Boşanmada takılar

Sen mücadeleyi kocandan cok avukatina karsi veriyosun, boyle sacmalik olmaz, daha fazla strese gerek yok hayatinda, sal gitsin bu avukati

Bunlar anlaşmış aralarinda şekerim

Ben avukatın anormal konuşmaları yüzünden avukatın tarafli olabileceğini düşündüm. Sizlere sorma sebebim de buydu. Yani meslektaşıniz sonuçta ama bazıları dengesiz oluyor. Diğer konuma bakarsanız zaten normalde memnundum ama son iki konuşmada özel hayata yorumu ve adeta suclarmis gibi konuşması ve bana adeta rest çekmesi canımı sıktı. Haddini aştı gibi geldi bana. Yada sinirlarini mi desem. Adam benim gittiğim psikologu bile eleştirmeye çalıştı... Yani birden fazla aynı sizin gibi yorumlar olunca demek ki doğru bu diyebiliyor insan. Sağolun. Hakkınızı helal edin vaktinizi aldım.

Sen mücadeleyi kocandan cok avukatina karsi veriyosun, boyle sacmalik olmaz, daha fazla strese gerek yok hayatinda, sal gitsin bu avukati
Abimle konuştum bu adam benim avuaktim ama ben buna karşı kendimi savunuyorum, özel hayata yorum yapıyor ve aşırı rahatsız oldum. Bundan sonra ben iletişim kurmak istemiyorum siz buldunuz siz iletişim kurun dedim. Bakalım

Avukatınız karsı tarafla anlaşmış olabilir mi?Takılarla ilgili yargıtay kararı var kesin olarak kadınındır.Video da en büyük kanıttır.Ben hakkım neyse onu alır öyle boşanırdım acelem yoksa.

Takılar kadının hakkı onda sorun yok, bilirkişi raporu sorun. Benim itiraz edip edememem

Yani bilirkişiye mi itiraz ettiniz. Bizde karşı taraf zaten en fazla 14-15 gr dir dedi ama bilirkişi 10 Gr hesapladı. Yani yeniden bilirkişi gerekecek
Biz bilirkişiye itiraz etmedik ..karşı taraf gr düşük söyledi, bilirkişi incelemesi nezdinde kara verilecek..mahkeme daha görülmedi

Avukatınız hadsiz biri anladığım kadarıyla. Kimseyi yargılamaya veya nasihat vermeye hakkı yok. Görevi sizin hakkınızı kanunlar ölçüsünde korumak. Avukatınızla daha resmî konuşun. Az ve öz konuşun.

İlk başlarda baya iyiydi ama son zamanlarda dengesizlesmeye başladı. Psikoloğum uzak durmami onerdi düşünün artık anlatınca. Sonra ailemle paylaştım ne dedilerse ona en son konuşmada baya düzelmişti.

İlk başlarda baya iyiydi ama son zamanlarda dengesizlesmeye başladı. Psikoloğum uzak durmami onerdi düşünün artık anlatınca. Sonra ailemle paylaştım ne dedilerse ona en son konuşmada baya düzelmişti.
Sizi çok iyi anlıyorum. Avukatlarin bazilari işi alana kadar, parayı alana kadar çok iyi görünürler. Şöyle yaparız, böyle yaparız derler, iş başa düşünce nerdeyse haksız olan tarafın biz olduğumuzu söylerler. Umarım alacağı ücretin tümünü vermediniz avukata. Başka avukat da tutsanız şanslılar, çünkü ücretin tamamını almış oluyorlar.

Toplu değil ama taksit taksit verdim bu da benim aptallığim elimde 3 kuruş vardı dedim yarın erir bu bende durursa yavaş yavaş odeyeyim. Borcu sevmeyen salaklardanim ama sözleşme imzalamistim memnun olmazsam azledip paranın kalan kısmını iade edilmesi diye. Fakat belkide karar duruşması olacak.yani.su saatten sonra değişmek çok mantıklı da gelmedi bana

Başka bir avukat bulup
Altınlara itiraz edin.
Uzasa uzasa bir sene uzar.
1 sene içinde yeniden evlilik düşünmüyorsanız uzamasında da bir sakınca yoktur bence

Başka bir avukat bulup
Altınlara itiraz edin.
Uzasa uzasa bir sene uzar.
1 sene içinde yeniden evlilik düşünmüyorsanız uzamasında da bir sakınca yoktur bence
İtiraz ettim en son. Hemde kanit sunmadan en büyük kanitim video zaten. Ayrıca ziynet davasının ayrılıp boşanma davasınin karara bağlanmasını talep ettim.
Yok bundan öyle.bir ağzım yandı ki sanırım birdaha evlenmem. Yazıklar olsun böyle karakter yoksunlarina, bayan ya da daha erkek ne olursa olsun hepsini Allah ıslah etsin

Hakkında hayırlısı olsun. İtirazda onların beyanını bile kullanabilirsin bence. demiştin ya 13 14 gr yazdırmışlar diye. Altının gramı almış yürümüş, ne kopsa olur

Hakkında hayırlısı olsun. İtirazda onların beyanını bile kullanabilirsin bence. demiştin ya 13 14 gr yazdırmışlar diye. Altının gramı almış yürümüş, ne kopsa olur
Onu yazmadim ama örf ve adetlere göre düğünde damat tarafından takılan bilezikler 20 Gr in altına düşmemektedir bu pahalilikta bile, ki tarafıma adetlerde olan set, saat, kolye vs yapılmamış olup onların yerine sadece 10 adet bilezik yapılmıştır. Ve ne tesadüftür ki alınan onlardır vs vs yazdım. Düğün videosu dikkatli bir şekilde incelenmemis veyahutta hukuka aykiri olarak taraflı incelenmiştir. Gibi cümleler kurdum avukat ta ilginçtir bişey demedi nasıl istiyorsan öyle yazalim dedi

Avukat çok onemlı .Avukat degısırsen oda bır dolu para.Degısebılıosan degıs .Bı arkadasım parası yoktu yıbede avukatını degıstı.Vıdıo varsa butun altınlar senındır .Ama işte her pıslıgı yapıolar .Surec uzuo.Senın canın yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…