Boşanma

jasemin34

Bir sevdadır İstanbul..
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2019
1.124
1.699
83
Biliyorum hepiniz dediniz evlenme dediniz dinlemedim :(
Şimdi boşanma arifesindeyiz ve canım çok yanıyor. Sürekli kendimi suçluyorum, bir yandan iç sesim beni suçlarken diğer yandan saçmalama neler yaşadın diyor. Aldatma yok şiddet yok evet ama biz hiç anlaşamıyorduk. İlgi sevgi yoktu ve olmamasında beni suçluyordu. Çok canımın yanması normal mi. Onu bir başkasıyla düşünmek istemiyorum yuvam yıkılsın istemiyorum. Çok canım yanıyor sürekli kendimi suçluyorum çok acı çekiyorum bu duygu normal mi?

Biliyorum hepiniz dediniz evlenme dediniz dinlemedim :KK43:
Şimdi boşanma arifesindeyiz ve canım çok yanıyor. Sürekli kendimi suçluyorum, bir yandan iç sesim beni suçlarken diğer yandan saçmalama neler yaşadın diyor. Aldatma yok şiddet yok evet ama biz hiç anlaşamıyorduk. İlgi sevgi yoktu ve olmamasında beni suçluyordu. Çok canımın yanması normal mi. Onu bir başkasıyla düşünmek istemiyorum yuvam yıkılsın istemiyorum. Çok canım yanıyor sürekli kendimi suçluyorum çok acı çekiyorum bu duygu normal mi?
Ortada yuva yok, adam sizin maaşınızla evlendi ama artık o da yeterli gelmiyor demek ki.Boşanınca kuş gibi hafifleyeceksiniz aslında,yine haklı çıkacağız.

Ortada yuva yok, adam sizin maaşınızla evlendi ama artık o da yeterli gelmiyor demek ki.Boşanınca kuş gibi hafifleyeceksiniz aslında,yine haklı çıkacağız.
Maaşımla birikim istiyordu ama hiç yapmadım. Kavgalar bu yüzdendi..

Sizin adınıza çok sevindim. Yıllarca ilgi ve sevgi beklediniz ama vermedi. İleride daha iyi bir hayatınız olacağına eminim. Bir arkadaşım eşi için kendimi kedi, köpek gibi hissediyorum yanımdan geçiyor yüzüme bakmasını dokunmasını bekliyorum demişti..
Zaten psikolojik ve maddi olarak sizi bitirdi elinizden geldiğince delil toplayıp siz onu bitirin.

Sizin adınıza çok sevindim. Yıllarca ilgi ve sevgi beklediniz ama vermedi. İleride daha iyi bir hayatınız olacağına eminim. Bir arkadaşım eşi için kendimi kedi, köpek gibi hissediyorum yanımdan geçiyor yüzüme bakmasını dokunmasını bekliyorum demişti..
Zaten psikolojik ve maddi olarak sizi bitirdi elinizden geldiğince delil toplayıp siz onu bitirin.
Şimdi adam gözümde kıymete bindi iyi mi🤦🏻‍♀️ Sürekli kendimi suçluyorum

Şimdi adam gözümde kıymete bindi iyi mi🤦🏻‍♀️ Sürekli kendimi suçluyorum

Ablacım adam bariz seni sevmiyor, yukarda da seninle paran için evlendi yazmışlar parayı vermemişsin kötü olmuşsun. yanlış anlama ama terapiste görünmeni ben de destekliyorum adam seni sevmiyor, kötü davranıyor, ilgisiz, soğuk, uzak sen hala diyorsun kıymete bindi :KK51: seni sevmediğini gizleme gereği bile duymayan bir insan nasıl bu denli takılı kalıyorsun, gerçekten kendine ne saygın ne sevgin var üzücü bir durum.

Eski konunuzu bilmiyorum buraya link koymanız mümkün mü?

Ben de aynı durumdayım. Boşanma arifesindeyiz. İlk ben boşanmak istedim. Sonra çocuğum için ve esimi sevdiğim için vazgeçtim. Şimdide o istiyor. Bu durumu anlatabilir miyim bilmiyorum. Nasıl atlatilir. Eşimin hep iyi yönlerini görüyorum hep o ise benim olumsuz özelliklerine odaklandi

Back
X