- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Ben şahitlik yapmasam bile hep yuzlerine söylerim...bu boşannada herkedin payi az yada çok var.Cok hos dogrunun yaninda olman kutluyorum seni.. keske herkez senin gibi olup boyun bükmese ..
Ne kadar kotu bir durum.O davada o mazlum kadinin yaninda olabilir misiniz bilmem ama yalanin,yalanci sahidin oldugu,hakka girildigi bi durusmada esininizin avukat olarak bulunmasini kabul etmeyeceginizi kesin bir dille esinize bildirin.Para alsin almasin,haddimi astimsa ozur dilerim ama zalimin yaninda olan bir adama esim demek istemezdim..Sorun burda zaten.....dedim ki sen bu işten nasil para alip bize getirirsin! Bedava yapcam zaten dedi,(((
Kiza cok yazik olucak bende olsam karismak isterdim bu duruma kiza yardimci olmak isterdim kizi arayip bisekilde ulasin boyle boyle seyler duydum sana yardim etmemi istermisin de oda muhakkak yardim isteyecektir yazik insallah ortada kalmaz uzuldumEşimin kuzenlerinden biri boşaniyor.Pek samimiyetimiz yok.Eşiyle mezhep farki var.Arada ailelerden kaynakli sorunlar var.O gelinin evine kimseyi birakmazkatdi; yani dışlanirdi.Kızın sürekli defikodusu yapilurdi; yok tülleri leş gibiymiş, yemek yapmazmiş, kocasinin elbiselerini yıkamazmiş, evine gelene bağırırmiş .......Yalan
Bayramda eşimin dayisina gittim ve gelini boşatacaklari mevzusunu açti yengem bana.Karşi çiktim ve " yenge yaşlisin çocuk sana kalir , büyüdükçe derdi artar yetişemezsin- oğlunun geliri az, 1200 tl ile hem nafaka öfeyip hem yenidwn evlenip bi de kirada oturamaz,- bunlar cahil araya girin düzeltin, ilerde oğlun sana niye beni engellemwdin demesin- sixin de hataniz çok bi dolu sorun çıkardiniz, dışladiniz...." bi dolu laf saydim.Eve gelince eşime " sen ara düzelttir bariştir" dedim.Tek kimse kizi aramamiş...Dün eşime gelmişler.Eşim de boşatacak.Çok kizdim.Başkasi olsa baristirirsin bunlara niye yapmiyosun; bu kz şahit bulamaz, ben gidip şahit olcam ona vs dedim.Eşim güldü.Şimdi ben napiyim.Kiz benden şahitlik talep etmedi.Bi de diyorum ki, kiz benden bişey talep etmedi, durduk yere ben niye şahit olayim, iki taraftan da yakin akrabalar araya girmemiş ben niye gireyim; sonra da diyorum ki, kiz ne bilsin benim doğru.konuşacağimi. bilse gel şahit ol der....Asil sorun şu: Bu taraf kizin açtiği davaya karşi kendi boşanma davalarini açip bi kizdan tazminat isteyecek. Kiza da tek kuruş vermeyecek.Napmak lazim? Ben bilemedim(
merak ettim size nasil gucleri yetmeZ. ne gibi cekinceleri var sizdenZaten bu sülalenin gelinleri benden yüz buluyomuş der kv
Yani bunlar eski kadinlar ve yol yordam fitne fesay iyi bilirler...ben de öğrendim.Eşim pek içlerine girmez ama maddi yardim yapar.Beni de kimseye ezdirmez ama ben zaten ezdirmem.özgüvenim yüksek.ailemde herkesin durumu iyu.Kendime ait evim arabam vs var.Niye korkayim onlardan..bir kez görümcem bana hoşgeldin demedi diye 7 yil konuşmadim ben.Eşim de çok nadir ve burnunun.ucuyla konuştu....yani ben onlarin dediğini yapmadiğimda korkacağim ve kaybedeceğim hiçbirseyim yok ki. Artik içlerinde kala kala, plankarini daha düşünce aşamasinda hissediyorum.bi de jv bana boşanin dedi.evde ikimiz yalnizdik ve "baba vak bu dünyayi başina yikarim haaa" dedim.Pek öyle laf sokmadan fakan da demoralize olmam...yani umrumdışı.kocami yanlarina çekemediler ya bizimle uğraşmayi biraktilar.yojsa ben de çoook şey yaşadimmerak ettim size nasil gucleri yetmeZ. ne gibi cekinceleri var sizden
