Boşanma

Hiç üzülme iftira atan kişiler hem bu dünyasını hemde ahiretimi yakmış olur RABBİM bir şekilde dönüp dolaşıp sana getirecektir helallik için merak ettim görümcede bosandı mı es
Amin inşallah hakımı helal etmiyorum onlara hayir boşanmadi ve hala eşim oraya gidip geliyor
Hiç üzülme iftira atan kişiler hem bu dünyasını hemde ahiretimi yakmış olur RABBİM bir şekilde dönüp dolaşıp sana getirecektir helallik için merak ettim görümcede bosandı mı esi

Hem size iftira atıyorlar anlaşmalı bosanıyorsunuz görümcenin kocası boşanmıyor siz hiç bir şekilde caba harcamıyorsunuz baska konu olsaydı aman bos ver derdim ama burda namusunuza iftira atmişlar sen sesini cıkarmamışsın ben gücümde olmasa her sekilde mücadelemi verip aklardım kendimi o kocayada sonradan tekmeyi vururdum ama senin konunda bir tuaflık var sendede görümcenin eşindede var bir tuaflık var

Hanımefendi, ona neyi açıklamaya çalıştınız ki? Dinlemiyorsa ispatla der, susarsınız. Asla anlaşmalı boşanmazsınız. Anlaşmak, kabul etmek demek her iftirayı. Siz onun için değil kendi iffetiniz, namusunuz için mücadele edecektiniz. Resmen yakanıza küsüp oturmuşsunuz. Çocuğunuz büyüdüğünde soracak size, iftira diyeceksiniz, o zaman niye dava açmadın neden hemen anlaşmalı boşandın, diyecek. Cevabınız ne olacak? Çevrenizdekiler de anlaşmalı boşanmanızı “Demek ki iftira değilmiş” diye yorumlayacak. Siz hâlâ annesinin lafıyla beni boşadı, beni sevmiyormuş meğer diye dövünüyorsunuz. Size namussuz damgası vurmuş eşiniz hanımefendi ve siz de iftira davası açmayarak ve anlaşmalı boşanarak bu damgayı kabul etmişsiniz. Bence buna dövünün!

Valla bende bir tuhaflık yok ben kendimi açıklamaya çalıştım beni dinlemedi anneci ve ablacı onlar ne derse o dedi bunu üzerine ben daha ne diyim ben kendimden emin ben asla yanlış birsey yapmadim

Benim dövüneceğim birsey yok çok şükür namusumdan da eminim yanlış birseyde yapamdim

Ya bu olay onların ailede yaşansa cidden öyle olurdu. Gelin boşanır sahranın kocası dururdu ama bu konudaki arkadaş masum, onların arasında cidden bi iş dönüyor
Konu sahibinin masum olup olmadığını nereden biliyorsunuz ki? Ayrıca diğer konuda gelin ve sahranın eşinin arasında öyle şeyler yaşanıyor mu yoksa sahranın hayal dünyası mı bilmiyoruz. O gelin konuşsa neler anlatır kim bilir.

Ay doğru valla. Hiç bu açıdan düşünmemiştim

Benim dövüneceğim birsey yok çok şükür namusumdan da eminim yanlış birseyde yapamdim
Anlatamıyorum ben size. Size bir şey yaptınız demiyorum. Böyle sessiz kalarak bir şey yapmış gibi göründüğünüzü söylüyorum. Neyse, okuduğunuzu ve durumunuzun vehametini anlayamıyorsunuz. İşiniz çok zor sizin.

Valla bende bir tuhaflık yok ben kendimi açıklamaya çalıştım beni dinlemedi anneci ve ablacı onlar ne derse o dedi bunu üzerine ben daha ne diyim ben kendimden emin ben asla yanlış birsey yapmadim
İftira atıyor sen sesini cıkarmıyorsun kuzu kuzu kabul etmişsin bana öyle bişey deseydiler hiç günahım yokken ben varya dayaga karsıyım ama bazen hak eden oluyor gider o kaynayı ve o görümceyi bir güzel döverdim siz hiç bir tepki farkın daysan vermemişsin oturup sadece normal bir sekilde acıklama yapmıssın ama sen normal degilsin bir insan üsttüne iftira atıldı mı kriz gecirir aglar buyuk kavgalar cıkarır ya tam anlatmıyorsun yada sakladıgın bişeyler var

Çok teşekkür ederim amin inşallah allah sorsun zaten çocuğumun hakkı onlardan çıksın allaha havale ediyorum

Görümceniz kocasından neden boşanmadı, sizde madem iftiraya uğradınız neden gidip iftira davası açmayıp onları haklı çıkarıp susuyorsunuz? Öyle hiç bir şey yapmayıp topu Allah atıp havale etmekle olmuyor bu işler. Madem iftiraya uğradınız açın davamızı sonuna kadar savunun kendinizi. Allah akıl vermiş kullanmamız ve kendimizi savunmamız için.

Hayir sadece annemle ablam ne derse o dedi bende bana guvenmiyen inanmiyan bir insana kendimi anlatamdim ve boşandık istediğine inanabilirsin dedim ben kendimden eminim
Beni yanlış anlamayın asla sizi yaptınız demiyorum ama onlara vermiş olduğunuz bu cevap resmen ben yaptım diyip onların size yönelttiği bütün suçlamaları kabul etmişsiniz. Kendini savunmak bu değildir. Çok pasif kalmışsınız.

Kanıtları mahkemeye sunup kendinizi aklayıp öyle götüne tekmeyi basmanız gerekirdi. Anlattım dinlemedi diye birşey yok gerekirse kafalarına vura vura söyleyecektin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…