Boşanma

4141green

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2020
408
121
53
27
Merhaba kızlar ben 3 senelik evliyim , evliliğimizi yürütemedik yani cabalayan ben oldum eve bakmadı, ac kaldım ac yattigim günler oldu gezdirmedi ,kumari var maasini hep oraya yatırmış 1 sene boyunca almiyorum diye kandırdı ya bir çok şey var şimdi bosanmayi düşünüyorum, avukat tutmadan boşanma olur mu , ve 2 evlilik yapan mutlu olan var mı 25 yaşındayım mutlu olur muyum yoksa devam etmelimiyim

Aileniz destekçiniz mi? çocuğunuz var mı? çalışabilecek durumda mısınız?

Aileniz destekçiniz mi? çocuğunuz var mı? çalışabilecek durumda mısınız?
Çocuğum olmadı çok dua ettim olsun diye ama Rabbim vermedi iyikide vermemiş, babam arkamda
Şuanda mutlu musunuz böyle hayatı yaşamak mı istiyorsunuz istiyorsanız devam edin.
Mutlu değilim aslında alışkanlık galiba Çünkü hata üstüne hata yalan söyledi kandırdı beni dalga geçer gibi yüzüme baka baka yalan söylüyor her seferinde

Ben mutlu olmadığım bir evliliği bitiriyorum şuan baban da arkanda madem düşünme derim. Kaç gün eşyaları toparladım ettim asla mutsuz değildim aslında çok güçlü olduğumu farkettim

Ben mutlu olmadığım bir evliliği bitiriyorum şuan baban da arkanda madem düşünme derim. Kaç gün eşyaları toparladım ettim asla mutsuz değildim aslında çok güçlü olduğumu farkettim
Her seferinde pişman olduğunu söylüyor ama artık inammiyorum, kendimi daha çok özgür hissediyorum şu 10.gündür çünkü beni 3 sene boyunca eve tıkamış, umarım ikimizinde hayatı güzel olur

Bu konuyu siz mi bu başlığa açtınız ?

Kumar bağımlılığı maalesef en zor bağımlılıklardan biri, bu adamla yürütemezsiniz. Şu an ayrilmaktan başka seçeneğiniz yok. Ailenizin yanında misiniz şu an ?

Tabikide 2. Evliliğinde mutlu olanlar var ama daha evlisin ayrılmadan bu düşünce tuhaf geldi evliliği bi sonuçlandır gerçekten ne yapacağına karar ver 2. yi sonra düşünürsün

Her seferinde pişman olduğunu söylüyor ama artık inammiyorum, kendimi daha çok özgür hissediyorum şu 10.gündür çünkü beni 3 sene boyunca eve tıkamış, umarım ikimizinde hayatı güzel olur
2. evliliğe nerden geldi ki konu?
Birinciden diliniz yanmışken.
Aç bıraktı,aç yattım diyorsunuz vs 3 senedir. Neden çektiniz?
Neden en azından birinci senesinden sonra bir iş bakmaya başlamadınız?
Hala da sorunuz ikinci evlilikte mutlu olan var mı yoksa devam mı edeyim?
Önce kendi kendinize yetmeyi düşünün yaşınız da çok genç.

Avukat tutmadan olur diye sormuşsunuz bir de eğer karşı tarafta razı ise ve maddi yönden anlaşırsanız gerek yok anlaşmalıda bence.

Tabikide 2. Evliliğinde mutlu olanlar var ama daha evlisin ayrılmadan bu düşünce tuhaf geldi evliliği bi sonuçlandır gerçekten ne yapacağına karar ver 2. yi sonra düşünürsün
Aynen katiliyorum. Illa bir erkekmi basinda olacak? Bu evliligi bitirmeye baslamadan 2. dusunuyorsun.

Bende 25 yaşındayım yeni boşandım. Üstümden tonlarca yük attım. Mutlu olmak tamamen insanın kendisinin elinde böyle düşün karşı cinsin eline bırakılacak kadar önemsiz mi mutlu olmak ki sadece onlar olunca var olsun?

Eşiniz düzelmez,çok zor bir bağımlılık bu.Biran önce boşanıp kurtulmaya çalışın ama sütten ağzı yanan,yoğurdu üfleyerek yemeli demiş atalarımız,neden bu kadar bekar kalma korkusu var sizde anlamadım?Henüz 25 yaşındasınız bir de.

1.kocadan hayır görmeyenlerin ortak sorusu neden "2.evliliğinde mutlu olan var mı" oluyor?

25 yaşında boşanıyorsunuz. Çok erken evlenmişsiniz. Bir araba eziyet çekmişsiniz. Halen daha ağız dolusu boşanmam lazım demiyorsunuz da 2.evlilikte mutlu olacaksam boşanayım yoksa acaba bununla mı dursam diye ağız yokluyorsunuz.

Doğru tercihler yapamıyorsunuz. Doğru adımlar atamıyorsunuz. Öyle ki 2.evlilikten çok beklentiye girmeyin bu kafayla. Çünkü yolunuzun sonu aydınlık bir yere çıkmıyor.

Önce aklınızı basınıza bi toplayın. Kocasız da olunur diye iyice sindirin. Bi boşanın bakalım. Hele bismillah.

arkadaşlar çok haklı, ben de berbat bir evliliğin içindeyim kendimi nasıl kurtarırım bu insandan diye çareler arıyorum.. hiç düşünmedim ikinci evlilik olur mu diye aksine şundan bi kurtulayım erkek yüzü görmek istemiyorum derim hep. neden evlilik şart diye düşünüyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…