- Konu Sahibi Mevsim Yaz
-
Çok üzüldüm inanın hata dediğiniz şey hata değil ki..tabikide evdeki paradan alabilir harcama yapabilirsiniz ,utanmadan çevresine karım paramı çalıyor mu demiş ay yazıklar olsun..benim eşim bana harcama konusunda bir kerecik tek laf etmemiştir...kartını verir alırım sadece akşama meblayı söylerim ,extre de yanlışlık olmasın diye...ama inanın hata değil size güvenmeyen sevmeyen,yabancı gören bir adamdan kurtuluyorsunuz bence..Şöyle Özer geçeyim ben iki defa eşimden izinsiz evdeki paradan aldım aslında yerine koyamk için almıştım eşimde sayıp duruyormuş arada almadım dedim İnkar ettim ama hırsızlık maksadıyla almadım anlatamadım çekindim diyemedim dedim yerine koyacaktım dedim çok sinirlenmişti söyledim tabi yok ailelere yansıttı boşancaz dedi sonra da
Geçmiş mesajlarınıza bakılırsa eşiniz zaten size psikolojik ve ekonomik şiddet uygulayan ruh hastası biriymiş. Siz hala nasıl seviyorsunuz ilginçŞöyle Özer geçeyim ben iki defa eşimden izinsiz evdeki paradan aldım aslında yerine koyamk için almıştım eşimde sayıp duruyormuş arada almadım dedim İnkar ettim ama hırsızlık maksadıyla almadım anlatamadım çekindim diyemedim dedim yerine koyacaktım dedim çok sinirlenmişti söyledim tabi yok ailelere yansıttı boşancaz dedi sonra da
Aslında ben çalışıyordum ödemelerim dışında kalanı evine kendime harcayan biriyim yalan yok biraz kaçırınca aldım işte sorun almadım demem inkar ettim hakbuki neden inkar ediyorsun ben aldım de çekindim bilmiyorum tartışmayalım belki diye ama hırsızlık asla düşünmedimÇok üzüldüm inanın hata dediğiniz şey hata değil ki..tabikide evdeki paradan alabilir harcama yapabilirsiniz ,utanmadan çevresine karım paramı çalıyor mu demiş ay yazıklar olsun..benim eşim bana harcama konusunda bir kerecik tek laf etmemiştir...kartını verir alırım sadece akşama meblayı söylerim ,extre de yanlışlık olmasın diye...ama inanın hata değil size güvenmeyen sevmeyen,yabancı gören bir adamdan kurtuluyorsunuz bence..
Üç yüz beşyüz lira içinse bosamasi bırakın dağınık kalsın. Aldığın evin ihtiyacı yada üzerine biseydir. Onu da laf edecekse boşanması daha iyi. Ama kaba tabirle ayar veriyor bence eşiniz. Bosanmaz gibi. Sizi sindirip istediği gibi şekillendirecek.Aslında ben çalışıyordum ödemelerim dışında kalanı evine kendime harcayan biriyim yalan yok biraz kaçırınca aldım işte sorun almadım demem inkar ettim hakbuki neden inkar ediyorsun ben aldım de çekindim bilmiyorum tartışmayalım belki diye ama hırsızlık asla düşünmedim
Canım benim bırak ne hali varsa görsün ,inan değmez zaman gelecek daha mantıklı düşüneceksin,şimdi duygusal olarak bakıyorsun...benim eşim bana bunu yapsın birgün durmam...Aslında ben çalışıyordum ödemelerim dışında kalanı evine kendime harcayan biriyim yalan yok biraz kaçırınca aldım işte sorun almadım demem inkar ettim hakbuki neden inkar ediyorsun ben aldım de çekindim bilmiyorum tartışmayalım belki diye ama hırsızlık asla düşünmedim
100 lira almıştım 200 lira aldım ki yerine koyacaktım bir gün sonra olacağı varmış 6 aydır ayrıyız gittik dün dava açıldı haftaya boşanıyoruzÜç yüz beşyüz lira içinse bosamasi bırakın dağınık kalsın. Aldığın evin ihtiyacı yada üzerine biseydir. Onu da laf edecekse boşanması daha iyi. Ama kaba tabirle ayar veriyor bence eşiniz. Bosanmaz gibi. Sizi sindirip istediği gibi şekillendirecek.
