Boşanma

Aslında ben çalışıyordum ödemelerim dışında kalanı evine kendime harcayan biriyim yalan yok biraz kaçırınca aldım işte sorun almadım demem inkar ettim hakbuki neden inkar ediyorsun ben aldım de çekindim bilmiyorum tartışmayalım belki diye ama hırsızlık asla düşünmedim 🥺
O parada çalışsanız da çalışmasanız da hakkınız var zaten..almadım diye inkar etmenizi boşanmaya kadar niye götürüyor..eşler birbirinin ayıbını örtmekle yükümlü etrafa yaymak ta çok ayıp..zaten seni eş aile olarak görse ev durumunu dışarı anlatıp seni itibarsızlaştırmazdı...ben de eşimin cüzdanından, o da benim çantamdan para alırız...aldım dememişsiniz ama bunu bu kadar büyütüp te boşanacaksa yallah...siz çalışıp paranızı evinize kendinize harcamasanız o harcayacaktı sonuçta..bundan dolayı kar edip biriktirdiği paradan da size cimrilik yapmasın

Bende yanlış davrandım biliyorum işte çekindim söylemedim çıktı ağzımdan almadım dedim 😢
Ay ne var bunda bazen benimki de kızar karttan mı harcadın fln diye yok derim biraz gülerim öyle anlar ya da anlamaz. Yani bu kadarcık şeyden boşanma olmaz derdi başka bence

Ay ne var bunda bazen benimki de kızar karttan mı harcadın fln diye yok derim biraz gülerim öyle anlar ya da anlamaz. Yani bu kadarcık şeyden boşanma olmaz derdi başka bence
Kurmuş kafasında anlamadı anlamak istemedi ya da em son söylenecek sözü başta söyledi yıktı bizi

100 lira almıştım 200 lira aldım ki yerine koyacaktım bir gün sonra olacağı varmış 6 aydır ayrıyız gittik dün dava açıldı haftaya boşanıyoruz
Yuh yuh yuh 100-200 lira için mi bunlar? Sen bunu koca diye almışsın ama olmamış bu, bir daha dene.

Merhaba arkadaslar ben de yaklasik 1.5 yildir cekismeli bosanma davasi actim ihanetten dolayi.Eşim bana 350 gr altin takmisti dilekcemde onu da talep ettik lakin eşim de dilekçesinde evden ayrilirken götürdüğümü iddia ediyor sözde bir mesaj da kanit sunmuş farzi mahal davayi kaybedersem kaybim ne olur.nafaka ve tazminatta istedik ayrica.Nafaka almayacagm kesin benim icin onemli olan ziynet eşyalari cunki bir kismini ben de almistim.Icinizde tecrubeli olanlar ta da avukat arkadaslar yardimci olursaniz cok memnun olurum.Ziynet davasini kaybedersem (binde bir ihtimal) ne kaybedecegim

hemen aramış babasını işte çaldı paramı 5 kere yaptı 1000 liraya yakın para aldı felan diyo 😢
Söyle bir tipe adam demicem asla degil ağlamayı birak tukurugumu atmam değmez bu nasil bi cirkinliktir vallahi çocuk sevindirin şükür namazı kilin boyle bir manhattan kurtuluyorsunuz.

Back
X