- Konu Sahibi Dtsjvjk456
-
isin icinde baska is vardir, belki de adam aldatiyordu, bahane etti.Hayir sadece annemle ablam ne derse o dedi bende bana guvenmiyen inanmiyan bir insana kendimi anlatamdim ve boşandık istediğine inanabilirsin dedim ben kendimden eminim
Biz anlattik ama bizi anlamadilar ki annesi ne diyorsa kendi kafasinda kurmuş ne diyorsa ona inanÇok üzüldüm bundan sonra önünüze bakın iftira er yada geç onların ayağına dolanacak. İnşallah sizden helallik istemek için ayağınıza gelirler perişan halde. Görümcenin kocasına noldu hiç çabalamadınız mı böyle birşey yok iftira diye?
EvetAnlaşmalı mı boşandınız?
Bende onu anlamıyorum diyorum ki madem ilişkim vardı benden ayrildin neden hala o eve gidiyorsun diyor çocuk dışında konusmak istemiyorumKonuda bir kopukluk var. Eee öyleyse şimdi enişteyle eski eşiniz nasıl yüz yüze bakıyor?
Evet anlaşmalıAnlaşmalı mı boşandınız sorusunu yineleyeyim.
Ben biliyordum o davayi ama inanın hiç gücüm kalmadı onrla uğraşcak allaha havale ediyorumİftira davası açsaydınız keşke, boşanmayla beraber tazminat da alırdınız. Maksat canları yansın.
Olmadim zaten yüzünü görmek istemiyorum inanın o kadar haksızlık ettiki bana o kadar yaraladikiSikayetci neden olmadiniz
Bana da kopukluk varmış gibi geldi. Bana iftira atılsa asla boşanmazdım. Onlar çekişmeli dava açtığında da karşı dava açar, iftira attıklarını söylerdim. Attıkları iftirayı kanıtlamalarını isterdim. Kendimi aklar, yüklü tazminatımı alırdım. Bu arada da kaynana, görümce vb. kim varsa iftira davasını açar, onlardan da ayrıca tazminat alırdım. Küçük çocuğum olacak ve iftirayı yutup Allah’a havale edip kuzu kuzu boşanacağım, öyle mi? Gerçi çocuğum olmasa da uğraşırdım. Kendimi hem aklardım hem de donuna kadar alır, kapımda “Nolur bana acı, ben ettim sen etme” diye yalvartırdım. İftira bu yaaaa! Tam bir kepazelik.Konuda bir kopukluk var. Eee öyleyse şimdi enişteyle eski eşiniz nasıl yüz yüze bakıyor?
Bende öyle diyorum Kendi kendime belkide kurtuldum allah sesimi duydu cidden ablasi ve annesi zaten beni başından istemiyorlardi abalsi paylaşamıyormuş kardeşini kıskanıyormuşİyi madem böyle birinden ayrılmak senin hayrına olmuş. Dönüp ailesine ne biçim insanlarsınız diyeceği yerde senden boşandıysa akli durumu şaibelidir yani
Evet haklısınız ama 5 senedir evliyim o kadar şey yaşatılarki bir süre sonra artık diyorsunuz ki kurtulayım başka birsey istemiyorum onkadar yorgunum ki şuan tek düşündüğüm çocuğum zaten hiçbir zaman arkamda olmiyan bir adamdi benim dışımdaki herkese inandıBana da kopukluk varmış gibi geldi. Bana iftira atılsa asla boşanmazdım. Onlar çekişmeli dava açtığında da karşı dava açar, iftira attıklarını söylerdim. Attıkları iftirayı kanıtlamalarını isterdim. Kendimi aklar, yüklü tazminatımı alırdım. Bu arada da kaynana, görümce vb. kim varsa iftira davasını açar, onlardan da ayrıca tazminat alırdım. Küçük çocuğum olacak ve iftirayı yutup Allah’a havale edip kuzu kuzu boşanacağım, öyle mi? Gerçi çocuğum olmasa da uğraşırdım. Kendimi hem aklardım hem de donuna kadar alır, kapımda “Nolur bana acı, ben ettim sen etme” diye yalvartırdım. İftira bu yaaaa! Tam bir kepazelik.
Hiç üzülme iftira atan kişiler hem bu dünyasını hemde ahiretimi yakmış olur RABBİM bir şekilde dönüp dolaşıp sana getirecektir helallik için merak ettim görümcede bosandı mı esindenMerhaba o kadar büyük haksızlığa uğradım ki kaynanam ve görümcem iftira atıp gorumcesinin kocasiyla ilişkisi var dediler ve benim 5 yılık eşim bana değilde onlara inandı ve boşandık yapmadığım birsey yüzünden vazgeçti bizden ve o kadar çirkin iftiralar atıyorlar ki
Evet koymuş hiç konuşmadı direk onların dediğine inandı sevmiyormuş beni ben öyle düşünüyorumBunlar boşanmayı daha önceden kafaya koymuşlar, bahane buluyorlar, sakın haklarını almadan boşanma manipüleye gelip.
Evet koymuş hiç konuşmadı direk onların dediğine inandı sevmiyormuş beni ben öyle düşünüyorum
Bakın ben anlattım dedim kanıtla ama o beni dinlemedi bile sizi dinlemiyen birine ne kadar anlatsanız birşeyi boş beni anlamak istemiyor ki siz olasınız eşinizi dinlemez misiniz yada demezmisin gelin yüzleşelim o benim için mücadele etmediki bende edeyimKuzu kuzu boşanmışsınız. İftirayı kabullenmişsiniz resmen. Söylenecek söz yok. Gücüm yoktu uğraşmaya demeniz de ilginç. Namusunuza laf edilmiş, farkında mısınız? İnsan bu dünyada ne için yaşar? Namusu için. Namusuma laf edip benimle boşanmak isteyecek ben de kendimi savunup “Yapmadım, ispatla, bana inan vb.” dediğim için yorulacağım bu durumdan, sonra da “iyi madem, boşanalım ama Allah’a havale ediyorum seni” diyeceğim! Allah bile der ki niye kuzu kuzu boşandın, kendi namusun için mücadele etmedin de bana havale ettin?
Evet nafaka vericek ev var zaten o da annemin diyorBoşanırken mal mülk, nafaka vb. aldınız mı bari?
Bunun uğruna insanlar cinayet işliyor insan öylece boşanıp bırakır mı? Çocuk da var diye anladım önceki yorumlardan. Burunlarından fitil fitil getirmeniz lazımdı. Size kötü oyun oynamışlar. Yakında düğün haberi alırsanız şaşırmayın. Neyse artık yolunuz açık olsun. Allah iyilerle karşılaştırsın ne diyelim.Ben biliyordum o davayi ama inanın hiç gücüm kalmadı onrla uğraşcak allaha havale ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?