Boşanma

Bunlar boşanmayı daha önceden kafaya koymuşlar, bahane buluyorlar, sakın haklarını almadan boşanma manipüleye gelip.

Biz anlattik ama bizi anlamadilar ki annesi ne diyorsa kendi kafasinda kurmuş ne diyorsa ona inan
Anlaşmalı mı boşandınız?
Evet

Konuda bir kopukluk var. Eee öyleyse şimdi enişteyle eski eşiniz nasıl yüz yüze bakıyor?
Bana da kopukluk varmış gibi geldi. Bana iftira atılsa asla boşanmazdım. Onlar çekişmeli dava açtığında da karşı dava açar, iftira attıklarını söylerdim. Attıkları iftirayı kanıtlamalarını isterdim. Kendimi aklar, yüklü tazminatımı alırdım. Bu arada da kaynana, görümce vb. kim varsa iftira davasını açar, onlardan da ayrıca tazminat alırdım. Küçük çocuğum olacak ve iftirayı yutup Allah’a havale edip kuzu kuzu boşanacağım, öyle mi? Gerçi çocuğum olmasa da uğraşırdım. Kendimi hem aklardım hem de donuna kadar alır, kapımda “Nolur bana acı, ben ettim sen etme” diye yalvartırdım. İftira bu yaaaa! Tam bir kepazelik.

İyi madem böyle birinden ayrılmak senin hayrına olmuş. Dönüp ailesine ne biçim insanlarsınız diyeceği yerde senden boşandıysa akli durumu şaibelidir yani
Bende öyle diyorum Kendi kendime belkide kurtuldum allah sesimi duydu cidden ablasi ve annesi zaten beni başından istemiyorlardi abalsi paylaşamıyormuş kardeşini kıskanıyormuş

Evet haklısınız ama 5 senedir evliyim o kadar şey yaşatılarki bir süre sonra artık diyorsunuz ki kurtulayım başka birsey istemiyorum onkadar yorgunum ki şuan tek düşündüğüm çocuğum zaten hiçbir zaman arkamda olmiyan bir adamdi benim dışımdaki herkese inandı

Hiç üzülme iftira atan kişiler hem bu dünyasını hemde ahiretimi yakmış olur RABBİM bir şekilde dönüp dolaşıp sana getirecektir helallik için merak ettim görümcede bosandı mı esinden

Kuzu kuzu boşanmışsınız. İftirayı kabullenmişsiniz resmen. Söylenecek söz yok. Gücüm yoktu uğraşmaya demeniz de ilginç. Namusunuza laf edilmiş, farkında mısınız? İnsan bu dünyada ne için yaşar? Namusu için. Namusuma laf edip benimle boşanmak isteyecek ben de kendimi savunup “Yapmadım, ispatla, bana inan vb.” dediğim için yorulacağım bu durumdan, sonra da “iyi madem, boşanalım ama Allah’a havale ediyorum seni” diyeceğim! Allah bile der ki niye kuzu kuzu boşandın, kendi namusun için mücadele etmedin de bana havale ettin?

Evet koymuş hiç konuşmadı direk onların dediğine inandı sevmiyormuş beni ben öyle düşünüyorum

Erkekler zaten kadınlardan önce boşanmayı düşünüp mallarını satıyorlar.

Sakın 5 kuruşsuz boşanmayın.

Sevgi mi kaldı artık bunu düşünmeyin davaya odaklanın amaçları sizi 5 kuruşsuz boşamak.

Edit : anaaa zaten boşanmışsınız amaçlarına ulaşmışlar daha üzülmeyin böyle pislikler için

Bakın ben anlattım dedim kanıtla ama o beni dinlemedi bile sizi dinlemiyen birine ne kadar anlatsanız birşeyi boş beni anlamak istemiyor ki siz olasınız eşinizi dinlemez misiniz yada demezmisin gelin yüzleşelim o benim için mücadele etmediki bende edeyim

Ben biliyordum o davayi ama inanın hiç gücüm kalmadı onrla uğraşcak allaha havale ediyorum
Bunun uğruna insanlar cinayet işliyor insan öylece boşanıp bırakır mı? Çocuk da var diye anladım önceki yorumlardan. Burunlarından fitil fitil getirmeniz lazımdı. Size kötü oyun oynamışlar. Yakında düğün haberi alırsanız şaşırmayın. Neyse artık yolunuz açık olsun. Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…