- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
acaba boyleydi sizmi gormezden geldinizHayir böyle biri değildi.Ben zaten çok şaşkinim
Evetişin içine ailesi girince nasıl bir tavır sergilediği ortada ..
adalet göreceli bir kavram değildir..
yani sunu demek istedim asikken insan hic bir sey gormez zaman gectikce bazi seyleri anlar yaHayir böyle biri değildi.Ben zaten çok şaşkinim
Hiç tanimadiği insanlari boşatip para kazanmak yerine mutlaka ilk önce bariştirma yoluna gider.Sonuç alamazsa boşatir.Hatta bi kez karsi taraf olan kadin kazansin diye, bi yerde boşluk birakmiş ve o müvekkil kaybetsin gidip ödesin kizin hakkini demiştiacaba boyleydi sizmi gormezden geldiniz
Evet
Dayisi zamaninda çok yardimci olmuşmuş da....
Yok öyle degil.2 kez daha oldu ve haksizlik yapmadi.Onlar maddi konuydu ve akrabalarina dedi ki size inanmiyorum ve bu yuzden yardim etmicemyani sunu demek istedim asikken insan hic bir sey gormez zaman gectikce bazi seyleri anlar ya
Amaaan onlar umrumda mi..Benim kv nin de ćok katkisi var bu boşanmada....anasi yapti ; oğlu (kocam) temizliyo.....
İnsallah kaybederler...eşim onlarin avukati olmuş(( kazanir diye düşünüyorum.Daha önce de oldu
So6le söyle, akşam ona söylucem.Dun erkek tarafi gelmiş ofise ve hiç rahat birakmadim.Pek görüşemediler.Hafta sonu gelecekmisler tekrar....bakalum napcamminnet duygusu gelişmiş demek ki ama Allah korkusu yok, vicdan yok bunlar eksik kalmış....
İnşallahhh.yok kizlari kusursuz.gelini ezip kizi tutanlardan bunlarÇok vicdansızlar ya. Allah çıkarır onu ama. Hem de en ummadığı yerden. Çoluğundan çocuğundan korkar insan.
Bilemdim işte....Esine karşı şahitlik yaparsan %100 esinle aran bozulur
Sonuçta dava kaybedecek gurur yapar
Bir tarafta da o kız zor karar
Karismasan hiç sanki
Ben sadece kizi yalan yere karalayacaklar ya bunu söylicem.ne gördümse onu anlatabilirim..ya valla çok yaptilar kiza, inan ki.gidip kızla bir konuşun bak ben senin yanındayım belki aranız düzelebilir.. hiçbir kadın geçerli sebepleri olmadan boşanmak istemez.. beni dost bilip anlatırsan yardımcı olmak isterim de..
körü körüne gidip şahitlik yapmayın..
kızı da dinledikten sonra kararınızı verin. mazlumsa şayet size göre yanında olun yoksa da iyi dileklerde bulunup ayrılın yanından..
So6le söyle, akşam ona söylucem.Dun erkek tarafi gelmiş ofise ve hiç rahat birakmadim.Pek görüşemediler.Hafta sonu gelecekmisler tekrar....bakalum napcam
Ben sadece kizi yalan yete karalayacaklar ya bunu söylucem.ne gördümse onu anlatabilirim..ya valla çok yaptilar kiza, inan ki.
Ahhh ahh bunlar kaç gelin boşatti bilsennnnnnettiğini çekmeden ölmez insanlar.. Allah ıslah etsin hepsini.. bazen karşıdakinin de bir anne kuzusu olduğunu unutuyorlar yazık!
Ahhh ahh bunlar kaç gelin boşatti bilsennnnnn
Yaz yaz senvalla bende söyliycek çok şey varda adabıyla yazmaya çalışıyorum eşiniz sonuçta...
dikilin karşısına sana olan inancım güvenim sarsıldı deyin.. benim sevdiğim ömrümü geçirmek istediğim adam sırf minnet duygusuyla nasıl hak yer inanamıyorum deyin..Kul bilmez ama Allah bilir ondan da mı korkmuyorsun deyin..deyin de deyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?