Boşanma

Zeliha947

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2022
2
1
1
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum .Hikayeme şöyle başlamak istiyorum. Liseyi bitirmiştim dershaneye gidiyordum,üniversite hazırlığı yapıyordum yani.Telefonum hiç olmamıştı ondan burdan face hesabım vardı giriyordum .Ve eşimle tanıştım faceden kendisi Kahramanmaraşli. Konuştuk anlaştık. Ve benim yanıma geldi konuşmak için hiç aklımda bile yoktu geldi konuştuk ve birden bire kaçmaya karar verdik ve kaçtık. Sonra evlendik babamlarla küs kalmadık konuştuk fakat pek iyi değil aram hemen hamile kaldım ilk çocuğuma maalesef erken doğum yaptım 6 aylik ve vefaat etti zor günler yaşadım elimin çocuğu olmuyordu kaynanam bebegimi ona vermem için çok zorladı hamilelik zamanlarımda ama tabikide vermedim verememe kim olsa veremez zaten 6 aylik dogum yaptım 12 gün yaşadı ve öldü bebeğim.Kaynanamla altı üstü oturuyordum niyeki kaçtım diye babamlada aram değil esimin doldurup doldurup babama anlatıyorlar kızın şöyle böyle diye.Neyse bebegimi kaybettikten 9 ay sonra tekrardan hamile kaldım hamileliğim zor geçti ama çok şükür bunu elime aldım sağlıkla şuan 4 aylik oldu bile benim rahmimde sorun var erken doğum oluyor sürekli ve sezeryan oldum ailemin yanına memlekete geldim aklımda kesinlikle boşanmak gibi bi durum söz konusu bile değildi çünkü eşimi bana ne yaparsa yapsın seviyordum.Kırkım çıkana kadar ailemin yanında durup geri gidecektim ama sürekli annesi ve kendisi beni arayıp gel gelmiyorsan boşan ozaman dediler 4 aydirki burdayim ailemin yanında ama şuan gerçekten iş çok karıştı ortada çocuğum var. Babam kaçtın gittin bidaha oraya gidersen kesinlikle gelmem evlatliktan reddederim diyor .Şayet gittim diyelim eşime güvenemiyorum çünkü asla kendi başına hareket etmiyor. Annesi ve abilerin aklıyla hareket ediyor.Abisi kredi çekti esimin üstüne odemiyor eşim e ödetiyor kendi karısıyla ohh keyif peşinde ben huzursuzum kaynanam bir sakız dahi alsam sen şunu aldın bunu aldın diyip eşimi bana karşı kışkırtıyor. Ama kendileri elimdeki altınları hep aldılar abisi yeni evlendi 3 ay kadar oluyor .hep düğün masrafı eşimden çıktı. Bacısı kaynanasiyla oturuyordu ayrı eve çıktılar eşyalarını hep eşim aldı anlicaniz eşim hep ailesini düşünüyor kendi karısını çocuğunu düşünmüyor bana kötü bisey yapmadı kötü bir huyuda yok ama abisi ve annesi hayretmiyor mutluluğumuzu bozuyorlar.kendiside ne yazık ki onların sözünden çıkmıyor. Ailemin yanında durmakta ne bilim .Babam dedimya gidersen evlatliktan reddederim bakmam bidaha gelip yoklamam seni diyor e yanlarında kalsam kaçtın geri geldin der biraz çenesi değişik biri.iki tarafta birbirinden beter anlicaniz boşanmak cozummu bilemiyorum

Ailenizin maddi durumu iyimi bebek büyüyene kdr size destek olurmu o sure zarfinda eşinize buraya gel burda yasayacagiz senin ailen huzurumuzi bozuyor diyin yok derse bosanin 2 yasinda bebegi krese verdin sizde ise aileniz ne güzel destek destek olan aileyi gorunce karsi taraf biraz geri adim atiyor kesinlikle ese dosta hakaret etmeyin whaptta kimseye hakaret etmeyin tlf konusmalarinda bile ses kaydi sizden once alir hep güçlü kadinu oynayin psikolij konusmayin lohusasiniz sinirlerinzz caki gibi olmali ilerde boşanmada delil olarak sunacaklar.altin varsa kaynana kotulugi varsa ses kaydi alin lazim olur avikt yonlendirir .bol bol ailesi ile ilgili delil toplayin erkkler inan cok cirkef boşanmada. Seni lohusalık ile suclayip cocugu bile isteyebilir .cok akilli davran

