Eşimle problemlerimiz vardı sürekli tartışma, huzursuzluk. Konuşmuyorduk en son. Sonra yavaş yavaş konuşmaya başladık. Bir sürece girmiştik. Ya bu sorunlar çözülecek ya da boşanmayı düşünüyordum ki hiç beklemediğim bir şey oldu. Kuzenimin boşanacağını duydum. Annem beni arıyor, kuzenim arıyor, akrabalar arıyor. Böyle her kafadan bir ses çıkıyor. Herkes kendince haklı olanı haksız olanı söylüyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Çünkü bende hassas bir psikolojideyim. Ona duygusal destek olmayı istiyorum ama ağzımdan saçma sapan şeyler çıkıyor. Yapılan yorumlardan etkileniyorum sanırım. Öyle yorumlar var ki, sanki boşanmak bir suçmuş gibi konuşuyorlar. Ortada aldatma gibi büyük bir problem yoksa niye boşanılırmış ki salaklarmış. Mutsuzlarmış sürekli tartışıyorlarmış ve ilgisizlik varmış ama insanlar bunları yeterli bir sebep görmüyor. Hatta gülüyorlar. Şaşkınım şuan. Belkide hassas bir dönemde olduğum için etkileniyorum. Boşanma aşamasında böyle herkesin burnunu sokması normal mi ? Belki barıştırmaya çalışabilirler ama hunharca eleştiriyorlar insanları ne bileyim sanki kimsenin mutsuz olmaya bile hakkı yokmuş gibi. Ne yapıyım sizce