- 29 Temmuz 2015
- 867
- 555
- 103
- 35
- Konu Sahibi GoruyorsunuzMukemmel
-
ama henüz 4 ay sürdü evlilik hemen boşarlar mı sanmıyorumBirlikte gidin anlaşmalı boşanma yapın bir hafta 10 gün içinde boşanırsınuz
Çekişmeli boşanma yıllarca sürer
uzamasını istemedigim için tek celsede bitsin diye avukat isticem yoksa boşamazlar diye düşünüyorumAnlasmali bosanma icin avukata gerek yok bi protokol bi dilekce bitti gitti netten arastir ogrenirsin
Ya ne alaka ya :) anlasmali bosanma tek celsede biter avukatlik durum da yok diyorum, ama param cok diyosan tut nolacakuzamasını istemedigim için tek celsede bitsin diye avukat isticem yoksa boşamazlar diye düşünüyorum
ama henüz 4 ay sürdü evlilik hemen boşarlar mı sanmıyorum
yok ben devletten isticem durumum yok zatenYa ne alaka ya :) anlasmali bosanma tek celsede biter avukatlik durum da yok diyorum, ama param cok diyosan tut nolacak
İlişkinin kalitesini ya da dayanabilirliğini süresinden anlamayınız benceBoşarlar iki şahit ile ama aceleniz ne bir deneyin 4 ay kısa süre
Anlaşmalı boşanmadaki 1 yılın amacı alışma süresini geçirin deneyin diye
İlişkinin kalitesini ya da dayanabilirliğini süresinden anlamayınız bence
ben fazlasıyla mücadele ettiğimi düşünüyorum.saygının kalmadıgı yerde her şey biter ve mutlu edemedi bu ssüre zarfında bile.Ilk aylarda tartışmalar vs olur bir de bebek doğunca
Alışma süreci olduğu için süre koymuşlar kalitesini biz bilemeyiz ama tanımadan evlenmedi iseniz şimdiye kadar görmediğiniz neyi 3 ayda görüp çekilmez buldunuz
Ya da karşılıklı ne kadar mücadele ettiniz
o da eve para getirmekle adam oluncagını düşünen bi zavallı . o da elinden geleni yaptıgını düşünüyor maalesef. hani adam evine ekmek getirdi ya.o sebeptenIlk aylarda tartışmalar vs olur bir de bebek doğunca
Alışma süreci olduğu için süre koymuşlar kalitesini biz bilemeyiz ama tanımadan evlenmedi iseniz şimdiye kadar görmediğiniz neyi 3 ayda görüp çekilmez buldunuz
ve de en önemlisi güvenim yok ona ve ailesine. bu zaten temelden sarstı. ne kadar çabalasam da her cümlesinde şüphe arar oldum. devamı gelecek bi ilişki degil yaniIlk aylarda tartışmalar vs olur bir de bebek doğunca
öyle düşünüyorum zaten de ne adım atcagımı bilmiyorum. onla muhatap olmadan napabilirim bi an önce kurtulmak içinKararınız kesin ise onu beklemeyin gidin konuşun anlaşmalı boşanın önünüze bakın
o da boşanmak istiyo zaten muhatap olmama ne gerek var kiSon kez muhatap ol anlaşmalı boşan
Aksi halde sürünebilirsiniz iyimser ihtimal 6-8 ay sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?