Bir de kv ile kp hiç geçinemez.kp tarafi da hep beni tutarYani bunlar eski kadinlar ve yol yordam fitne fesay iyi bilirler...ben de öğrendim.Eşim pek içlerine girmez ama maddi yardim yapar.Beni de kimseye ezdirmez ama ben zaten ezdirmem.özgüvenim yüksek.ailemde herkesin durumu iyu.Kendime ait evim arabam vs var.Niye korkayim onlardan..bir kez görümcem bana hoşgeldin demedi diye 7 yil konuşmadim ben.Eşim de çok nadir ve burnunun.ucuyla konuştu....yani ben onlarin dediğini yapmadiğimda korkacağim ve kaybedeceğim hiçbirseyim yok ki. Artik içlerinde kala kala, plankarini daha düşünce aşamasinda hissediyorum.bi de jv bana boşanin dedi.evde ikimiz yalnizdik ve "baba vak bu dünyayi başina yikarim haaa" dedim.Pek öyle laf sokmadan fakan da demoralize olmam...yani umrumdışı.kocami yanlarina çekemediler ya bizimle uğraşmayi biraktilar.yojsa ben de çoook şey yaşadim
şahitlik yapamasan bile o kadının avukatını uyandır.
Allah şahit; kv ler yalan söyler , kizlari da " aa evet ben de gördüm ben de duydun" derler...ben.kimseyle tartişmam.yalanciyla başa cikamam ki....günlük hayatlari bile böyle bunlarin.hangi gelin başedecek kiInsanlar ne kadar kolay sahte sahitlik yapabiliyo aklim almiyo gercektende bunlara birilerinin dur demesi lagzim.. eski esimin tutmus oldugu sahte sahitlere yalvardim yakardim.. ama insan olmadiktan sonra yinede yaptilar yapacaklarini ellerine hic bisi gecmedi.. hatta sahidin birisi bocaladi.. dualarim kabul oldu .. mahkemelerde haklilarin hakki gasp ediliyo bazen .. cok uzuluyorum .. bu konuya ikinci yorumum bu arada..
Ben kendi halinde bir ev hanimi değilim canim.Çift univ mezunu ve meslek sahibiyim.bu isler bugun karar verdim ve koşuyorumla olmaz.iyice tartmak gerek.bir de zaten yasal sureler var.daha zamanim var yani.bu şahitlik kocama karşi gelmek niye olsun.Şahitleri kocam belirlemiyor ki.Ben anlamıyorum şimdi yardım etmeyeceksiniz belliki zaten şaşardım kendi halinde bir ev hanımının avukat kocasına karşı gelebilmesi heleki mahkeme salonunda. Sizin aileye bir şey demeniz bir şey değiştirmez iş işten geçtikten sonra
bence de karşı gelmek oluyo, evet şahitleri kocanız belirlemiyo ama siz aile içi bi boşanma tarafısınız ve kocanız da aile içi bi boşanma avukatı olmuş sizse karşı tarafta olmak niyetindesizin alenen karşı gelmiş oluyosunuz bunun sizin de yuvanıza yansıması kaçınılmazBen kendi halinde bir ev hanimi değilim canim.Çift univ mezunu ve meslek sahibiyim.bu isler bugun karar verdim ve koşuyorumla olmaz.iyice tartmak gerek.bir de zaten yasal sureler var.daha zamanim var yani.bu şahitlik kocama karşi gelmek niye olsun.Şahitleri kocam belirlemiyor ki.
neyin kafasını yaşıyorsanız..........kadının avukatıyla uyuyor zaten uyandırıyodur da elbet:)))
neyin kafasını yaşıyorsanız..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?