- 5 Şubat 2020
- 136
- 13
- 48
- 36
- Konu Sahibi Siyahi kiz
-
Mesleği olması boş konuşmayacağı anlamına gelmezBoş yapmayın dediğiniz kadının mesleğini biliyor musunuz?
Bence cahilsin ve en kötüsü kendinin farkında olmayan bir cahil. Otizm tanısı alırsa devlet de özel eğitiminde belli saatleri karşılıyor. Engelli aylığı da alırsınız ve çocuğun özel durumu iyiye gider. Dediğiniz kadar hafifse durumu iyileşince raporu zaten iptal olur, düzenli olarak heyete girerek alınıyor o rapor. Kocan için büyü kovalayacağına çocuğun eğitimi için koştur.Egomla ne alakası var ya çocuk ileri de bi çok mesleği yapamıyor neyin ne olduğunu sizden daha çok biliyorumdur okumamış cahil biri değilim sadece çaresizim . Yaşı küçük maddi olarak destek sağlarsa düzelebilecek yaşta
Cahil değilseniz burdaki kadınlardan daha iyi biliyorsanız rapor almanız gerekirdi zaten. Eğitime yollardınız düzeliyorsa öyle düzelirdi. Maddi desteği verecek adam bu zamana kadar verirdi zaten. Yapman gereken ilk şey çocuğun rapor işi eğitimi sonra avukatla görüşüp boşanma davası açman.
Birden çok dr a götürdük hepsi aynı şeyi söyledi ben çalışırken tv ye maruz çok kamıs daha çok tv öatuziyeti düzelir diyorlar doğuştan değilBunu kim dediyse bence bidaha o kuruma gitmeyin. Bi özel eğitimci asla böyle bir cümle kurmaz
Bence cahilsin ve en kötüsü kendinin farkında olmayan bir cahil. Otizm tanısı alırsa devlet de özel eğitiminde belli saatleri karşılıyor. Engelli aylığı da alırsınız ve çocuğun özel durumu iyiye gider. Dediğiniz kadar hafifse durumu iyileşince raporu zaten iptal olur, düzenli olarak heyete girerek alınıyor o rapor. Kocan için büyü kovalayacağına çocuğun eğitimi için sa
Kaç yaşında çocuğunuz? Ayrıca ben çalışırken demişsiniz neden tekrar işe girmiyorsunuzBirden çok dr a götürdük hepsi aynı şeyi söyledi ben çalışırken tv ye maruz çok kamıs daha çok tv öatuziyeti düzelir diyorlar doğuştan değil
Mesleği olması boş konuşmayacağı anlamına gelmez
yorgun olman değil çabalaman lazım şuan dava açsaydın hapis korkusuyla nafaka alıyordun çocuklarına. özel çocuğuna maddi manevi bakmadığını ispat etsen belki tazminat bile alırdın. Ama neyse ya sen enerji falan araştır daha kolay o çünkü...Arkadaşında sanırım
Aynen öyle onun derdi benim çocuklarla zorluk çekmemi istiyor .bende artık yorgunum bazı şeylerden.geçen yazdı pişman gibi sonra u çizdi çok dengesiz .
4 aydır arayıp sormayan kişiden babalık, adamlık bekliyorsunuz!Merhabalar 2 tane bebeğim var teki otizmli ve eğitime gidemiyor babaları 4 aydır maddi manevi arayıp sormuyor ,belki döner düzelir diye bekledim ama yok .boşanma davası açıcam ama oda çözüm değil çok komik nafakalar veriliyor.Lütfen hiçbiriniz kınamayın ben döndürmek için büyü olmayan içinde enerji vs bi hocayla görüştüm ama sonuç hüsran .Bana önerebileceğiniz şeyler var mı çaresizlikten yazıyorum lütfen yargılamadan sadece çözüm üretin
İlginç birisiniz. Okumamış cahil biri değilim diyorsunuz ama sizi terk edip gitmiş kocanızı döndürme niyetiyle hocalara gidiyorsunuz. Param yok ki çocuğu eğitime göndereyim diyorsunuz ama paranızı enerji menerji saçmalıklarıyla sizi kandıran hocalara saçıyorsunuz.Egomla ne alakası var ya çocuk ileri de bi çok mesleği yapamıyor neyin ne olduğunu sizden daha çok biliyorumdur okumamış cahil biri değilim sadece çaresizim . Yaşı küçük maddi olarak destek sağlarsa düzelebilecek yaşta
İki buçuk çalışıyorum ama borç ödüyorum tüm borçları üstüme bıraktı çok uzun mevzu yani elime 5 kuruş kalmıyorKaç yaşında çocuğunuz? Ayrıca ben çalışırken demişsiniz neden tekrar işe girmiyorsunuz
Göndermiyor aramıyor sormuyor zorluk çek sen halledersin annesin diyor
ypk zaten bana düşkün. Diye ailesi küstü aramızı açtı vs bi sürü şey .ailesinin durumu iyi 1 kere sormazlar o çocukların ne ihtiyacı var diye .aldatma değil telefonunu göstermiyodu gerçi bellide aldatıyodu da eve gelmiyodu dışardaydı gözü ama yakalamadım hiç
Adamın vereceği nafaka benim ev kiramı karsılamaz e çok güzel söylüyorsunuz bazı şeyleri bende keyfimden dönsün istemiyorum zaten4 aydır arayıp sormayan kişiden babalık, adamlık bekliyorsunuz!