Bende de annem cok sıkıntı ama insan çekiyor oda uzluyor yuvam dağılıyor eski toprak bunlar boşanmayı kabul edemiyorlar lakin kendi duzenim olana kadar susacam

Merhaba kızlar ben yeni üye oldum .Hikayeme şöyle başlamak istiyorum. Liseyi bitirmiştim dershaneye gidiyordum,üniversite hazırlığı yapıyordum yani.Telefonum hiç olmamıştı ondan burdan face hesabım vardı giriyordum .Ve eşimle tanıştım faceden kendisi Kahramanmaraşli. Konuştuk anlaştık. Ve benim yanıma geldi konuşmak için hiç aklımda bile yoktu geldi konuştuk ve birden bire kaçmaya karar verdik ve kaçtık. Sonra evlendik babamlarla küs kalmadık konuştuk fakat pek iyi değil aram hemen hamile kaldım ilk çocuğuma maalesef erken doğum yaptım 6 aylik ve vefaat etti zor günler yaşadım elimin çocuğu olmuyordu kaynanam bebegimi ona vermem için çok zorladı hamilelik zamanlarımda ama tabikide vermedim verememe kim olsa veremez zaten 6 aylik dogum yaptım 12 gün yaşadı ve öldü bebeğim.Kaynanamla altı üstü oturuyordum niyeki kaçtım diye babamlada aram değil esimin doldurup doldurup babama anlatıyorlar kızın şöyle böyle diye.Neyse bebegimi kaybettikten 9 ay sonra tekrardan hamile kaldım hamileliğim zor geçti ama çok şükür bunu elime aldım sağlıkla şuan 4 aylik oldu bile benim rahmimde sorun var erken doğum oluyor sürekli ve sezeryan oldum ailemin yanına memlekete geldim aklımda kesinlikle boşanmak gibi bi durum söz konusu bile değildi çünkü eşimi bana ne yaparsa yapsın seviyordum.Kırkım çıkana kadar ailemin yanında durup geri gidecektim ama sürekli annesi ve kendisi beni arayıp gel gelmiyorsan boşan ozaman dediler 4 aydirki burdayim ailemin yanında ama şuan gerçekten iş çok karıştı ortada çocuğum var. Babam kaçtın gittin bidaha oraya gidersen kesinlikle gelmem evlatliktan reddederim diyor .Şayet gittim diyelim eşime güvenemiyorum çünkü asla kendi başına hareket etmiyor. Annesi ve abilerin aklıyla hareket ediyor.Abisi kredi çekti esimin üstüne odemiyor eşim e ödetiyor kendi karısıyla ohh keyif peşinde ben huzursuzum kaynanam bir sakız dahi alsam sen şunu aldın bunu aldın diyip eşimi bana karşı kışkırtıyor. Ama kendileri elimdeki altınları hep aldılar abisi yeni evlendi 3 ay kadar oluyor .hep düğün masrafı eşimden çıktı. Bacısı kaynanasiyla oturuyordu ayrı eve çıktılar eşyalarını hep eşim aldı anlicaniz eşim hep ailesini düşünüyor kendi karısını çocuğunu düşünmüyor bana kötü bisey yapmadı kötü bir huyuda yok ama abisi ve annesi hayretmiyor mutluluğumuzu bozuyorlar.kendiside ne yazık ki onların sözünden çıkmıyor. Ailemin yanında durmakta ne bilim .Babam dedimya gidersen evlatliktan reddederim bakmam bidaha gelip yoklamam seni diyor e yanlarında kalsam kaçtın geri geldin der biraz çenesi değişik biri.iki tarafta birbirinden beter anlicaniz boşanmak cozummu bilemiyorum
Ailenizin yanına geldiniz de konu nasıl boşanmaya geldi veya sorun neydi. Veya boşan o zaman gelmiyorsan konusu nasıl gelişti orayı çözemedim. Ayrıca eşim bana ne yaparsa yapsın ben onu seviyorum kısmı. Vay anası oldum :halay::eğlence: yani konu nedenini bilmiyorum ama sağlıklı bir evlilik değil belli . Babanız için değil sağlıklı bir evlilik olmadığı için Boşan derim. Ayrıca baban emin ol kaçtın bir daha gidersen kısmını inatla söylediğini sanmam. Demekki sizin göremediğimiz bize de söylemediğiniz bariz derin bazı şeyler var. Ve de babanız kırılcağını dert etmeniz pek samimi gelmedi ,demekki sizide kararsız bırakacak daha derin şüpheler var. Çocuk küçük bence anlaşmalı boşanmak her iki tarafın daha hasarsız bitirmesini sağlar.

