Aileniz destekçiniz mi? çocuğunuz var mı? çalışabilecek durumda mısınız?Merhaba kızlar ben 3 senelik evliyim , evliliğimizi yürütemedik yani cabalayan ben oldum eve bakmadı, ac kaldım ac yattigim günler oldu gezdirmedi ,kumari var maasini hep oraya yatırmış 1 sene boyunca almiyorum diye kandırdı ya bir çok şey var şimdi bosanmayi düşünüyorum, avukat tutmadan boşanma olur mu , ve 2 evlilik yapan mutlu olan var mı 25 yaşındayım mutlu olur muyum yoksa devam etmelimiyim
Çocuğum olmadı çok dua ettim olsun diye ama Rabbim vermedi iyikide vermemiş, babam arkamdaAileniz destekçiniz mi? çocuğunuz var mı? çalışabilecek durumda mısınız?
Çocuğum olmadı çok dua ettim olsun diye ama Rabbim vermedi iyikide vermemiş, babam arkamdaAileniz destekçiniz mi? çocuğunuz var mı? çalışabilecek durumda mısınız?
Mutlu değilim aslında alışkanlık galiba Çünkü hata üstüne hata yalan söyledi kandırdı beni dalga geçer gibi yüzüme baka baka yalan söylüyor her seferindeŞuanda mutlu musunuz böyle hayatı yaşamak mı istiyorsunuz istiyorsanız devam edin.
Ben mutlu olmadığım bir evliliği bitiriyorum şuan baban da arkanda madem düşünme derim. Kaç gün eşyaları toparladım ettim asla mutsuz değildim aslında çok güçlü olduğumu farkettimÇocuğum olmadı çok dua ettim olsun diye ama Rabbim vermedi iyikide vermemiş, babam arkamda
Mutlu değilim aslında alışkanlık galiba Çünkü hata üstüne hata yalan söyledi kandırdı beni dalga geçer gibi yüzüme baka baka yalan söylüyor her seferinde
Her seferinde pişman olduğunu söylüyor ama artık inammiyorum, kendimi daha çok özgür hissediyorum şu 10.gündür çünkü beni 3 sene boyunca eve tıkamış, umarım ikimizinde hayatı güzel olurBen mutlu olmadığım bir evliliği bitiriyorum şuan baban da arkanda madem düşünme derim. Kaç gün eşyaları toparladım ettim asla mutsuz değildim aslında çok güçlü olduğumu farkettim
Tabikide 2. Evliliğinde mutlu olanlar var ama daha evlisin ayrılmadan bu düşünce tuhaf geldi evliliği bi sonuçlandır gerçekten ne yapacağına karar ver 2. yi sonra düşünürsünMerhaba kızlar ben 3 senelik evliyim , evliliğimizi yürütemedik yani cabalayan ben oldum eve bakmadı, ac kaldım ac yattigim günler oldu gezdirmedi ,kumari var maasini hep oraya yatırmış 1 sene boyunca almiyorum diye kandırdı ya bir çok şey var şimdi bosanmayi düşünüyorum, avukat tutmadan boşanma olur mu , ve 2 evlilik yapan mutlu olan var mı 25 yaşındayım mutlu olur muyum yoksa devam etmelimiyim
2. evliliğe nerden geldi ki konu?Her seferinde pişman olduğunu söylüyor ama artık inammiyorum, kendimi daha çok özgür hissediyorum şu 10.gündür çünkü beni 3 sene boyunca eve tıkamış, umarım ikimizinde hayatı güzel olur
Aynen katiliyorum. Illa bir erkekmi basinda olacak? Bu evliligi bitirmeye baslamadan 2. dusunuyorsun.Tabikide 2. Evliliğinde mutlu olanlar var ama daha evlisin ayrılmadan bu düşünce tuhaf geldi evliliği bi sonuçlandır gerçekten ne yapacağına karar ver 2. yi sonra düşünürsün
Bende 25 yaşındayım yeni boşandım. Üstümden tonlarca yük attım. Mutlu olmak tamamen insanın kendisinin elinde böyle düşün karşı cinsin eline bırakılacak kadar önemsiz mi mutlu olmak ki sadece onlar olunca var olsun?Merhaba kızlar ben 3 senelik evliyim , evliliğimizi yürütemedik yani cabalayan ben oldum eve bakmadı, ac kaldım ac yattigim günler oldu gezdirmedi ,kumari var maasini hep oraya yatırmış 1 sene boyunca almiyorum diye kandırdı ya bir çok şey var şimdi bosanmayi düşünüyorum, avukat tutmadan boşanma olur mu , ve 2 evlilik yapan mutlu olan var mı 25 yaşındayım mutlu olur muyum yoksa devam etmelimiyim
Aynen katiliyorum. Illa bir erkekmi basinda olacak? Bu evliligi bitirmeye baslamadan 2. susunuyorsun
Erkeksiz yapamayanlardan yavrum napacanAç kalmış kumar her pislik var yaşadıkları yetmemiş 2. yi düşünüyo şimdiden
Bide çocuğu olmuyor diye üzüyo ya şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?