İspatlatacaksınız evi terk ettiğini, özel çocuk sahibi olduğunuzu eşşek gibi ödeyecek nafakayı!
O enerji işleri filanda para tuzağı.
Para yok diye eğitime göndermiyor ama enerji işlerine veriyorsunuz!
Çözüm hemen dava açmak ve acilinden tedbir nafakası bağlatmak. Ve o nafakayı çocukların eğitimine harcamak, Enerjicilere değil!
İlk evlendiğimiz zamanlardan bahsediyorum ailesi konuşmadı küstü bi sürü şey.suan bi düşkünlüğü yok zaten arayıp sormuyorKaç aydır arayıp sormayan adam nasıl size düşkün oluyor? Ne siz neden çocuklar onun onun umurumda bile değilsiniz. Sadece düşkün gibi görünmüş yada siz öyle anlamak istemişsiniz.
Eş ailesini de suçlamayı bırakın bütün sorun eşiniz de. Yönlendirilmeye açık aile bilinci olamayan birisi.
Otizmli çocuklar özel alanı olan özel eğitim öğretmeniyim. Ve sizin neyin ne olduğunu bilmediğiniz konusunda sayfalarca yazabilirim. Ama boşa gider belli ki. Siz koca derdine düşmüş çocuklarını ihmal eden bir annesiniz.Egomla ne alakası var ya çocuk ileri de bi çok mesleği yapamıyor neyin ne olduğunu sizden daha çok biliyorumdur okumamış cahil biri değilim sadece çaresizim . Yaşı küçük maddi olarak destek sağlarsa düzelebilecek yaşta
Ablam da otizmli bir çocuğun annesi ve ne yollardan geçtiğini biliyorum. Kocasının inisiyatifini beklemek yerine daha bebekken raporunu çıkartıp eğitimlerine başlattı ve bu sayede şu an kaynaştırma öğrencisi olarak normal bir okula gidip eğitim hayatına devam edebiliyor. Siz hala acaba kocam döner mi diye senelerce bekleyin belki çocuk kendiliğinden düzelir de sizin hayalinizdeki meslekleri yapabilir diye rüya görmeye devam edersiniz.Komiksiniz gerçekten benim çocuğumla nasıl ilgilendiğimi ne yaşadığımı ne mücadelelerden geçtiğimi nerden biliyorsunuz ki bukadar yorum yapma hakkını kendiniz de buluyorsunuz ? Ben zaten çalışan bir anneyim borçları üstüme yıktı sörf zorluk çekeyim diye .rapor kolay kolay kalkmıyor düzelen çocuklar bile ileri de istediği mesleği yapamıyor .imkanım varken çocuğum için en iyisini istiyorum .çaresiz bi insana anca ön yazgılarınızla yaklaşabilirsiniz .umarım kimse geçtiğim yollardan geçmez
İlk evlendiğimiz zamanlardan bahsediyorum ailesi konuşmadı küstü bi sürü şey.suan bi düşkünlüğü yok zaten arayıp sormuyor
Hanfendi çaresizim demişsiniz fikir istemişsiniz, verdiğimiz fikirlerin hepsini eleştirip bu şekilde tepkiler veriyorsunuz.Mesleği olması boş konuşmayacağı anlamına gelmez
Para veriyim sacıyım gibi bi durum söz konusu değil eğitim ücretleri seansı 600 den başlıyor 40 dk sı.Ben zaten boş duran biri değilim çalışıyorum ama zaten elime para kalmıyor ve çaresizliğimden de bahsediyorum bunu anlamayacak kapasitede olmanız üzücüİlginç birisiniz. Okumamış cahil biri değilim diyorsunuz ama sizi terk edip gitmiş kocanızı döndürme niyetiyle hocalara gidiyorsunuz. Param yok ki çocuğu eğitime göndereyim diyorsunuz ama paranızı enerji menerji saçmalıklarıyla sizi kandıran hocalara saçıyorsunuz.
Çalışıyormuşsunuz zaten, nafaka da ek olur.Adamın vereceği nafaka benim ev kiramı karsılamaz e çok güzel söylüyorsunuz bazı şeyleri bende keyfimden dönsün istemiyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?