• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanma

nenene9

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2024
113
96
13
Kızlar herkese selam ,

yeni boşandım.
Çocuk yok
henüz 30 yaşında bile değilim.

aşırı inişili çıkışlı bi ruh halim var.
Durduk yere ağlama isteği vs yaşıyorum. Mutsuz ve kötü hissediyorum. Bazen de çok iyi hissediyorum.

Bu süreç ortalama ne kadar sürede atlatılıyor ?

Birde gelecek kaygısı yaşıyorum. Anne olma imkanım olmayacak diye. Bunu nasıl aşacağım bilmiyorum.

Tecrübeliler , deneyimliler bir yorumlarınızı merak ediyorum

Kızlar herkese selam ,

yeni boşandım.
Çocuk yok

Durduk yere ağlama isteği vs yaşıyorum. Mutsuz ve kötü hissediyorum. Bazen de çok iyi hissediyorum.

Birde gelecek kaygısı yaşıyorum. Anne olma imkanım olmayacak diye. Bunu nasıl aşacağım bilmiyorum.

Birçok kadının cesaret edip yapamadığı şeyi yapmışsın. Elbette hislerin normal, sonuçta ayrılık herkes için kolay değil. Ayrılmayı isteyen için bile kolay olmayabilir. Zamanla geçecek. Yaşın daha genç. Neden anne olamayasın? Ancak için rahat edecekse doktora gidip yumurta rezervine vs baktırabilirsin. Belki yumurta dondurursun.

Bu süreci de en kısa sürede atlatmanı dilerim. Kendini eve kapatma, çık dolaş. Arkadaşlarınla görüş, kendine dön. Sağ salim kurtulduğuna şükret.

Birçok kadının cesaret edip yapamadığı şeyi yapmışsın. Elbette hislerin normal, sonuçta ayrılık herkes için kolay değil. Ayrılmayı isteyen için bile kolay olmayabilir. Zamanla geçecek. Yaşın daha genç. Neden anne olamayasın? Ancak için rahat edecekse doktora gidip yumurta rezervine vs baktırabilirsin. Belki yumurta dondurursun.

Bu süreci de en kısa sürede atlatmanı dilerim. Kendini eve kapatma, çık dolaş. Arkadaşlarınla görüş, kendine dön. Sağ salim kurtulduğuna şükret.

2. kez evlilik yapabileceğime inanmadığım için. yumurtaları kaç yaşından önce dondurmam gerekir ? Şuan 27 yaşındayım.

2. kez evlilik yapabileceğime inanmadığım için. yumurtaları kaç yaşından önce dondurmam gerekir ? Şuan 27 yaşındayım.
Yaşınız daha çok gençmiş hakikaten. İnsanlar 30 yaşından sonra ruh eşlerini bulup evleniyor. Ayrılık sonrası böyle düşünceler normal ama kötü durumda değilsiniz :) yumurta dondurmayı öneri olarak sundum size ama çok gerek de yokmuş 27 yaşında biri için. Çocuk konusunda tereddütlü olduğunuzu gördüğüm için yazmıştım, yine de kadın doğum doktoruna gidip durumu anlatabilir; öneri alabilirsiniz.

Ben de sizinle aynı yaşlardayım. Boşanalı bir yıl oldu sizin gibiydim ilk zamanlar nefes alamıyor gibiydim hep ağlıyordum ama şu an onlar geçti çok daha iyiyim. Hep yoğun olmaya çalışın tek kalmayın yoğun olun. O çocuk meselesi soruları benim kafamda da var zaman ne getirir bilemeyiz.

Ben de sizinle aynı yaşlardayım. Boşanalı bir yıl oldu sizin gibiydim ilk zamanlar nefes alamıyor gibiydim hep ağlıyordum ama şu an onlar geçti çok daha iyiyim. Hep yoğun olmaya çalışın tek kalmayın yoğun olun. O çocuk meselesi soruları benim kafamda da var zaman ne getirir bilemeyiz.
ne kadar oldu ?

Kızlar herkese selam ,

yeni boşandım.
Çocuk yok

Emin olun geçiyor,ama kendinize odaklandığınız oranda hızlı geçiyor.Herşey biz insanlar için,acı çekmekte,o acıdan tecrübeler edinip,yolumuza devam etmekte.Ilerde arkanıza dönüp baktığınızda bugünlere gülüp geçeceksiniz.Kararınız yolunuza güller döşesin,bir kadın olarak sizi tebrik ediyorum.

Neden bu kadar umutsuzsun? Henüz 30 yaşında bile değilmişsin. :) Hayat güzellikler getirir umarım sana. Biraz akışına bırak.

Ben de şuan aynı durumdayım. 28 yaşında boşanma aşamasındayım ve sanki anne olma şansım sonsuza dek elimden kayıp gitmiş gibi hissediyorum.
Sonra düşündüm ki evlenmeyi de çok istemiştim ve evlendim, sonuç hayal kırıklıkları, ağlama krizleri yani hüsran oldu.
Evlat sahibi olmayı da çok isterim Allah beni belki evladımla sınar bunu bilemem diyerek kendimi teselli ettim.
İnşallah sizi gerçekten el üstünde tutacak, çocuğunuza baba gibi baba olacak bir insanla bu duyguyu yaşarsınız.
Etrafımda 35’ten sonra evlenip anne olan çok kadın var, daha genciz yani :)

Çoğu kişi 27 yaşında daha ilk evliliğini bile yapmıyor. Artık anne olma yaşı da çok ilerledi.
Hiç öyle imkanım kalmadı diye düşünmeyin, önünüzde daha çok seneler var. Hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor.

Çoğu kişi 27 yaşında daha ilk evliliğini bile yapmıyor. Artık anne olma yaşı da çok ilerledi.
Hiç öyle imkanım kalmadı diye düşünmeyin, önünüzde daha çok seneler var. Hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor.
ya evet teorik olarak bakıldığında çok haklısınız , ama pratikte bu yaşlarda boşandım , şu kadar zaman geçti kendime geldim , çok mutlu bir evlilik yaptım, anne oldum diyebile kaç tane insan vardır bilmiyorum

En çiçek yaşlarındasın altın yaşlara bile erişmemişsin, seni umutsuz hissettiren kim varsa görüşme.
Hiçbir şeyin elinden alınmadı, ömrün sana geri verildi. yaşayacağın nice günler yıllar var.

amin inşallah ,nasıl olacak pek bilmiyorum ama
Olur olur üç günlük dünya yarına çıkacağımızın garantisi yok, yaşadığımız süre mutlaka hep sınavdan geçeceğiz ben 2.evliliğimi yaptım yaklaşık 1 sene olucak halâ zorlandığım şeyler oluyor mükemmel diye birşey yokki bu hayatta

Olur olur üç günlük dünya yarına çıkacağımızın garantisi yok, yaşadığımız süre mutlaka hep sınavdan geçeceğiz ben 2.evliliğimi yaptım yaklaşık 1 sene olucak halâ zorlandığım şeyler oluyor mükemmel diye birşey yokki bu hayatta
kaç yaşında kaç yıllık evliliği bitirdiniz ve ne zaman yeniden evlendiniz ve mutlu musunuz ?

Back
X