Boşanmada gelinin şahidi olsam....

acaba boyleydi sizmi gormezden geldiniz
Hiç tanimadiği insanlari boşatip para kazanmak yerine mutlaka ilk önce bariştirma yoluna gider.Sonuç alamazsa boşatir.Hatta bi kez karsi taraf olan kadin kazansin diye, bi yerde boşluk birakmiş ve o müvekkil kaybetsin gidip ödesin kizin hakkini demişti

yani sunu demek istedim asikken insan hic bir sey gormez zaman gectikce bazi seyleri anlar ya
Yok öyle degil.2 kez daha oldu ve haksizlik yapmadi.Onlar maddi konuydu ve akrabalarina dedi ki size inanmiyorum ve bu yuzden yardim etmicem

bence eşiniz tam ne yaptığının farkında olmayabilir.
arada olur insana, başka kişilerin tesirinde kalır, sanıldığı kadar da kolay değildir ailenin tesinden kurtulmak.

Valla eğer ki siz aile içinde yaşanacaklara göze alıyorsanız, mazlumun yanında yer almanızı öneririm.
Hem vicdanınız rahat olur, hem eşinize hatasını göstermiş olursunuz.

Bir de sevdiğim bir laf vardır.
“Eğer hak ve batıl meydanında değilsen, kendi dönemine tanıklık edemeyip, toplum içindeki doğru ve yanlışları göremiyorsan, nerede olursan ol; ister namaz için dikilmiş ol, istersen şarap için yere çökmüş ol, her ikisi de birdir. Şehadet, tarihin tüm hak ve batıl sahnelerinde yer almaktır.” (Ali Şeriati)

gidip kızla bir konuşun bak ben senin yanındayım belki aranız düzelebilir.. hiçbir kadın geçerli sebepleri olmadan boşanmak istemez.. beni dost bilip anlatırsan yardımcı olmak isterim de..

körü körüne gidip şahitlik yapmayın..

kızı da dinledikten sonra kararınızı verin. mazlumsa şayet size göre yanında olun yoksa da iyi dileklerde bulunup ayrılın yanından..

Ben sadece kizi yalan yere karalayacaklar ya bunu söylicem.ne gördümse onu anlatabilirim..ya valla çok yaptilar kiza, inan ki.

So6le söyle, akşam ona söylucem.Dun erkek tarafi gelmiş ofise ve hiç rahat birakmadim.Pek görüşemediler.Hafta sonu gelecekmisler tekrar....bakalum napcam

valla bende söyliycek çok şey varda adabıyla yazmaya çalışıyorum eşiniz sonuçta...
dikilin karşısına sana olan inancım güvenim sarsıldı deyin.. benim sevdiğim ömrümü geçirmek istediğim adam sırf minnet duygusuyla nasıl hak yer inanamıyorum deyin..Kul bilmez ama Allah bilir ondan da mı korkmuyorsun deyin..deyin de deyin..

Ailenin meşhur lafi " bizi dinlemeyen gelini boşatiriz"....herkesve kocam diyo ki bi sana dişleri batmadi.

Ahhh ahh bunlar kaç gelin boşatti bilsennnnnn

işte ana baba sözü dinlemek gerek çoğu zaman.. ve iyi tanıyıp, araştırmak.. Allah iyiliği de herkese kısmet etmez. onlar çok şanssızlar belli ki kalpleri kara iyi dua almak kısmet olmuyor onlara..

Yaz yaz sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…