Boşanma

Çok üzüldüm inanın hata dediğiniz şey hata değil ki..tabikide evdeki paradan alabilir harcama yapabilirsiniz ,utanmadan çevresine karım paramı çalıyor mu demiş ay yazıklar olsun..benim eşim bana harcama konusunda bir kerecik tek laf etmemiştir...kartını verir alırım sadece akşama meblayı söylerim ,extre de yanlışlık olmasın diye...ama inanın hata değil size güvenmeyen sevmeyen,yabancı gören bir adamdan kurtuluyorsunuz bence..

Geçmiş mesajlarınıza bakılırsa eşiniz zaten size psikolojik ve ekonomik şiddet uygulayan ruh hastası biriymiş. Siz hala nasıl seviyorsunuz ilginç

Aslında ben çalışıyordum ödemelerim dışında kalanı evine kendime harcayan biriyim yalan yok biraz kaçırınca aldım işte sorun almadım demem inkar ettim hakbuki neden inkar ediyorsun ben aldım de çekindim bilmiyorum tartışmayalım belki diye ama hırsızlık asla düşünmedim

Üç yüz beşyüz lira içinse bosamasi bırakın dağınık kalsın. Aldığın evin ihtiyacı yada üzerine biseydir. Onu da laf edecekse boşanması daha iyi. Ama kaba tabirle ayar veriyor bence eşiniz. Bosanmaz gibi. Sizi sindirip istediği gibi şekillendirecek.

Canım benim bırak ne hali varsa görsün ,inan değmez zaman gelecek daha mantıklı düşüneceksin,şimdi duygusal olarak bakıyorsun...benim eşim bana bunu yapsın birgün durmam...

100 lira almıştım 200 lira aldım ki yerine koyacaktım bir gün sonra olacağı varmış 6 aydır ayrıyız gittik dün dava açıldı haftaya boşanıyoruz

100 lira almıştım 200 lira aldım ki yerine koyacaktım bir gün sonra olacağı varmış 6 aydır ayrıyız gittik dün dava açıldı haftaya boşanıyoruz
Allah aşkına üzülme, senden bu kadarcık parayı, sevgiyi, saygıyı sakınan adamı kaybetmiyor aksine ondan kurtuluyorsun.
Kocan resmen bahane yapmış, bunu göremeyecek deneyimsizlikte olduğun için yaşının küçük olduğunu düşünüyorum. Lütfen önce destek alıp psikolojini, sonra da önünde duran upuzun hayatını güzelleştir.

Sanırım öyle oldu adım da hırsıza çıktı işin kötü tarafı

Hiç yoktan bu noktaya gelinmesi çok anlamsız altında başka şeyler olmasın belki bu son damladır. Neden inkar ettiniz eşinizin parayla ilgili hassasiyetimi var sizi korkutan nedir. Ailelerin duyması hoş olmamış bunu söyleyen neler söylemez ilerde ne yaşayacağınızı bilemeyiz kabule geçin kendinizi suçlamayın o an o gerekiyordu onu yaptınız

sana sormuş yok demiş inkar etmişsin , ama bu boşanmak çin tek sebep olamaz ,
allah atmış kocan tutmuş bence , bahane yanii

Çok yersiz olmuş eşinizin tavrı siz olsanız affedersiniz dimi.
Üzülmeyin lütfen bu sebeple boşanıyor madem yolu açık olsun.

sana sormuş yok demiş inkar etmişsin , ama bu boşanmak çin tek sebep olamaz ,
allah atmış kocan tutmuş bence , bahane yanii
İğrenö huylarım varmış zaten evi çiziyormuşum kırıyormuşum sakar mışım bir sürü şey baya niyetini belli etikten sonra gel dedi ama çok gururum kırıldı anlatamam gidemedim evime

Sanırım öyle oldu adım da hırsıza çıktı işin kötü tarafı
300 TL için adınızı hırsıza çıkaran adamı sevmeyin yahu sevmeyin.
Zaten normal bir eş olsa, alırken söyler, sorduğunda cekinmezdiniz.

B Began yazmış size zaten psikojik ve ekonomik şiddet uyguluyormus, boşanasi da varmış ki iş buralara kadar gelmiş.

Bundan sonrası güzel olur inşallah sizin için.

100 200 lira mı?
Şaka mı yapıyorsunuz?

Ben de evde bir birikim var, adamın alacağı ya da borç ödeyeceği bir şey var da şöyle yüklü 30 40 bin aldınız sandım.
Manyak herif, siz hatalı falan değilsiniz!
100 liraya karısını muhtaç bırakan adam düşünsün, boşayın gitsin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…