Boşanmak kolay bir karar değil mutlaka altı dolu sebepleriniz vardır.
Çocuklar ve sizin yaşadınız kaç
eğitim ve iş durumunuz nedir
nasıl geçineceksiniz
planınız nedir
O kadar çok sebebim var ki sadece artık tahammülüm sabrım kalmadı .Boşanmak kolay bir karar değil mutlaka altı dolu sebepleriniz vardır.
Çocuklar ve sizin yaşadınız kaç
eğitim ve iş durumunuz nedir
nasıl geçineceksiniz
planınız nedir
Allah razı olsun güzel dilekleriniz içinAllah yardımcınız olsun.
İnşallah en kısa sürede toparlarsınız ve bundan sonra hep mutlu olursunuz
Boşanma sebebiniz nedir ki ? Üzüldüm bende boşanicam sizi anliyorumİyi akşamlar herkese nerden başlayacağımı bilmiyorum.14 yıllık evliliğim bugün itibari ile bitirmeye adım attım .O kadar sorun vardı ki hangini anlatacağımı bilmiyorum.Çok yorgunum çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum.Annem yanımda ama sanki bir yerde eksiklik var .Çok kötüyüm hep ağlamak istiyorum.Ayağı kalkacak halim yok.İki çocuğum var .Onlar için kalk hadi diyorum kendi kendime ama yok .Sadece verdiğim emeklerim mücadelem çok zoruma gidiyor.Kusura bakmayın belki derdimi tam anlatamadım belki yanlış yazdım.Nasıl kendime gelecem?Nasıl toparlanacam?Ağlamam nasıl duracak ?
harika. o zaman yeni hayatınızda huzur mutluluk diliyorum bolca. mis gibi bir hayat sizi bekliyor. şartlarınız harikaO kadar çok sebebim var ki sadece artık tahammülüm sabrım kalmadı .
Ben 35 kızım 14 oğlum 6
Maddi hiçbir sıkıntım yok
Çok şükür ki maddi sorununuz yok , inşallah atlatırsınız çabucak, mutlaka uzman yardımı alın...O kadar çok sebebim var ki sadece artık tahammülüm sabrım kalmadı .
Ben 35 kızım 14 oğlum 6
Maddi hiçbir sıkıntım yok
İnan yazdıkça daha kötü olurum.O kadar çok sebep varki hangisini nasıl yazacağımı bilmiyorum .Rabbim yardımcımız olsun bende sizin adınıza üzüldümBoşanma sebebiniz nedir ki ? Üzüldüm bende boşanicam sizi anliyorum
Çok çok teşekkür ederimharika. o zaman yeni hayatınızda huzur mutluluk diliyorum bolca. mis gibi bir hayat sizi bekliyor. şartlarınız harika
şansınız açık olsun
Çok teşekkür ederim.Evet çünkü bu şekilde olmaz .İki çocuğum var .İyi olmam lazım .Çok şükür ki maddi sorununuz yok , inşallah atlatırsınız çabucak, mutlaka uzman yardımı alın...
İnşallah teşekkür ederimÇocuklarınıza ve kendinize yapacağınız en büyük iyilik olacak boşanmanız.
İşte bu soruyo tüm gün sordum kendime inan kendime cevap vermez iken size nasıl verebilirimBoşanmak için neden bu kadar beklediniz?
İşte bu soruyo tüm gün sordum kendime inan kendime cevap vermez iken size nasıl verebilirim
Aynen öyle oldu.Tükendim ölmek dahi istiyorum.Ama çocuklar için vazgeçiyorum.Onlara hiçbir yaşatma hakkım yok.Onları dünyaya getirme hakkı dahi yokken bunu yapamam .Çok yanlış olsa da siz de diğer bir çok kadın gibi pişman olmamak için son noktaya kadar kendinizi tüketmeden bitirmek istemediniz. Ne zaman kendinizden verecek bir şey kalmadı o zaman boşanmaya karar verdiniz.
Size başarılar ve mutluluklar diliyorum. Her gece gündüz olduğu gibi bu günler de geçecektir. Sizin konunuzdan yola çıkarak yeni evleneceklere ya da yeni evlenenlere naçizane fikrim hiç bir şeyi kendinizden önce tutup çok fazla fedakar olmayın. Boşanma konularında kadınların çoğu verdiği emeğe ağlıyor.once ben demeyi öğrenmeliyiz yoksa tamamen boşluğa düşüyoruz.İyi akşamlar herkese nerden başlayacağımı bilmiyorum.14 yıllık evliliğim bugün itibari ile bitirmeye adım attım .O kadar sorun vardı ki hangini anlatacağımı bilmiyorum.Çok yorgunum çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum.Annem yanımda ama sanki bir yerde eksiklik var .Çok kötüyüm hep ağlamak istiyorum.Ayağı kalkacak halim yok.İki çocuğum var .Onlar için kalk hadi diyorum kendi kendime ama yok .Sadece verdiğim emeklerim mücadelem çok zoruma gidiyor.Kusura bakmayın belki derdimi tam anlatamadım belki yanlış yazdım.Nasıl kendime gelecem?Nasıl toparlanacam?Ağlamam nasıl duracak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?