Boşanmada takılar

Evet avukatı değişmeyi düşündüm ama yola geldi sanki biraz. Ne bilim ya. Bu işler lanet işler. Bulasmayacan diyorsun ki yanına mi kalsın. Uğraşıyorsun basın ağrıyor

Evet avukatı değişmeyi düşündüm ama yola geldi sanki biraz. Ne bilim ya. Bu işler lanet işler. Bulasmayacan diyorsun ki yanına mi kalsın. Uğraşıyorsun basın ağrıyor
Evet zor bir süreç ama ne kadar koparırsanız kâr artık. Duruşma ne zaman ?

Zor zamanlar bıkkınlık gelebilir normaldir ama benim hayatımda yara açan insanlara karşı bir kuruş bırakmam. Mesele para altın değil onların yüzünü güldürmemek. Şuan sıkıntı yaşarsınız gelecek altınlarla yeni hayatınızda çok güzel adımlar atabilirsiniz bunları düşünüp pesini bırakmayın.

Belli zaman evlenmezsın anca kendını toplarsın .Bana 4 yıl oldu .Bildıgın 2. El olarak goruyorlar.Bekarlarda gelıyor gorucu ama hıc mı hıc ıcım atmıyor.Kendımın bulduklarıda bin beter.Eskıden yaşım gecıyor cocugum olsun fln dıodum .Ama yok yani çocuk babasız yetısmez.Evlılıkte bence severek olur.Sevmesem dakıka duramam hıc bır yerde ben .Ne yapalım Alkah buyuk .Artık eskısı kadar da ıcım yanmıyor .Bur sekılde hayatıma devam edıyorum

Yaniiii. Bende düşünüyordum, son zamanda çocuk için tek başıma çabalıyormusum meğer. Ama şimdi diyorum Rabbim ne büyükmüş, bu at hirsizindan bir cocuk vermedi. Hırsızlık huyu çekse yeter ömür boyu rezillik çekmeye. Ben daha bosanamadim, bilmiyorum boşandıktan sonra ne olur ama evliyken bile bazen yakışıklı birini gorunce derdim Allah sahibine bağışlasın ve ama şuan iş dışında hiçbir erkeğin yüzüne bakasim gelmiyor sanki herkes aynı, herkes at hırsızı, herkes dolandırıcı...

Bişey olmuyor .Insanların en okumuşları bıle bır yerde boşanmış oldunu hatırlatıyor .Berbat bır kelıme .

Bişey olmuyor .Insanların en okumuşları bıle bır yerde boşanmış oldunu hatırlatıyor .Berbat bır kelıme .
Amaaaan ona da alıştım hemde doktorların içinde... Bir doktorum bana daha ilk zamanlarda demişti ki o gider 15 lik kız alır ama sana çokluklu çocuklular gelir vs vs. Günlerce bu cümleye ağlamıştım ama geçti... Evlilikse denedik olmadı, demekki cok ta şart değilmiş. Yapacak birşey yok. Ben artık canımı yakanlara ah ediyorum birgün duyarım...

Beyınlerı yok demıstım .

Beyınlerı yok demıstım .
Hayır sanki ben tek başıma boşandım o karaktersiz de boşandı. İşte böyle beyinler olduğu için erkekler bu kadar baş üstünde tutuluyor ve kendini bişi sanıyor. Psikologum geçen gün dedi bizim toplumda erkeğin p.p.si var ya cooook önemli bir parça o olmazsa dünya durur sanıyorlar. Sonuçta ortada boşanmaların çok büyük bir kısmı erkek sebepli.

Ne guzel tedavıde alıosun .Iyı yapmışın boşanmakta. Hıc de gerı cekılme .Kaderımız guzel olursa bızde guzel seyler yasarız.Her seyın bır sebebı olduna ınananlardanım .Guzel seyler olucak

Ne guzel tedavıde alıosun .Iyı yapmışın boşanmakta. Hıc de gerı cekılme .Kaderımız guzel olursa bızde guzel seyler yasarız.Her seyın bır sebebı olduna ınananlardanım .Guzel seyler olucak
Cok geç başladım tedaviye daha erken başlamalıydim ama kokrtum, aldığım nefesi kullanıyordu. Benim psikolojik sorunlarım olduğunu, ruh hastası olduğumu vs vs yazmış karakter yoksunu. Onu da kullanır diye korktum. Sonra baktım tek başına olmuyor ne yaparsa yapsın dedim

Ya ahahahahah 15 likler de bu kuru bamyaları bekliyordu, abi Türk erkeğindeki içi kof egoya hastayım.

Ondan bısey cıkmaz.O daha sorunlu yaz sende .ılac kulkansan bıle bu hasta oldumuz anlamına gelmıyor .Insannyasafıklarımı sındırmek ıcın kullanabılır

Ondan bısey cıkmaz.O daha sorunlu yaz sende .ılac kulkansan bıle bu hasta oldumuz anlamına gelmıyor .Insannyasafıklarımı sındırmek ıcın kullanabılır
Yahu dün akşam oturdum komşumla diyorum ki ben nelere susmusum. Ailesine susmusum ya, sadece mesafe koydum bayram dışında pek nadir giderdim ama saygısızlık, kavga vs asla. Evlerine gider kıyı köşe temizlerdim, evime gelseler hizmette sınır yoktu. Ama baktım olmuyor sessiz sedasız elimi eteğimi çektim. Burdaki çoğu bayan olsa benim kadar sabretmezdi.galiba. mesela birine annene gidemezsin deseler, çalıştığın parayı isteseler gibi gibi.
Şimdi diyorum kavga ediyorduysan bile hakkın varmis taş değilsin sonuçta.

Ne oldu konu sahibesi kaptın mı paraları?
Daha itiraz ettim Şubat'ta mahkeme bakalım ne olacak ya itirazı reddedecek ya kabul edecek. Reddederse üst mahkemeye itiraz edecem.
Rabbim hakkım değilse nasip etmesin diyorum ama sonuçta hem hukuken hem dinen benim hakkım onlar ve inanın isteyip alsa bu kadar dokunmaz, adam çaldı yaaa kasadan çaldı. Şaka gibi. Hala kendomi sorguluyorum nasil bu kadar salak olabilirim diye

Bankadaki kasanizdan mi almis esiniz altinlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…