- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Çok ilginç bir yorum...işte ana baba sözü dinlemek gerek çoğu zaman.. ve iyi tanıyıp, araştırmak.. Allah iyiliği de herkese kısmet etmez. onlar çok şanssızlar belli ki kalpleri kara iyi dua almak kısmet olmuyor onlara..
Ailenin meşhur lafi " bizi dinlemeyen gelini boşatiriz"....herkesve kocam diyo ki bi sana dişleri batmadi.
Çok ilginç bir yorum...
Ben bu açidan düşünmemiştimneden ? :)
Allahaşkina 3-5 kendini bişey sanan merhametsiz insan...Carleone ailesi mübarek.
Karar versem açiktan yaparim hem de çatir çatir.....ya boyle durumlarda gizlice ifade verme gibi bisey yok mu? mahkemede konudmazsin ama gidip kimliginin hizli tutulmasi sartigla ifade verirsin boyle bsy var mi ?
Ben bu açidan düşünmemiştim
Sen de bana öğrettin..."iyi dua almak herkese kismet degil"bana da işten bi arkadaşım öğretti bu açıdan bakmayı.. çalıştığım yerde bana göre karakteri bozuk bir bayan var. onla ilgili konuşuyorduk. dedim ki elini bile yıkamaz tuvalette ne biçim biri..
arkadaş da dini açıdan bilgili. bana dedi ki temizlik herkese kısmet olmaz. imandan gelir ama bazıları bunu yapamaz işte dedi. ondan beri böyle insanlara üzülürüm aslında..
anladm canim. o zaman senin kararin etkileyecek bu durumu. yazdiklarindan o aileni sorunlu oldugu ortaya cikiyor. bizi dinlemeyen gelini bosatiriz diyen insanlardan iyi niyet beklemem sahsen.Karar versem açiktan yaparim hem de çatir çatir.....
İnşallahhh.yok kizlari kusursuz.gelini ezip kizi tutanlardan bunlar
madem öyle bi adam eşiniz acaba akrabalık bağından öte kızın gerçekten bi hatası var da o yüzden mi barıştırmaya yanaşmıyorÖyle bi adam ki , boşanmaya gelenden para alnadan ilk önce iki tarafi buluşturup bariştirir.Kaç kişiyi davadan vazgeçirdi ve kuruş almadi.Bunlara yapmadi.anlayamadim
Merhametten maraz dogar
Kendi evliligini bozarsin karisma zaten devlet kadini ezdirmiyor artik hem belki bosanmazlar simdiden yok sahitlik yapacam falan antipatik görunme bosuna
yurtdışında mı yaşıyorsunuz?
Kizin da adamin belirgin bi kusuru yok.Adam 1200 civari aliyor.Kiz da babamin dairesinde oturalim ki kira vermeyelim diyor.Adam kabul etmiyor.....ama kiz kendi arkasindan yapilan dedikodu, dışlama, yok sayma vs bilmiyor.Yani 12 yildir kz kit kanaat geçinmis, kötü bisey de dememiş.Çocuk var ortada.Yikmak kolay ama yapmak çok zor.madem öyle bu adam eşiniz acaba akrabalık bağından öte kızın gerçekten bi hatası var da o yüzden mi barıştırmaya yanaşmıyor
eşinizi en iyi siz tanırsınız yalanla dolanla bi insanın hayatını bu kadar etkileyecek kararı aldırabilecek kadar vicdansız mıdır
bilemedim kızcağızın da günahını almak istemem
gerçekten suçsuz yere sırf boşatmak ve üstüne kızdan tazminat almak için böyle birşeye alet olunuyorsa ben o insanların insanlığından şüphe ederim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?