Boşanma

Sevsen de sevmesen de boşanmak zor iş
Bir tek canın tehlikedeyse koşa koşa gidersin boşanmaya
Diğer türlüsü illa zor
Çünkü kimse evlenirken gerekirse boşanırım diye evlenmiyor
Evlilik ana teması zaten bi ömür beraberlik
Bu yıkılınca hazmedemiyoruz
Karşımızdakiyle de alakası yok aslında bunun
Sevip sevmemekle de alakası yok
Bi hayal kurdun ve olmadı olay tamamen bu
Sevgili olsa bitti dersin biter
Boşanma olunca bi de resmi işler yük oluyor insana
Sonra kimlik değiştir bilmem ne bi sürü kağıt kürek
Ondan zor boşanmak

kim ne derse desin barışmak için yol arayacaksınız gibi duruyor
o yüzden hiç konuşup kendimi yoramayacagım
sizi kim silkeler de saglıklı düşünebilirsiniz acaba
terapi al ıvır zıvırları da söyleyen çok olacak tabi siz onu da gözardı edeceksiniz
neyse

Evlilik öncesi kararımda adam bana mantıklı geliyordu, içki kumar yok işinde gücünde saygılı vs vs. Ama aşk, romantik gibi şeyleri gözardı etmişim. Benim bütün öfkem bunaydı, kavgalarımda benim temel sebebim buyken onun temel sebebi paraydı.Bana hiç jest yapmaz benim için para harcamazdı, ben de bana bir şey yapmayan adama ben neden yapayım kafasına girdim birbirimize çok ağır konuştuk çok kırdık…

Hiçbir zaman güzel bir ilişkiniz olmadı, evlenme diyenlerin başında gelirim herhalde.
Şimdi ne iyi yani görüyorsun?
Bu kafayla sırf evlenmek için evlendin zaten. Bundan sonrası için olmayacak şeyin peşine gitme bari, iyi yön falan diyerek.

Boşanma fikri de senden çıkmamış gibi duruyor.
İlk o dedi, ben kabul ettim ama şu an canım çok yanıyor

Bir tek canın tehlikedeyse koşa koşa gidersin boşanmaya
Diğer türlüsü illa zor
Çünkü kimse evlenirken gerekirse boşanırım diye evlenmiyor
Evlilik ana teması zaten bi ömür beraberlik
Bu yıkılınca hazmedemiyoruz
Karşımızdakiyle de alakası yok aslında bunun
Sevip sevmemekle de alakası yok
Bi hayal kurdun ve olmadı olay tamamen bu
Sevgili olsa bitti dersin biter
Boşanma olunca bi de resmi işler yük oluyor insana
Sonra kimlik değiştir bilmem ne bi sürü kağıt kürek
Ondan zor boşanmak

Çok güzel bir bakış açısı

İlk o dedi, ben kabul ettim ama şu an canım çok yanıyor
Caninizin yanmasi sevgiden ya da ozlemden degil, bunu bilin. Egonuz ya da esiniz bosanalim dediginde incinen gururunuz su an icinizde bas bas bagiriyor, onar beni diye.

İnanin gececek, gercekten bitecek. Olmayacak bir iliskiyi duzeltmeye ya da kurtarmaya calismayin ama onun yerine bence kendinizi kurtarin.

Severek boşanmak zor ama erkekler duygusuz gibi davranıyor gerçekten merak ediyorum hiç mi içleri acımıyor

Başlarda acımıyor. Tek gecelik takılıyorlar 6 ay 1 yıl. Bu adamlar sıkıntılı oldukları için düzgün birini de bulamıyorlar. Pişmanlıklar ve geri dönüşler başlıyor.

İnsan sosyal bir varlık. Kadın da erkek de birbirine muhtaç. Yalnızlık erkekler için çok daha zor.

Başlarda acımıyor. Tek gecelik takılıyorlar 6 ay 1 yıl. Bu adamlar sıkıntılı oldukları için düzgün birini de bulamıyorlar. Pişmanlıklar ve geri dönüşler başlıyor.

İnsan sosyal bir varlık. Kadın da erkek de birbirine muhtaç. Yalnızlık erkekler için çok daha zor.
Benim eski eşim kadınları da sevmiyor

Caninizin yanmasi sevgiden ya da ozlemden degil, bunu bilin. Egonuz ya da esiniz bosanalim dediginde incinen gururunuz su an icinizde bas bas bagiriyor, onar beni diye.

İnanin gececek, gercekten bitecek. Olmayacak bir iliskiyi duzeltmeye ya da kurtarmaya calismayin ama onun yerine bence kendinizi kurtarin.
Ölen bir canlıyı diriltmeye çalışmak gibi..
Evet kendimi kurtarmalıyım….

Hep kadinlar bu halde yaaa neden neden... erkekler için biri gider biri gelir...hemen vazgeçiyorlar...Başka kapıya gidiyorlar...ama biz kadınlar resmen sürünüyoruz ağlamaktan pişmanlıktan çık üzülüyorum halimize çok

size değer vermediği, sizi sevmediği gerçeğini kendinize hatırlatarak bu süreci daha kolay atlatabilirsiniz belki. İlk başlarda ilgiye, sevgiye boğup üzerine bu sevgiyi esirgedi ve sonu boşanmaya kadar gittiyse siz onun eksikliğini hissediyor ve bu yüzden canınız yanıyor olabilir. Size değer vermeyen birine karşı kendinizi paralamanızın manası yok, o evlilik sürse ilerde çoooooooook çok pişman olacaksınız yüksek ihtimalle şimdi en fazla 3-4 ay çok zor geçer, zamanla acınız hafifler. siz o kadar değer veriyorsanız daha hak eden birine o değeri verirsiniz umarım.

Back
X