Boşanmada gelinin şahidi olsam....

Eger o kiza yasattiklarinin yanlarina kar kalmasini istemiyorsan sahitlik yap .. ben cani gonulden yapardim, hatta bizzat mahkemeye gidip onlarin sahte sahit tutacaklarini soylerdim ve bunu ispatlardim .. bizzat kendi bosanma davamdan bilirim benim yuzume gulenlerin hepsi sahte sahitlik yapti mahkemede.. ama hic bisey elde edemediler.. dava benim lehime oldu..

E"uzun kirpik, post: 42939677, member: 700216"]Ben iki gözümle, yalanini ispat için kurana el bastiklarini gordum vallahi[/QUOTE]
Erkeğin avukatı eşiniz mi? Ben mi yanlış anladım

Ama onu reddettirip; kendi davalarini kabul ettiecekler.Yani kiz nafaka ve tazminat almayacak ve kocasina tazminat odeyecek.
Kadın niye ödesin çocuk varsa nafaka alır zaten. Tazminat içinde aldatma vs olması lazım.genelde bosanmak isteyen davalı açmaktan çekinir çünkü karsı taraf istekte bulunur..

[QUOT"uzun kirpik, post: 42940638, member: 700216"]Erkeğin avukatı eşiniz mi? Ben mi yanlış anladım[/QUOTE]
Evet erkek avukati[/QUOTE]
Ee o zaman eşiniz de onların yalanlarına ortak olmuyor mu? Siz bu olayları bildiğinize göre akraba da eşinizin akrabası olduğuna göre o sizden daha iyi bilyordur. Tamam avukatlar bilmeden yalana ortak olabilir ama bu durum başka gibi geldi. Ne diyim

Kadın niye ödesin çocuk varsa nafaka alır zaten. Tazminat içinde aldatma vs olması lazım.genelde bosanmak isteyen davalı açmaktan çekinir çünkü karsı taraf istekte bulunur..
Ne yakan soyleyip taxminat isticekler bilmiyorum ki...kadin da bi dolu yalan yazdirmis adam da yapacak bence....ben kadinin bisey odeyecegini sanmiyorum da cocuk kimde kalir bilmiyoru..kiz zaten işe girmis o da yoksulluk nafakasi alamaz.kira filan da odemiyomus.

yorumlarını okudum
ilkin sadece onların değil sizin evliliğinizde bir sınava giriyor
birincisi o gelinle damatın boşanacaklarına emin olun boşanma davası görülürken altı ay içinde yeniden barışan çiftler bile biliyorum onlar barışır siz ortaya atladığınızla kalırsınız şahitlik yapacağım diye
ikincisi gelin size güvenmeyebilir çok birbirinizi tanımıyorsanız ben şahit çıkaracağım karşı tarafın avukatının karısı bana dava da şahitlik önerisiyle geliyor şüpheli bulabilir
üçüncüsü eğer eşiniz masum bir suçu olmayan bir kadına karşı bilerek yalancı şahitlerle ifadelerle iftira atıp tazminat ödettirecekse sizin evliliğin sonlanması da hayırlı olur
ve ben de o kadına gider şahitlik yapacağımı söyler ve yapardım da ardından kendi boşanma davamı açardım sanırım evet avukatlığın bir yalan söyleme mesleği tarafı var ama insan vicdanını öylesine yere bırakıyorsa ben bir daha o adama güvenemem

ve son olarak o eşinizin aile tarafı yıktıkları yuvaları biz bizim söylediğimizi dinlemeyeni boşatırız diye gururla böbürlene böbürlene anlatıyor mu ALLAHTAN korksunlar
bu dünyanın öbür tarafı var
değil bazen bu dünya var öyle damata gelinlere denk gelirler ki neye uğradıklarını şaşarlar ama bu tiplerin karşısına hep mazlumlar çıkar şöyle eli maşalı belalı abisi bulunan cadoloz gelin damatlar bu tiplerin karşına çıkmaz

Çocuğu küçükse anneye verilir daha çok anneden yana bu konuda kanun ama tabi konu geniş.. alırsa çocuk için nafaka alır ayrıca evlilikte edinilen mallar ortaktır kadın bunuda böler..

Çok haklisin..Annesi tarafi çok yakanci.Bunu bildiği halde diyor ki " ben doğrusunu bilmem.koca ne anlatirsa onu yazarim"...ayrica dava açti diye, asla yeniden biraraya gelmezler diye bişey yok ki...kiz da hiç ajrabalarinyaptiklarindan bahsetmemiş davasinda, sanirim ispat edemez diyedir....kocasini hayat kadinlariyla ilgilenmek, at yarişi ve iddia oynamakla suçlamiş ki bunlar da yalan.kari koca arasi derya deniz bilemiyosun ki

Kadın iffetsizlik yapmadıysa, erkeğin tazminat ödememesi gibi bir durum söz konusu dahi olamaz.

Bilmiyorum. İnsan ilmini hayra kullanir...kocama baski yaptim biraz.Bak şahit diye çikarim karşina dedim....Ya kadinin iyi avukat tutacak parasi yok ki arada kaldim kendi vicdanima göre

Sen vicdanindan yana ol ilerde birsey olursa senin degilde esinin vicdani sizlasin .. insALLAH dogru yolu bulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…