Boşanma

yedundjdns

Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2022
527
521
23
24
Kızlar merhaba
Daha önce konu açmıştım.Boşanma süreci beni çok yıpratıyor.Eş kişisi bana çok çektirdi.Hep düşünüyorum bunları hakketmedim.Etrafımdaki evli insanlara bakınca canım çok yanıyor.Ben neden mutlu olamadım,kocam neden bana bunları yaptı...Hep düşünüyorum ve ağlıyorum.Nereye baksam onunla yaşadıklarım aklıma geliyor.Evet önceki konumu okuyan arkadaşlar belki diyeceksiniz bu adamı nasıl düşünebiliyorsun.Haklısınız ama benim üzüldüğüm ve canımı sıktığım konu neden bunları yaşattı bana,Neden benim başımı yaktı.size sormak istediğim bu süreci ne zamana kadar atlatabilirim.Zamanla her şey geçiyor mu,Tekrar mutlu olacağım günler olacak mı...Canım çok yanıyor.

Herkes yaptığı kötülüğün karşısında kötü şeyler yaşamıyor bazı dersler almamız gerekiyor hayattan boşanma kağıdından sonra biter tüm sıkıntılar şükreder hale gelirdiniz

Hic düşünmüyorum. Demekki bosanirken kocasini düşünen varmış. Kurtuldun bence bunu bil.
küçücük bebemle kaldim ortada gelecek belirsiz ama yine o adami düşünmüyorum .

Hic düşünmüyorum. Demekki bosanirken kocasini düşünen varmış. Kurtuldun bence bunu bil.
küçücük bebemle kaldim ortada gelecek belirsiz ama yine o adami düşünmüyorum .
Kocamı düşünmüyorum sadece bana yaşattıkları zoruma gidiyor umarım bende sizin gibi güçlü dururum.

Kocamı düşünmüyorum sadece bana yaşattıkları zoruma gidiyor umarım bende sizin gibi güçlü durdururum
bunlar olacagi vardi oldu diyeceksin kendi degerini bulacaksin.
Bana birgun neden boşanıyorsun diye sordu kendi degerimi kaybetmiştim dedim onu bulmak icin boşanıyorum dedim....

Bence bunlar çok normal tabiki gelgitler olacak yaş süreci olacak kabullenme süreci olacak bu süreçler bittikten sonra kendinizi daha iyi hissedeceksiniz

Bazen allah kurtarır da sen ayrıldık sanarsın diye bi laf var ya hani senin durumunda cuk oturuyor. Böyle birinin cocugunu iyi ki dogurmadin adamin mental problemleri var ömür boyu ugrasir dururdun o cocukla. Henuz cok gencsin hayatinin basindasin. Bos bi tuval gibi istedigini yapabilirsin. Otur çalış çabala vicdanlı daha düzgün bir adamin cocugunu getir dünyaya. Genlerin etkisini asla küçümseme emin ol basina bela olurdu o cocuk. Hem bu adamdan kurtulman icin muthis bi koz gecmis eline iyi degerlendir al nafakani da calismiyorsan. Otur evden çalış istedigin isi yap ödesin sen dikiş tutturana kadar.

Çok gençsin zaman herşeyin ilacıdır bir ömür cekmektense ucuz kurtulmussun. Yeni bir sayfa aç hayatına hiç bir bağın yok eski eşinle yok say yaşamına bak. Allah sağlık sıhhat versin ne acılar unutuluyor zamanla buda geçer. Şikayetini geri çekme sakın görevi gereği de tutuşsun dursun 🙂

bunlar olacagi vardi oldu diyeceksin kendi degerini bulacaksin.
Bana birgun neden boşanıyorsun diye sordu kendi degerimi kaybetmiştim dedim onu bulmak icin boşanıyorum dedim....
Ne güzel demişsiniz.İnsanın gerçekten kendisine değer vermesi lazım.kimseden bir şey beklememeli.Eşim bir gün bana dedi ki sende eve para getir ,bana güvenme.para getirmesen babanın evine gidersin dedi.İşte o zaman anladım.insanın kendisinden başka kimsesi yok.

Bazen allah kurtarır da sen ayrıldık sanarsın diye bi laf var ya hani senin durumunda cuk oturuyor. Böyle birinin cocugunu iyi ki dogurmadin adamin mental problemleri var ömür boyu ugrasir dururdun o cocukla. Henuz cok gencsin hayatinin basindasin. Bos bi tuval gibi istedigini yapabilirsin. Otur çalış çabala vicdanlı daha düzgün bir adamin cocugunu getir dünyaya. Genlerin etkisini asla küçümseme emin ol basina bela olurdu o cocuk. Hem bu adamdan kurtulman icin muthis bi koz gecmis eline iyi degerlendir al nafakani da calismiyorsan. Otur evden çalış istedigin isi yap ödesin sen dikiş tutturana kadar

Back
X