Boşanma

Haklısınız elimde değil sağolun
Ben ayrıca o ayrılmak isteyince yalvarmamış olmanızı tebrik ediyorum çünkü insan bazen bu hataya da düşüyor. Olabiliyor yani. Yalvarip kendinizi rezil etmemişsiniz şükürler olsun. Bu yüzden bence kolay atlatacaksınız

Arkanızda durmamıs, doldurusa gelmıs erkegı dehhleyın gıtsın. Aklı basında sevdıgının yanında koca bulursun
Nişanlılık döneminde çok emek verdi o da 1000 km yolu defalarca gitti geldi benim için bunlar aklıma geldikçe ben kaybettim diyorum bir daha kimse benim için böyle şeyler yapmaz

Yalvarsam şu an da evliydim belki de yalvarmadığım için çabalamadığım için suçladı beni hep onundevam edeceğimize inandıramamışım

Nişanlılık döneminde çok emek verdi o da 1000 km yolu defalarca gitti geldi benim için bunlar aklıma geldikçe ben kaybettim diyorum bir daha kimse benim için böyle şeyler yapmaz
Yok beee tekrar sever sevilirsin hiç merak etme. Bak o gidip gelmeler oyunmuş ki evliliğine sahip cikmamis herif. Senlik bir durum yok kendini yıpratma.

böyledir de sen aşıksındır.
Başlarda böyle değildi beni gerçekten sevdiğine inanmıştım bir çok konuda bana yardımcı da oldu başlarda karşılıklı fedakarlıklar da yaptık ama sonunda böyle oldu.

Bu günler geçer de bir sorun varken neden doktora gitmediginizi anlamadım.

Sevmiyormuşum sevsem bitmesin diye ayaklarına kapanırmışım ki çabalayalım düzeltelim herşeyi diye defalarda kez söyledim
Ezikçe hareketler. senin ondan başka hayatın yok mu. asıl sevmeyen o. sevildiğin insanı bul. seni seveni bul. bunlar cahilce fikirler. olgunlaş. kendine gel. kişiliğini koru. ezik olma kardeşim bak abla olarak uyarıyorum. erkekler hep manipüle eder. onlar hep haklıdır. bu tuzağa düşme. büyü. ve olgunlaş.

bişey diyimmi seven insan ne yaparsan yap seviyor. Kapıdan kovsan bacadan geri geliyor bırakmıyor sevseydi çabalardı bir sorun varmış düzeltmeye çalışmışsınız olmamış sırf senin suçun değilki gerçek bir sevgi olsaydı asla bırakmazdı seni. O yüzden pişman olma er ya da geç bu adam seni bırakacaktı. Yolun başında çocuksuz ayrılman çok çok iyi olmuş. Üüzlmen normal zamanla iyişeceksin. Seni seven hakeden biri muhakkak karşına çıkacak.

O hep beni suçladı. Derdim başkasıyla olmak ya da sevilmek değil ama onu kaybettiğim için üzgünüm. Belki de dediğiniz gibi hiç sevilmedim

Evet beni kendimden nefret eder hala getirdi, o kadar fedakarlık yapmışken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…