Farklı şehirlerdeyiz mahkemenin olcağı şehir neye göre belirlenir acabaEşimle boşanma yolunda ilerliyoruz 2 aylık bebeğim. Boşanma davasını açan kişimi daha avantajlı olur acaba?
Bir de 2 aylık mamayla beslenen çocuğu alma durumu olur mu babanın velayeti?
Rica ediyorum Bilenleriniz evap verebilir mi sorularıma lütfen
Anlaşmalı boşanmada nafaka nasıl belirlenir?
Danışman avukatlar parayla şimdiden ön bilgim olsun istiyorum
geliriniz olmasa da bebeği sizden almaz mahkeme korkmayın.Eşimle boşanma yolunda ilerliyoruz 2 aylık bebeğim. Boşanma davasını açan kişimi daha avantajlı olur acaba?
Eşimle boşanma yolunda ilerliyoruz 2 aylık bebeğim. Boşanma davasını açan kişimi daha avantajlı olur acaba?
Mahkeme bebeğinizi almaz bebiş sizde kalır, nafaka eşin maddi durumuna göre belirlenir diğer soruları bilmiyorum maalesefEşimle boşanma yolunda ilerliyoruz 2 aylık bebeğim. Boşanma davasını açan kişimi daha avantajlı olur acaba?
İlk cümleye binaen: alakası yok.Bir avukat arkadaşım davayı açan avantajlı olur demişti sen aç davayı. Anlaşmalı olsa da davacı sen ol. 2 aylık bebeği değil yetişkin çocuğu da alamaz. Nafakayı sen Belirle anlaş yoksa mahkeme de az çıkar. Ve madde koy her yıl Ocak ayında ÜFE oranında artacak yaz yoksa o para erir.
Avukatın yorumu buydu hakimin gözünde önemli demişti. Neyse biz de hakim bana karşı çok ılımlıydı. Anlaşmalıydı ama davacı bendim.İlk cümleye binaen: alakası yok.
Anlasmalida kim acmis onemli degil zaten protokol imzaliyorsunuz aranizda. Orada sarari belirlersiniz.. cocuk annede kalacak su kadar nafaka olacak gibisinfen. Zaten anlasmali ise velayeti dusunmenize gerek yok baba istemiyorsa.. zaten istiyorsa bu anlasmali bosanma olmaz. 2 aylik bebek annede kalirEşimle boşanma yolunda ilerliyoruz 2 aylık bebeğim. Boşanma davasını açan kişimi daha avantajlı olur acaba?
Her konuda anlasmamiz gerekiyor. Nafaka, velayet, mal paylasimi, cocugu gorecegi zaman dilimi. Arkadasim sadece cocugu gorme gününü hakimin takdirine birakmisti. 2 aylik bebegi alamaz. Bir biberon mama hazirlayamayacak adamlar ne diye bebegin velayetini ister anlamiyorumEşimle boşanma yolunda ilerliyoruz 2 aylık bebeğim. Boşanma davasını açan kişimi daha avantajlı olur acaba?
Yalan söylemiş. Bir avukat olarak diyorum bunu.Avukatın yorumu buydu hakimin gözünde önemli demişti. Neyse biz de hakim bana karşı çok ılımlıydı. Anlaşmalıydı ama davacı bendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?