Boşanmada gelinin şahidi olsam....

Bence de.
Konusahibi..
Eşiniz kör mü yapılanları görmüyor mu?
Bile bile haksızlığı nasıl savunacak?
Bilmiyorum. İnsan ilmini hayra kullanir...kocama baski yaptim biraz.Bak şahit diye çikarim karşina dedim....Ya kadinin iyi avukat tutacak parasi yok ki arada kaldim kendi vicdanima göre

Gizli şahit falan olabiliyor mu? Eşinizin akrabaları sonra toplanıp sizi de boşatmak üzerine karar almasınlar sonra.

gizli tanıklık yapabilirmisin ki. açığa çıkarsa sende boşanırsın.

Haksız olanı savunabilen bir adam böyle bişey yaptığınızda sizi ihanetle suçlayabilir..
Çünkü muhtemelen sizin şahitliğinizle davayı kaybedecek ve yenilgiyi hazmedemeyecektir..

Sorun burda zaten.....dedim ki sen bu işten nasil para alip bize getirirsin! Bedava yapcam zaten dedi,(((
esinin karakteride belli aslinda ben olsam onlarin avukatligini yaparsan beni kaybedersin derdim cunku bu bile bile yapmasi karaktersizlik bile bile bir insanin gunahini almak ne demek ya

EBRU 72. post: 42933068 .!.:
Haksız olanı savunabilen bir adam böyle bişey yaptığınızda sizi ihanetle suçlayabilir..
Çünkü muhtemelen sizin şahitliğinizle davayı kaybedecek ve yenilgiyi hazmedemeyecektir..
Öyle bi adam ki , boşanmaya gelenden para alnadan ilk önce iki tarafi buluşturup bariştirir.Kaç kişiyi davadan vazgeçirdi ve kuruş almadi.Bunlara yapmadi.anlayamadim

eşinizden korkmalısınız bence.. vicdansız bir adamla evlisiniz ve yarın öbür gün aynısını size gözünü kırpmadan yapacaktır..

esinin karakteride belli aslinda ben olsam onlarin avukatligini yaparsan beni kaybedersin derdim cunku bu bile bile yapmasi karaktersizlik bile bile bir insanin gunahini almak ne demek ya
Haksizliğa susan da şeytandir! Ben neyim ki şimdi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…