- 23 Mart 2021
- 24
- -2
- 16
- 26
- Konu Sahibi Dtsjvjk456
-
Hayır onlar boşanmadi ama ciddi bir kavga ettiler nasıl böyle söylersiniz diye sonrada çıkıp gitmişGörümceni kocasi da iftiraya ugradi o zaman. O ne dedi? Onlar bosandi mi? Karsi dava acmadiniz mi iftiradan ötürü. Madem öyle bir iddia var ispat etsinler
Hayir sadece annemle ablam ne derse o dedi bende bana guvenmiyen inanmiyan bir insana kendimi anlatamdim ve boşandık istediğine inanabilirsin dedim ben kendimden eminimiyi de esiniz nasil inandi telefon kayitlarina falan bakalim demediler mi mahkemede ? oyle dumduz lafla mi bosandiniz
Evet aldatmaya dahil hicbirsey yok öyle birsey de yapmadim ama annesi ve ablası ne derse sadece onu dinliyorBenimde bir tanıdığa aldatıyor diye iftira attılar ama hiç bir şey bulunamadı yani aldatmaya dair bir şey çıkmadı. Sizin eşiniz nasıl hemen kabullenip boşandı?
E öyle biriyle evli kalmayın zaten. Utanmaz insanlar, ayaklarına dolaşır umarım iftiralarıEvet aldatmaya dahil hicbirsey yok öyle birsey de yapmadim ama annesi ve ablası ne derse sadece onu dinliyor
O da tepki gösterdi kavga etmişler ben öyle bir dava açılabileceğini bilmiyordum ama zaten sadece annemçok havada kalmış bir konu. Enişte ne yaptı? siz iftira için bir dava vs. açmadınız mı ya da tazminat istemediniz mi?
Amin inşallahE öyle biriyle evli kalmayın zaten. Utanmaz insanlar, ayaklarına dolaşır umarım iftiraları
Herhangi birşey ispatlamadilarki sadece onların lafıyla bana diyor senin birsey yapmadigini biliyorum ama annem böyle söylüyorGörümcenin kocası ne dedi cidden? Ne ispatladılar ki eşin neye inandı?
Çok teşekkür ederim amin inşallah allah sorsun zaten çocuğumun hakkı onlardan çıksın allaha havale ediyorumHayret ve saskinlikla okudum Allah sizi bu insanlarin elinden kurtarmis. Yatacak yerleri yok denilen insan gorunumlu seytan bunlar. Oyle bir gun gelir ki sizden helallik isterler. Allah sabir versin bu iftiralar icin cok zor eminim
Biz anlattik ama bizi anlamadilar ki annesi ne diyorsa kendi kafasinda kurmuş ne diyorsa ona inanıyorÇok üzüldüm bundan sonra önünüze bakın iftira er yada geç onların ayağına dolanacak. İnşallah sizden helallik istemek için ayağınıza gelirler perişan halde. Görümcenin kocasına noldu hiç çabalamadınız mı böyle birşey yok iftira diye?
İyi madem böyle birinden ayrılmak senin hayrına olmuş. Dönüp ailesine ne biçim insanlarsınız diyeceği yerde senden boşandıysa akli durumu şaibelidir yaniHerhangi birşey ispatlamadilarki sadece onların lafıyla bana diyor senin birsey yapmadigini biliyorum ama annem böyle söylüyor
Hayır onlar boşanmadi ama ciddi bir kavga ettiler nasıl böyle söylersiniz diye sonrada çıkıp gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?