- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.453
- 798
Sen mücadeleyi kocandan cok avukatina karsi veriyosun, boyle sacmalik olmaz, daha fazla strese gerek yok hayatinda, sal gitsin bu avukatiYıldım avukattan. Avukata hukuk davası değil sanırsın, aile terapisi almaya gidiyorum. Evlilik nasıl bir şeydir, insanlar birbirini nasıl tamamlar, ailelerine karşı nasıl davranir vs vs. Bundan sonraki evliliğinizde bunlara dikkat edin öğrenin diyor. Dedim evleneceğimi.size.kim söyledi üstelik konumuzla ne alakası var. Yahu resmen avukatıma karşı kendimi savunuyorum. Bizim bir paylasimimiz yokmuş. Nereden biliyorsunuz dedim. Sen anlattın ya diyor. Dedim ben böyle birşey anlatmadım ama karşı taraf bunu iddia ediyor acaba ? Bu kez diyor ki neden geriliyorsunuz.
Bunlar anlaşmış aralarinda şekerimEvet beni avukat yordu. Karşı taraf standart b.k atan erkekler gibi cinsel hayatımız yoktu vs demiş. Adam doladı diline. Karşı taraf bile bu kadar konu etmedi. 3-5 cümleyi geçmedi. Her gidişimde ben gidişat ne diyorum konu bir şekilde siz.kari koca olamamissiniz o yüzden bu duruma geldiniz diyor. Dedim nedir bu karı koxa her seferinde aynı cümleler. Bıktım artık. Madem dediği gibiydi istediği cinsellik yoktu niye bu kadar bekledi. Niye köşeye sikismayi bekledi. Farkında mısınız adam 3 aylıkken altınları çaldı, birsuru kredi çekti diyorum, ev gitti diyorum mecbur kalmıştır diyor. Yani adam cinselliği öne sürdü diye o haklı ben yıllardır dolandiriliyorum ben haksız. Niye beyefendinin libidosu ile yarisamadim. Bu mu yani.
Kizlar.dehset gerginim. Kalbim ağrımaya başladı.
En son ben delirdim anladı diyor ki bende bazı şeyleri yanlış anlamış yanlış hatırlamış olabilirim
Ben avukatın anormal konuşmaları yüzünden avukatın tarafli olabileceğini düşündüm. Sizlere sorma sebebim de buydu. Yani meslektaşıniz sonuçta ama bazıları dengesiz oluyor. Diğer konuma bakarsanız zaten normalde memnundum ama son iki konuşmada özel hayata yorumu ve adeta suclarmis gibi konuşması ve bana adeta rest çekmesi canımı sıktı. Haddini aştı gibi geldi bana. Yada sinirlarini mi desem. Adam benim gittiğim psikologu bile eleştirmeye çalıştı... Yani birden fazla aynı sizin gibi yorumlar olunca demek ki doğru bu diyebiliyor insan. Sağolun. Hakkınızı helal edin vaktinizi aldım.Bakın bu durum profesyonel hukuki yardıma girer. Bence bunu avukatınızla görüşün. Ama hukukçu dediğiniz kişinin yaklaşımı bana doğru gelmedi zira zaten açılan dava aynen iade olmazsa bunun bedeli davası, yani hesap edilirken zaten o zamanki gram bedeli baz alınmayacak ki. Böyle uzman olmayan kişilerden yalan yanlış bilgiler alarak kafanızı doldurmayın. Avukatınıza güvenin.
Abimle konuştum bu adam benim avuaktim ama ben buna karşı kendimi savunuyorum, özel hayata yorum yapıyor ve aşırı rahatsız oldum. Bundan sonra ben iletişim kurmak istemiyorum siz buldunuz siz iletişim kurun dedim. BakalımSen mücadeleyi kocandan cok avukatina karsi veriyosun, boyle sacmalik olmaz, daha fazla strese gerek yok hayatinda, sal gitsin bu avukati
Avukatınız karsı tarafla anlaşmış olabilir mi?Takılarla ilgili yargıtay kararı var kesin olarak kadınındır.Video da en büyük kanıttır.Ben hakkım neyse onu alır öyle boşanırdım acelem yoksa.Arkadaşlar bilen bilir boşanma davam var, acayip canım sıkkın 1.5 yıldır devam ediyor. Geçen hafta altınlarla ilgili bilirkişi raporu geldi. 200 Gr çaldığı altınlar ,100 Gr olarak hesaplandı. Avukat paşam diyor ki itiraz edersek süreç uzar üstelik kanıt lazım itiraz için.
Yahu koskoca video var elinde adamın neyi nasıl kanitlayacagim. Şaka gibi bir durum bu. Avukatla da baya bozustuk bugün. Bugüne kadar asip kesen avukat şimdi diyor ki yapacak birşey yok. Malesef zararı kabulleneceksiniz avukata gelmek başlı başına zarar zaten. Bunu keşke başta soyleseydiniz dedim.
