- 16 Ocak 2021
- 67
- 12
- 18
- 29
- Konu Sahibi BirMinikSerce
-
İnternete anlaşmalı boşanma dilekçelerinin örnekleri var doldurup verebilirsiniz tabii çocuğun sizde kalacağı maddeyi de ekleyerek. İki taraf da imza atacak başvuracaksınız. Daha sonra dava günü belirleniyor davaya gidiyorsunuz ve bitiyor.Bizim anlaşmalı olacak iki tarafında bir talebi yok sadece çocuk benimle kalacak tek celselik olacak.
Boşanırsınız gerek yok o zaman anlaşmalı boşanma dilekçesi hazırlayacaksınız vereceksiniz duruşma günü veriliyor anlaşmalı ise bitiyor hemen zatenBizim anlaşmalı olacak iki tarafında bir talebi yok sadece çocuk benimle kalacak tek celselik olacak.
Neden nafaka istemiyorsunuz? Bu sizin değil çocuğunuzun hakkı.Bizim anlaşmalı olacak iki tarafında bir talebi yok sadece çocuk benimle kalacak tek celselik olacak.
Hiç internete gerek yok adliye önünde yazan insanlar var paraylaİnternete anlaşmalı boşanma dilekçelerinin örnekleri var doldurup verebilirsiniz tabii çocuğun sizde kalacağı maddeyi de ekleyerek. İki taraf da imza atacak başvuracaksınız. Daha sonra dava günü belirleniyor davaya gidiyorsunuz ve bitiyor.
Neden nafaka istemiyorsunuz? Bu sizin değil çocuğunuzun hakk
Bana zaten bir dünya borç taktı ben ise bir an önce bosanalim istiyorum. Çekişmeli ye dönmeden çünkü şuanda avukat tutacak param yok.birseyler için de avukat tutulması gerekiyor çalıştığım için baro da avukat vermiyor. Kaldı ki ben çocuğuma bakarım onun bir kuruşuna dahi ihtiyacım yok yeterki bosanalimNeden nafaka istemiyorsunuz? Bu sizin değil çocuğunuzun hakkı.
Avukattan hukuki danışmanlık alabilirsiniz. Ancak haklarınızı almanız daha iyi olur . Avukat zorunluluğu yok. İki taraf anlaştıysa gidip açabilirsiniz. Ancak hele ki anlaşmalı boşanmada hak kaybının geri dönüşü yok. Kararınız kesin olsa bile hukuki danışmanlık isteyin. 200 lira-300 lira verirsiniz. Çünkü görüşme düzenlemeleri var çocuk ile ilgili. Yani velayet değil tek konu. Tek hata sorun yaratır. Anlaşmalı boşanmada imzalar atıldıktan sonra yani zor kayıpların düzeltilmesi . Bu akşam da boşanan boşananaBizim anlaşmalı olacak iki tarafında bir talebi yok sadece çocuk benimle kalacak tek celselik olacak.
Nefret ediyorum şöyle madur eden erkek bozmalarından …Bana zaten bir dünya borç taktı ben ise bir an önce bosanalim istiyorum. Çekişmeli ye dönmeden çünkü şuanda avukat tutacak param yok.birseyler için de avukat tutulması gerekiyor çalıştığım için baro da avukat vermiyor. Kaldı ki ben çocuğuma bakarım onun bir kuruşuna dahi ihtiyacım yok yeterki bosanalim
O zaman sorun olmaz sanırım.Nafaka olmayacak mıBizim anlaşmalı olacak iki tarafında bir talebi yok sadece çocuk benimle kalacak tek celselik olacak.
Avukatsız pek tabi boşanırsınız. Ben şahsen bu durumda avukat tutmamanızı öneririm.Bizim anlaşmalı olacak iki tarafında bir talebi yok sadece çocuk benimle kalacak tek celselik olacak.
Gene de en azından bir avukata gidip yüzyüz görüşüp bilgi alın. Kendiniz ve çocuğunuzun hakları için gerekli bilgilendirmeyi almış olursunuz böylece. Tek celselik deyip dava çok uzayabilir ve ya boşanma olur ama sizin için aleyhe sonuçları olabilir.Bizim anlaşmalı olacak iki tarafında bir talebi yok sadece çocuk benimle kalacak tek celselik olacak.
Krediler hesabıma geçtikten sonra ona gönderildi dekontlari mevcuttur.Kredilerin onun için cekildigini ispat edemez misiniz
Hayır yokEvlilik birliği içerisinde aldığınız ev araba vs yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?