Boşanma

Bence cahilsin ve en kötüsü kendinin farkında olmayan bir cahil. Otizm tanısı alırsa devlet de özel eğitiminde belli saatleri karşılıyor. Engelli aylığı da alırsınız ve çocuğun özel durumu iyiye gider. Dediğiniz kadar hafifse durumu iyileşince raporu zaten iptal olur, düzenli olarak heyete girerek alınıyor o rapor. Kocan için büyü kovalayacağına çocuğun eğitimi için koştur.

Bunu kim dediyse bence bidaha o kuruma gitmeyin. Bi özel eğitimci asla böyle bir cümle kurmaz
Birden çok dr a götürdük hepsi aynı şeyi söyledi ben çalışırken tv ye maruz çok kamıs daha çok tv öatuziyeti düzelir diyorlar doğuştan değil

Birden çok dr a götürdük hepsi aynı şeyi söyledi ben çalışırken tv ye maruz çok kamıs daha çok tv öatuziyeti düzelir diyorlar doğuştan değil
Kaç yaşında çocuğunuz? Ayrıca ben çalışırken demişsiniz neden tekrar işe girmiyorsunuz

Komiksiniz gerçekten benim çocuğumla nasıl ilgilendiğimi ne yaşadığımı ne mücadelelerden geçtiğimi nerden biliyorsunuz ki bukadar yorum yapma hakkını kendiniz de buluyorsunuz ? Ben zaten çalışan bir anneyim borçları üstüme yıktı sörf zorluk çekeyim diye .rapor kolay kolay kalkmıyor düzelen çocuklar bile ileri de istediği mesleği yapamıyor .imkanım varken çocuğum için en iyisini istiyorum .çaresiz bi insana anca ön yazgılarınızla yaklaşabilirsiniz .umarım kimse geçtiğim yollardan geçmez

Arkadaşında sanırım
Aynen öyle onun derdi benim çocuklarla zorluk çekmemi istiyor .bende artık yorgunum bazı şeylerden.geçen yazdı pişman gibi sonra u çizdi çok dengesiz .
yorgun olman değil çabalaman lazım şuan dava açsaydın hapis korkusuyla nafaka alıyordun çocuklarına. özel çocuğuna maddi manevi bakmadığını ispat etsen belki tazminat bile alırdın. Ama neyse ya sen enerji falan araştır daha kolay o çünkü...

4 aydır arayıp sormayan kişiden babalık, adamlık bekliyorsunuz!
İspatlayacaksınız evi terk ettiğini, özel çocuk sahibi olduğunuzu eşşek gibi ödeyecek nafakayı!
O enerji işleri filanda para tuzağı.
Para yok diye eğitime göndermiyor ama enerji işlerine veriyorsunuz!
Çözüm hemen dava açmak ve acilinden tedbir nafakası bağlatmak. Ve o nafakayı çocukların eğitimine harcamak, Enerjicilere değil!

İlginç birisiniz. Okumamış cahil biri değilim diyorsunuz ama sizi terk edip gitmiş kocanızı döndürme niyetiyle hocalara gidiyorsunuz. Param yok ki çocuğu eğitime göndereyim diyorsunuz ama paranızı enerji menerji saçmalıklarıyla sizi kandıran hocalara saçıyorsunuz.

Kaç aydır arayıp sormayan adam nasıl size düşkün oluyor? Ne siz neden çocuklar onun onun umurumda bile değilsiniz. Sadece düşkün gibi görünmüş yada siz öyle anlamak istemişsiniz.
Eş ailesini de suçlamayı bırakın bütün sorun eşiniz de. Yönlendirilmeye açık aile bilinci olamayan birisi.

Adamın vereceği nafaka benim ev kiramı karsılamaz e çok güzel söylüyorsunuz bazı şeyleri bende keyfimden dönsün istemiyorum zaten

İlk evlendiğimiz zamanlardan bahsediyorum ailesi konuşmadı küstü bi sürü şey.suan bi düşkünlüğü yok zaten arayıp sormuyor

Otizmli çocuklar özel alanı olan özel eğitim öğretmeniyim. Ve sizin neyin ne olduğunu bilmediğiniz konusunda sayfalarca yazabilirim. Ama boşa gider belli ki. Siz koca derdine düşmüş çocuklarını ihmal eden bir annesiniz.

Ablam da otizmli bir çocuğun annesi ve ne yollardan geçtiğini biliyorum. Kocasının inisiyatifini beklemek yerine daha bebekken raporunu çıkartıp eğitimlerine başlattı ve bu sayede şu an kaynaştırma öğrencisi olarak normal bir okula gidip eğitim hayatına devam edebiliyor. Siz hala acaba kocam döner mi diye senelerce bekleyin belki çocuk kendiliğinden düzelir de sizin hayalinizdeki meslekleri yapabilir diye rüya görmeye devam edersiniz.

Mesleği olması boş konuşmayacağı anlamına gelmez
Hanfendi çaresizim demişsiniz fikir istemişsiniz, verdiğimiz fikirlerin hepsini eleştirip bu şekilde tepkiler veriyorsunuz.
Boşanın diyoruz geçinemem diyorsunuz,
Çocuga rapor al maaş bağlanır diyoruz yok ilerde çalışamaz diyorsunuz. Otizmli bir birey zaten çalışamaz şuan acilen eğitim almalı diyoruz yok doktor düzelir dedi diyorsunuz. Biz de bir şeyler biliyoruz da konuşuyoruz benim 2 yaşında otizmli öğrencim de vardı 40 yaşında öğrencim de vardı otizmin görmediğim türü kalmamıştır. Hiçbir doktor da düzelir gibi bir cümle kurmaz kendinizi kandırmayın.
Şuan sizin istediğiniz tek şey kocanızla barışmak. Acilen gidin ayaklarına sarılın, aldatsanda eve gelmesende kabulüm yeterki dön diyin hocalarla boşuna uğraşmayın. Yoksa burda sabaha kadar konuşsak sizi memnun edemeyecez.

Para veriyim sacıyım gibi bi durum söz konusu değil eğitim ücretleri seansı 600 den başlıyor 40 dk sı.Ben zaten boş duran biri değilim çalışıyorum ama zaten elime para kalmıyor ve çaresizliğimden de bahsediyorum bunu anlamayacak kapasitede olmanız üzücü

Adamın vereceği nafaka benim ev kiramı karsılamaz e çok güzel söylüyorsunuz bazı şeyleri bende keyfimden dönsün istemiyorum zaten
Çalışıyormuşsunuz zaten, nafaka da ek olur.

Sırf maddiyat için dönmesini istiyorsunuz. Çok yüksek meblağlar kazanıyor galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…