Boşanma

BirMinikSerce

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
67
12
18
29
Hanımlar şimdi biz boşanmaya karar verdik . Fakat dava için avukat tutmadan bosanabiliyor muyuz? Ben SGK ki calisanim baro avukat vermiyor. Boşanma sürecini yaşayanlar veya bu konuda bilgi sahibi olanlar lütfen bir destek atın bana da

Bizim anlaşmalı olacak iki tarafında bir talebi yok sadece çocuk benimle kalacak tek celselik olacak.
İnternete anlaşmalı boşanma dilekçelerinin örnekleri var doldurup verebilirsiniz tabii çocuğun sizde kalacağı maddeyi de ekleyerek. İki taraf da imza atacak başvuracaksınız. Daha sonra dava günü belirleniyor davaya gidiyorsunuz ve bitiyor.

Bizim anlaşmalı olacak iki tarafında bir talebi yok sadece çocuk benimle kalacak tek celselik olacak.
Boşanırsınız gerek yok o zaman anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlayacaksınız vereceksiniz duruşma günü veriliyor anlaşmalı ise bitiyor hemen zaten

Hiç internete gerek yok adliye önünde yazan insanlar var parayla

Neden nafaka istemiyorsunuz? Bu sizin değil çocuğunuzun hakk

Neden nafaka istemiyorsunuz? Bu sizin değil çocuğunuzun hakkı.
Bana zaten bir dünya borç taktı ben ise bir an önce bosanalim istiyorum. Çekişmeli ye dönmeden çünkü şuanda avukat tutacak param yok.birseyler için de avukat tutulması gerekiyor çalıştığım için baro da avukat vermiyor. Kaldı ki ben çocuğuma bakarım onun bir kuruşuna dahi ihtiyacım yok yeterki bosanalim

Avukattan hukuki danışmanlık alabilirsiniz. Ancak haklarınızı almanız daha iyi olur . Avukat zorunluluğu yok. İki taraf anlaştıysa gidip açabilirsiniz. Ancak hele ki anlaşmalı boşanmada hak kaybının geri dönüşü yok. Kararınız kesin olsa bile hukuki danışmanlık isteyin. 200 lira-300 lira verirsiniz. Çünkü görüşme düzenlemeleri var çocuk ile ilgili. Yani velayet değil tek konu. Tek hata sorun yaratır. Anlaşmalı boşanmada imzalar atıldıktan sonra yani zor kayıpların düzeltilmesi . Bu akşam da boşanan boşanana

Nefret ediyorum şöyle madur eden erkek bozmalarından …

Avukatsiz bosanilmaz diye bir kaide yok tabiki mevzuatımızda. Anlaşmalı boşanma protokolü+ dava dilekçesi yazıp harç ile gider avansini ödeyerek dava aşamasını başlatabilirsiniz . Haklarımi almak istiyorum derseniz orası ayrı tabi.

Sigortalı çalışan değil elbette haklarımı almak isterdim özellikle üzerime yıktığı kredilerin ona devrmasini ama eğer bu olamayacajsa şu durumda maaşım kredilere kesildiği için avukat tuttugumda çok masraf olursa kaybedip elime birşey geçmezse diye korkuyorum mihirim falan aliadi benim ama işte maddiyat mayinca batıda avukat vermeyince insan bir tereddüt yaşıyor korkuyorum iş farklı yerlere giderdaha fazla mağdur olursam diye .

Gene de en azından bir avukata gidip yüzyüz görüşüp bilgi alın. Kendiniz ve çocuğunuzun hakları için gerekli bilgilendirmeyi almış olursunuz böylece. Tek celselik deyip dava çok uzayabilir ve ya boşanma olur ama sizin için aleyhe sonuçları olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…