaması lazımdı paraya ihtiyacın varsa bunu açıkça söyle diyebilmeliydi ve sizde eşiniz size bu izlenimi verseydi gizli gizli alıp inkar da etmezdiniz heraldeŞöyle Özer geçeyim ben iki defa eşimden izinsiz evdeki paradan aldım aslında yerine koyamk için almıştım eşimde sayıp duruyormuş arada almadım dedim İnkar ettim ama hırsızlık maksadıyla almadım anlatamadım çekindim diyemedim dedim yerine koyacaktım dedim çok sinirlenmişti söyledim tabi yok ailelere yansıttı boşancaz dedi sonra da
Miktarı ne kadardı ki aldığınız paranın?Şöyle Özer geçeyim ben iki defa eşimden izinsiz evdeki paradan aldım aslında yerine koyamk için almıştım eşimde sayıp duruyormuş arada almadım dedim İnkar ettim ama hırsızlık maksadıyla almadım anlatamadım çekindim diyemedim dedim yerine koyacaktım dedim çok sinirlenmişti söyledim tabi yok ailelere yansıttı boşancaz dedi sonra da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?