Boşanma

Siyahi kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2020
136
13
48
36
Merhabalar 2 tane bebeğim var teki otizmli ve eğitime gidemiyor babaları 4 aydır maddi manevi arayıp sormuyor ,belki döner düzelir diye bekledim ama yok .boşanma davası açıcam ama oda çözüm değil çok komik nafakalar veriliyor.Lütfen hiçbiriniz kınamayın ben döndürmek için büyü olmayan içinde enerji vs bi hocayla görüştüm ama sonuç hüsran .Bana önerebileceğiniz şeyler var mı çaresizlikten yazıyorum lütfen yargılamadan sadece çözüm üretin

Kınanacak bir durum yok biri özel iki küçük çocuk var baba desen baba değil.. Ama böyle bir adamı hurafelerle döndüremezsin malesef , hukuk dışında yolu yok keşke aklı başına gelse ama insan olsa zaten bu raddeye gelmezdi..
öldü sayacaksınız malesef hukuki olarakta peşini bırakmayın ne gelirse kâr

gelicek hiç bir şey bana yetmiycek en azından belli yaşa gelene kadar dönmesi şart

4 aydır maddi olarak yardımı zaten olmamış bosaninca en azından azda olsa maddi bir desteği olacak böyle düşünün

Çocuk niye eğitime gidemiyor? Bir hafta bile eğitimden uzak kalmaması gerekiyor o çocuğun.
Diğer kısımlar saçma olduğu için yorum yapmıyorum.

Anlaşmıyor rakam bile belirtmem sen rahat rahat harcarsın diyor.babam emekli ve tüm masraflarını babam karışlıyor eğitim için dahi el uzatmıyor inadına

Boşanma sebebiniz aldatma mı? Adam kendine yeni bir hayat mı kuruyor? İşi gücü ne? Bir şekilde bu çocuklar onun çocukları. Size vermese de onların eğitiminden, yiyeceğine, bezine, barınmasına her şeye ciddi oranda katkı yapmak zorunda. Aklı başında hiç kimse yok mu onu yönlendirecek.

Büyüyle eve dönduremezsinki adamı.
Eşiniz niye ayrıldi sizden?

Çocuk niye eğitime gidemiyor? Bir hafta bile eğitimden uzak kalmaması gerekiyor o çocuğun.
Diğer kısımlar saçma olduğu için yorum yapmıyorum.
Göndermiyor aramıyor sormuyor zorluk çek sen halledersin annesin diyor
ypk zaten bana düşkün. Diye ailesi küstü aramızı açtı vs bi sürü şey .ailesinin durumu iyi 1 kere sormazlar o çocukların ne ihtiyacı var diye .aldatma değil telefonunu göstermiyodu gerçi bellide aldatıyodu da eve gelmiyodu dışardaydı gözü ama yakalamadım hiç

Günaha girmek istemiyorum nebiliyim daha çok enerji çalışması vs fayda görülmüş bişey
bu olaylara hiç girmeyin zaten böyle olsa bu işler herkes istediğine sahip olurdu. Çocuğunuz otizmliyse engelli raporu vardır diye düşünüyorum. Gelir düzeyi düşük aileler engelli aylığı alabiliyor. Eşinize dava açarsanız bu sayede gelirinizin olmadığını ispatlayıp engel aylığı alabilirsiniz. Özel eğitim için kullanabilirsiniz en azından?

Hoca işlerini bırakın ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…