Boşanmada gelinin şahidi olsam....

Sorun burda zaten.....dedim ki sen bu işten nasil para alip bize getirirsin! Bedava yapcam zaten dedi,(((
Ne kadar kotu bir durum.O davada o mazlum kadinin yaninda olabilir misiniz bilmem ama yalanin,yalanci sahidin oldugu,hakka girildigi bi durusmada esininizin avukat olarak bulunmasini kabul etmeyeceginizi kesin bir dille esinize bildirin.Para alsin almasin,haddimi astimsa ozur dilerim ama zalimin yaninda olan bir adama esim demek istemezdim..

Reactions: anu
Kiza cok yazik olucak bende olsam karismak isterdim bu duruma kiza yardimci olmak isterdim kizi arayip bisekilde ulasin boyle boyle seyler duydum sana yardim etmemi istermisin de oda muhakkak yardim isteyecektir yazik insallah ortada kalmaz uzuldum

Insanlar ne kadar kolay sahte sahitlik yapabiliyo aklim almiyo gercektende bunlara birilerinin dur demesi lagzim.. eski esimin tutmus oldugu sahte sahitlere yalvardim yakardim.. ama insan olmadiktan sonra yinede yaptilar yapacaklarini ellerine hic bisi gecmedi.. hatta sahidin birisi bocaladi.. dualarim kabul oldu .. mahkemelerde haklilarin hakki gasp ediliyo bazen .. cok uzuluyorum .. bu konuya ikinci yorumum bu arada..

Rabbim herzaman hayırlı vijdanli ve merhametli insanlarla karşılaştırsın hepimizi..Tüm 7 sülalede kızı kötuluyorsa damatta bir noktada etkileniyordur yazık yazık yuva yıkmaya meraklı büyükler. .Karısına evladına sahip çıkmayan adam adam değildir zaten hala evin minik oğludur. .insaallah adalet yerini bulur..Allah o gelinin yanında olsun,sizden de Allah razı olsun vijdaninizi dinlediğiniz ,mazlumun yanında durduğunuz için

merak ettim size nasil gucleri yetmeZ. ne gibi cekinceleri var sizden
Yani bunlar eski kadinlar ve yol yordam fitne fesay iyi bilirler...ben de öğrendim.Eşim pek içlerine girmez ama maddi yardim yapar.Beni de kimseye ezdirmez ama ben zaten ezdirmem.özgüvenim yüksek.ailemde herkesin durumu iyu.Kendime ait evim arabam vs var.Niye korkayim onlardan..bir kez görümcem bana hoşgeldin demedi diye 7 yil konuşmadim ben.Eşim de çok nadir ve burnunun.ucuyla konuştu....yani ben onlarin dediğini yapmadiğimda korkacağim ve kaybedeceğim hiçbirseyim yok ki. Artik içlerinde kala kala, plankarini daha düşünce aşamasinda hissediyorum.bi de jv bana boşanin dedi.evde ikimiz yalnizdik ve "baba vak bu dünyayi başina yikarim haaa" dedim.Pek öyle laf sokmadan fakan da demoralize olmam...yani umrumdışı.kocami yanlarina çekemediler ya bizimle uğraşmayi biraktilar.yojsa ben de çoook şey yaşadim

Kizlari bu durumda olsa damadi doğduğuna pisman ederler, her zaman dedikleri gibi " herkesi üstüne salarlar" di

Bir de kv ile kp hiç geçinemez.kp tarafi da hep beni tutar

Allah şahit; kv ler yalan söyler , kizlari da " aa evet ben de gördüm ben de duydun" derler...ben.kimseyle tartişmam.yalanciyla başa cikamam ki....günlük hayatlari bile böyle bunlarin.hangi gelin başedecek ki(

Ben anlamıyorum şimdi yardım etmeyeceksiniz belliki zaten şaşardım kendi halinde bir ev hanımının avukat kocasına karşı gelebilmesi heleki mahkeme salonunda. Sizin aileye bir şey demeniz bir şey değiştirmez iş işten geçtikten sonra

Ben kendi halinde bir ev hanimi değilim canim.Çift univ mezunu ve meslek sahibiyim.bu isler bugun karar verdim ve koşuyorumla olmaz.iyice tartmak gerek.bir de zaten yasal sureler var.daha zamanim var yani.bu şahitlik kocama karşi gelmek niye olsun.Şahitleri kocam belirlemiyor ki.

bence de karşı gelmek oluyo, evet şahitleri kocanız belirlemiyo ama siz aile içi bi boşanma tarafısınız ve kocanız da aile içi bi boşanma avukatı olmuş sizse karşı tarafta olmak niyetindesizin alenen karşı gelmiş oluyosunuz bunun sizin de yuvanıza yansıması kaçınılmaz
tabiki şahit olmak istemeniz çok dürüstçe bi istek ama önce kendi yuvanızı da düşünmelisiniz

Bence iki tarafta boşanmak istiyoken sen karışmamalısın
Düzelecek yanı olsa düzeltirlerdi, dışardan görülmeyen çok şey vardır belki de

Cok zor bir durum ...
Sahitlik yapsaniz bi dert yapmasaniz bi dert. Torpillik yapsaniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…