- 7 Aralık 2019
- 36
- 12
- 3
- 52
- Konu Sahibi hanifeCe in
10 yıllık evliyim. Çocuğumuz olmadı. Eşim ailesine düşkün, kavınvalidem oğlunu herdaim yanında isteyen birisi; öyleki evlenmiş evlenmemiş, çocuğu olmuş olmamış, işi olmuş olmamış hiç önemli değil. Ben şuan işsizim, eşim şirketi var ama nadiren çalışan birisi, kayınvalidemin çalıştırmaya da niyeti yok kendi işine koşturtsun sağında solunda olsun. Maddi olarak desteklerini görüyoruz, ailemde destek oluyor ama o hiç sayılmıyor(buara da arabalarımız ve düğün takılarımız hep satıldı.) Bir süre öncesine kadar genelde onlar ile beraberdik genelde onlarda kalır evimize bile pek gitmezdik. Ama son yaptıkları davranışlar ve sarf ettikleri cümleler acayip kırıcı olduğu için kendimi biraz geri çektim. Şuanda kışın kaldıkları yere gittiler eşim götürdü, benim birkaç günlük işim vardı beklemediler bile, eşime göre işim bitince onların yanına gitmeliymişim yapılan hakaretleri hiç yaşanmamış saymam lazım sanırım!. Kaç aydırda geri dönmedi, arayıp soruyor o kadar, hala benim gitmemi bekliyor eskisi gibi ben ne yaşar yada yaşatılırsam yaşayayım onlarla olacağım. Ayrıca flörtöz yada daha ileri seviyede orasını tam kanıtlayamıyorum evli bir kadınla (kayınvalidemin övüp durduğu, ne halt yediği kimlerle gezdiği belli olmayan birisi) ilişkisi var. Benim danışmak istediğim (şuan maddi olarak olanağım olmadığı için avukata danışamıyorum) boşanma esnasında maddi manevi onlardan ne alabilirim ki alabileceğim herşeyi sonuna kadar almak istiyorum ve hukuksal olarak nasıl adım atmalıyım? O kadına karşı da dava açabilirmiyim?