Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kim ne derse desin barışmak için yol arayacaksınız gibi duruyor
o yüzden hiç konuşup kendimi yoramayacagım
sizi kim silkeler de saglıklı düşünebilirsiniz acaba
terapi al ıvır zıvırları da söyleyen çok olacak tabi siz onu da gözardı edeceksiniz
neyse
İlk o dedi, ben kabul ettim ama şu an canım çok yanıyorHiçbir zaman güzel bir ilişkiniz olmadı, evlenme diyenlerin başında gelirim herhalde.
Şimdi ne iyi yani görüyorsun?
Bu kafayla sırf evlenmek için evlendin zaten. Bundan sonrası için olmayacak şeyin peşine gitme bari, iyi yön falan diyerek.
Boşanma fikri de senden çıkmamış gibi duruyor.
Sevsen de sevmesen de boşanmak zor iş
Bir tek canın tehlikedeyse koşa koşa gidersin boşanmaya
Diğer türlüsü illa zor
Çünkü kimse evlenirken gerekirse boşanırım diye evlenmiyor
Evlilik ana teması zaten bi ömür beraberlik
Bu yıkılınca hazmedemiyoruz
Karşımızdakiyle de alakası yok aslında bunun
Sevip sevmemekle de alakası yok
Bi hayal kurdun ve olmadı olay tamamen bu
Sevgili olsa bitti dersin biter
Boşanma olunca bi de resmi işler yük oluyor insana
Sonra kimlik değiştir bilmem ne bi sürü kağıt kürek
Ondan zor boşanmak
Canım seninle aynı şeyleri yaşayıp boşandım çarşamba günü, istersen bana özel mesaj yazabilirsinÇok güzel bir bakış açısı
Sevsen de sevmesen de boşanmak zor iş
Caninizin yanmasi sevgiden ya da ozlemden degil, bunu bilin. Egonuz ya da esiniz bosanalim dediginde incinen gururunuz su an icinizde bas bas bagiriyor, onar beni diye.İlk o dedi, ben kabul ettim ama şu an canım çok yanıyor
Severek boşanmak zor ama erkekler duygusuz gibi davranıyor gerçekten merak ediyorum hiç mi içleri acımıyor
Benim eski eşim kadınları da sevmiyorBaşlarda acımıyor. Tek gecelik takılıyorlar 6 ay 1 yıl. Bu adamlar sıkıntılı oldukları için düzgün birini de bulamıyorlar. Pişmanlıklar ve geri dönüşler başlıyor.
İnsan sosyal bir varlık. Kadın da erkek de birbirine muhtaç. Yalnızlık erkekler için çok daha zor.
Ölen bir canlıyı diriltmeye çalışmak gibi..Caninizin yanmasi sevgiden ya da ozlemden degil, bunu bilin. Egonuz ya da esiniz bosanalim dediginde incinen gururunuz su an icinizde bas bas bagiriyor, onar beni diye.
İnanin gececek, gercekten bitecek. Olmayacak bir iliskiyi duzeltmeye ya da kurtarmaya calismayin ama onun yerine bence kendinizi kurtarin.
Benimkinde duygu bitmiş. Hiç acımadan konuşabiliyor. Hakkım helal değil amaSeverek boşanmak zor ama erkekler duygusuz gibi davranıyor gerçekten merak ediyorum hiç mi içleri acımıyor
İşte duygu nasıl biter benim aklım bunu almıyorBenimkinde duygu bitmiş. Hiç acımadan konuşabiliyor. Hakkım helal değil ama
Demek ki en başından beri yoktuİşte duygu nasıl biter benim aklım bunu almıyor
Salak mı o zaman neden evlendiDemek ki en başından beri yoktu
Mantığına yattığımı düşündü belki deSalak mı o zaman neden evlendi
Üzülme geçecek …Hep kadinlar bu halde yaaa neden neden... erkekler için biri gider biri gelir...hemen vazgeçiyorlar...Başka kapıya gidiyorlar...ama biz kadınlar resmen sürünüyoruz ağlamaktan pişmanlıktan çık üzülüyorum halimize çok