- 16 Kasım 2021
- 90
- 5
- 3
- 26
- Konu Sahibi yelizzzznsnsnsn
Merhabalar eşim boşanmaya karar verdi . Ama ben boşanma taraftarı değilim. Vede düğünde takılan takıları kv alıyor sadece mihir olanlar senin diyor .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin.
Altınlar kanunen sizin. KV'nin söz hakkı yok.
Aldatıldığınız kesinleşti galiba???Merhabalar eşim boşanmaya karar verdi . Ama ben boşanma taraftarı değilim. Vede düğünde takılan takıları kv alıyor sadece mihir olanlar senin diyor .
Ahahah ne kendine mi takılmış altın artık bilezik dışı takılar eşle bölüşülüyor ama kaynanaya bişey düşmüyor. Düğün görüntüleriyle birlikte mahkemeye gidin kendisine ne düşüyormuş görsünMerhabalar eşim boşanmaya karar verdi . Ama ben boşanma taraftarı değilim. Vede düğünde takılan takıları kv alıyor sadece mihir olanlar senin diyor .
Yok hayır aldatılma yokAldatıldığınız kesinleşti galiba???
Çok akıllı MAlesef kv kendince akıllı çok para altın düşkünüAhahah ne kendine mi takılmış altın artık bilezik dışı takılar eşle bölüşülüyor ama kaynanaya bişey düşmüyor. Düğün görüntüleriyle birlikte mahkemeye gidin kendisine ne düşüyormuş görsün
Akıllı olması ona bişey düşürmez mahkemede sunarsınız alır o da alacağı bişey var mı görürÇok akıllı MAlesef kv kendince akıllı çok para altın düşkünü
Ne var o zaman? Telefonunu saklıyor demistiniz.Yok hayır aldatılma yok
Son konunuz o doğrultudaydı da o yüzden sordum.. Neyse altınlar sizin hakkınız yasal olarak haberiniz olsun.Yok hayır aldatılma yok
Akıllı olması ona bişey düşürmez mahkemede sunarsınız alır o da alacağı bişey var mı görür
Ama arada büyü muhabbeti de varSizi istemeyeni siz hiç istemeyin.
Altınlar kanunen sizin. KV'nin söz hakkı yok.
Ama arada büyü muhabbeti de var
evet araştırdım iyice takılan bütün altınlar kadınındır diye ama arada büyü muhabbeti varSon konunuz o doğrultudaydı da o yüzden sordum.. Neyse altınlar sizin hakkınız yasal olarak haberiniz olsun.
Bırakın bence boş muhabbetleriAma arada büyü muhabbeti de var
K.v nize laf düşmediği gibi altinlarinizda düşmüyor kanunen sizin hakkınızMerhabalar eşim boşanmaya karar verdi . Ama ben boşanma taraftarı değilim. Vede düğünde takılan takıları kv alıyor sadece mihir olanlar senin diyor .
Pek sevimliyim geneDiyoruz islamda kadının hakları kısıtlı bize güzellemeyle geliyorlar
Evet islamda mehir senindir başka hakkın yok
Bence medeni kanun karşısında arayın haklarınızı yoksa size mehirden başkasını vermezler
Hele birde aldattığın düşünülüyorsa![]()
Konunuzla İslam ne alaka?Diyoruz islamda kadının hakları kısıtlı bize güzellemeyle geliyorlar
Evet islamda mehir senindir başka hakkın yok
Bence medeni kanun karşısında arayın haklarınızı yoksa size mehirden başkasını vermezler
Hele birde aldattığın düşünülüyorsa![]()