- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Bilmem...akrabalari ya!!! Bi haltlar ya!!!!eşin kızın haklılığını bile bile neden böyle davranıyor ki
o zaman haksızlık yapılmasın kıza yardımcı ol
Sorun burda zaten.....dedim ki sen bu işten nasil para alip bize getirirsin! Bedava yapcam zaten dedi,(((
O biraz zor. O biraz sıkar.Ama onu reddettirip; kendi davalarini kabul ettiecekler.Yani kiz nafaka ve tazminat almayacak ve kocasina tazminat odeyecek.
yazık günah iftirayla alevere dalavereyle kızcağızın günahına girecekler o zamanBilmem...akrabalari ya!!! Bi haltlar ya!!!!
Bilmiyorum. İnsan ilmini hayra kullanir...kocama baski yaptim biraz.Bak şahit diye çikarim karşina dedim....Ya kadinin iyi avukat tutacak parasi yok kiBence de.
Konusahibi..
Eşiniz kör mü yapılanları görmüyor mu?
Bile bile haksızlığı nasıl savunacak?
...şahit ispattir...bana gücü yetmez onlarin da eşimle yillarca sorun olur gibi....iftira mı atacaklar diyorsun yani kanıtları olmadan nasıl ispatlayacaklar
sen için içine karışırsan böyleleri sana da neler yapar o vakit
Bu adam senden boşanır bile o vakit....şahit ispattir...bana gücü yetmez onlarin da eşimle yillarca sorun olur gibi....
Amaaan onlar umrumda mi..Benim kv nin de ćok katkisi var bu boşanmada....anasi yapti ; oğlu (kocam) temizliyo.....Gizli şahit falan olabiliyor mu? Eşinizin akrabaları sonra toplanıp sizi de boşatmak üzerine karar almasınlar sonra.
İşte...böyle bir adama ömür vermeli mi!Bu adam senden boşanır bile o vakit.
gizli tanıklık yapabilirmisin ki. açığa çıkarsa sende boşanırsın.
Amaaan onlar umrumda mi..Benim kv nin de ćok katkisi var bu boşanmada....anasi yapti ; oğlu (kocam) temizliyo.....
esinin karakteride belli aslinda ben olsam onlarin avukatligini yaparsan beni kaybedersin derdim cunku bu bile bile yapmasi karaktersizlik bile bile bir insanin gunahini almak ne demek yaSorun burda zaten.....dedim ki sen bu işten nasil para alip bize getirirsin! Bedava yapcam zaten dedi,(((
Öyle bi adam ki , boşanmaya gelenden para alnadan ilk önce iki tarafi buluşturup bariştirir.Kaç kişiyi davadan vazgeçirdi ve kuruş almadi.Bunlara yapmadi.anlayamadimEBRU 72. post: 42933068 .!.:Haksız olanı savunabilen bir adam böyle bişey yaptığınızda sizi ihanetle suçlayabilir..
Çünkü muhtemelen sizin şahitliğinizle davayı kaybedecek ve yenilgiyi hazmedemeyecektir..
Haksizliğa susan da şeytandir! Ben neyim ki şimdi....esinin karakteride belli aslinda ben olsam onlarin avukatligini yaparsan beni kaybedersin derdim cunku bu bile bile yapmasi karaktersizlik bile bile bir insanin gunahini almak ne demek ya
Hayir böyle biri değildi.Ben zaten çok şaşkinimeşinizden korkmalısınız bence.. vicdansız bir adamla evlisiniz ve yarın öbür gün aynısını size gözünü kırpmadan yapacaktır..
Hayir böyle biri değildi.Ben zaten çok şaşkinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?