Ve benim yanıma geldi konuşmak için hiç aklımda bile yoktu geldi konuştuk ve birden bire kaçmaya karar verdik ve kaçtık.
Gerisini okumama gerek yok..
Kacanlarin %90'ı gorece bilindik seylerle karsilasiyor.
Egitim hayatini,hayallerini ve gelecegini bir anda firlatip atarken hic dusunmedin mi ?
Bu aceleci bu umursamaz tavir neden..Ustelik bu kadar gencken.
Bazen sizi anlamakta gucluk cekiyorum.Belki de ben yaslaniyorumç

Gerisini okumama gerek yok..
Kacanlarin %90'ı gorece bilindik seylerle karsilasiyor.
Egitim hayatini,hayallerini ve gelecegini bir anda firlatip atarken hic dusunmedin mi ?
Bu aceleci bu umursamaz tavir neden..Ustelik bu kadar gencken.
Bazen sizi anlamakta gucluk cekiyorum.Belki de ben yaslaniyorumç
2000 doğumlu konu sahibi :halay: Sizi bilmem ama hatıralarım canlandı bir an..

Babam dedimya gidersen evlatliktan reddederim bakmam bidaha gelip yoklamam seni diyor e yanlarında kalsam kaçtın geri geldin der biraz çenesi değişik biri.iki tarafta birbirinden beter anlicaniz
Çenesi değişik mi?! Birbirinden beter mi?! Ailenizi nasıl eşinizin ailesiyle bir tutarsınız! Babanız ne yapsın? Yazık.. Bu yaşta hâlâ sizin gibi bir evlatla sınanıyor.
Ve siz yine de
eşim hep ailesini düşünüyor kendi karısını çocuğunu düşünmüyor bana kötü bisey yapmadı kötü bir huyuda yok ama abisi ve annesi hayretmiyor mutluluğumuzu bozuyorlar.
diyorsunuz...
Zerre sorumluluk almayıp, seçimlerinizin yanlış olduğunu ısrarla kabul etmeyip, bütün hatalarınızı görmezden gelip, hayatınızdaki her bir olumsuzluğun sebebini ona buna atmak ne kadar kolay değil mi?
Allah size akıl versin!

Ben ne okudum yaaa. Hiç tanımadığınız biriyle hadş evlenelim diye kaçtınız hemen hamile kaldınız ve Kaynananız çocuğunuz eltinize mi vermek istedi😱 kendi ailenizin evi nasıl bu aileden beter olabilir ya kendinize gelin .

• Beğen
Reactions: Cac
Bende de annem cok sıkıntı ama insan çekiyor oda uzluyor yuvam dağılıyor eski toprak bunlar boşanmayı kabul edemiyorlar lakin kendi duzenim olana kadar susacam
İnsan ne yapacağını bilemiyor inaninki Rabbım hayırlısıni versin

• Beğen
Reactions: Cac
Back
X