Canım benim bırak ne hali varsa görsün ,inan değmez zaman gelecek daha mantıklı düşüneceksin,şimdi duygusal olarak bakıyorsun...benim eşim bana bunu yapsın birgün durmam...
İnanmıyorum iki kuruş için mi yapiyo bunu.ve siz uzuluyorsunuz.bende size uzuldum.100 lira almıştım 200 lira aldım ki yerine koyacaktım bir gün sonra olacağı varmış 6 aydır ayrıyız gittik dün dava açıldı haftaya boşanıyoruz
Allah aşkına üzülme, senden bu kadarcık parayı, sevgiyi, saygıyı sakınan adamı kaybetmiyor aksine ondan kurtuluyorsun.100 lira almıştım 200 lira aldım ki yerine koyacaktım bir gün sonra olacağı varmış 6 aydır ayrıyız gittik dün dava açıldı haftaya boşanıyoruz
Malesefİnanmıyorum iki kuruş için mi yapiyo bunu.ve siz uzuluyorsunuz.bende size uzuldum.
Sanırım öyle oldu adım da hırsıza çıktı işin kötü tarafıAllah aşkına üzülme, senden bu kadarcık parayı, sevgiyi, saygıyı sakınan adamı kaybetmiyor aksine ondan kurtuluyorsun.
Kocan resmen bahane yapmış, bunu göremeyecek deneyimsizlikte olduğun için yaşının küçük olduğunu düşünüyorum. Lütfen önce destek alıp psikolojini, sonra da hayatını güzelleştir.
Adam manyak çünkü.Sanırım öyle oldu adım da hırsıza çıktı işin kötü tarafı
Üç yüz beşyüz lira içinse bosamasi bırakın dağınık kalsın. Aldığın evin ihtiyacı yada üzerine biseydir. Onu da laf edecekse boşanması daha iyi. Ama kaba tabirle ayar veriyor bence eşiniz. Bosanmaz gibi. Sizi sindirip istediği gibi şekillendirecek.
Çok yersiz olmuş eşinizin tavrı siz olsanız affedersiniz dimi.Şöyle Özer geçeyim ben iki defa eşimden izinsiz evdeki paradan aldım aslında yerine koyamk için almıştım eşimde sayıp duruyormuş arada almadım dedim İnkar ettim ama hırsızlık maksadıyla almadım anlatamadım çekindim diyemedim dedim yerine koyacaktım dedim çok sinirlenmişti söyledim tabi yok ailelere yansıttı boşancaz dedi sonra da
İğrenö huylarım varmış zaten evi çiziyormuşum kırıyormuşum sakar mışım bir sürü şeysana sormuş yok demiş inkar etmişsin , ama bu boşanmak çin tek sebep olamaz ,
allah atmış kocan tutmuş bence , bahane yanii
Ben empati yapardım BÖyke bir şey yapacak biri değilim yaptım işte bir yanlışÇok yersiz olmuş eşinizin tavrı siz olsanız affedersiniz dimi.
Üzülmeyin lütfen bu sebeple boşanıyor madem yolu açık olsun.
300 TL için adınızı hırsıza çıkaran adamı sevmeyin yahu sevmeyin.Sanırım öyle oldu adım da hırsıza çıktı işin kötü tarafı
100 200 lira mı?100 lira almıştım 200 lira aldım ki yerine koyacaktım bir gün sonra olacağı varmış 6 aydır ayrıyız gittik dün dava açıldı haftaya boşanıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?