Yaa deli olacam. Uzatmayayım siz olsanız uğraşır misiniz lanet olsun çıksın hayatımdan diye kabul edip oturur musunuz? Avukata sinir oldum ama bu saatten sonra de degisemem.
Takılar kadının hakkı onda sorun yok, bilirkişi raporu sorun. Benim itiraz edip edemememAvukatınız karsı tarafla anlaşmış olabilir mi?Takılarla ilgili yargıtay kararı var kesin olarak kadınındır.Video da en büyük kanıttır.Ben hakkım neyse onu alır öyle boşanırdım acelem yoksa.
Biz bilirkişiye itiraz etmedik ..karşı taraf gr düşük söyledi, bilirkişi incelemesi nezdinde kara verilecek..mahkeme daha görülmediYani bilirkişiye mi itiraz ettiniz. Bizde karşı taraf zaten en fazla 14-15 gr dir dedi ama bilirkişi 10 Gr hesapladı. Yani yeniden bilirkişi gerekecek
Bu çok doğru...Bir de itiraz edince ve sonuç değişmeyince onun suratında oluşacak iğrenç gülümseme ihtimali de var tabi
Avukatınız hadsiz biri anladığım kadarıyla. Kimseyi yargılamaya veya nasihat vermeye hakkı yok. Görevi sizin hakkınızı kanunlar ölçüsünde korumak. Avukatınızla daha resmî konuşun. Az ve öz konuşun.Yıldım avukattan. Avukata hukuk davası değil sanırsın, aile terapisi almaya gidiyorum. Evlilik nasıl bir şeydir, insanlar birbirini nasıl tamamlar, ailelerine karşı nasıl davranir vs vs. Bundan sonraki evliliğinizde bunlara dikkat edin öğrenin diyor. Dedim evleneceğimi.size.kim söyledi üstelik konumuzla ne alakası var. Yahu resmen avukatıma karşı kendimi savunuyorum. Bizim bir paylasimimiz yokmuş. Nereden biliyorsunuz dedim. Sen anlattın ya diyor. Dedim ben böyle birşey anlatmadım ama karşı taraf bunu iddia ediyor acaba ? Bu kez diyor ki neden geriliyorsunuz.
İlk başlarda baya iyiydi ama son zamanlarda dengesizlesmeye başladı. Psikoloğum uzak durmami onerdi düşünün artık anlatınca. Sonra ailemle paylaştım ne dedilerse ona en son konuşmada baya düzelmişti.Avukatınız hadsiz biri anladığım kadarıyla. Kimseyi yargılamaya veya nasihat vermeye hakkı yok. Görevi sizin hakkınızı kanunlar ölçüsünde korumak. Avukatınızla daha resmî konuşun. Az ve öz konuşun.
Sizi çok iyi anlıyorum. Avukatlarin bazilari işi alana kadar, parayı alana kadar çok iyi görünürler. Şöyle yaparız, böyle yaparız derler, iş başa düşünce nerdeyse haksız olan tarafın biz olduğumuzu söylerler. Umarım alacağı ücretin tümünü vermediniz avukata. Başka avukat da tutsanız şanslılar, çünkü ücretin tamamını almış oluyorlar.İlk başlarda baya iyiydi ama son zamanlarda dengesizlesmeye başladı. Psikoloğum uzak durmami onerdi düşünün artık anlatınca. Sonra ailemle paylaştım ne dedilerse ona en son konuşmada baya düzelmişti.
Toplu değil ama taksit taksit verdim bu da benim aptallığim elimde 3 kuruş vardı dedim yarın erir bu bende durursa yavaş yavaş odeyeyim. Borcu sevmeyen salaklardanimSizi çok iyi anlıyorum. Avukatlarin bazilari işi alana kadar, parayı alana kadar çok iyi görünürler. Şöyle yaparız, böyle yaparız derler, iş başa düşünce nerdeyse haksız olan tarafın biz olduğumuzu söylerler. Umarım alacağı ücretin tümünü vermediniz avukata. Başka avukat da tutsanız şanslılar, çünkü ücretin tamamını almış oluyorlar.
çok büyük laflar etmeyinBenim yuvam yıkıldıktan sonra altın peşine düşmezdim sanırım .
O altınları iade etmek de var ama işin sonunda,o yüzden peşine düşülüyorBenim yuvam yıkıldıktan sonra altın peşine düşmezdim sanırım .
Başka bir avukat bulupValla ben bu avukattan herşeyi bekliyorum ikinci kez delirtti beni. Gramaj konusunda bilirkişi ile anlaşmış olabilir karşı taraf. Ama avukat dengesiz ona bugün karar verdim. Adam kendinde özel hayatıma yorum yapma hakkı da buluyor. Diyorum ki bu konular için yani özel hayat için ben zaten psikologla görüşüyorum. O zaman psikoloğu değiş diyor bana. Deli oldum ya. Sonra da kadınlar sinirli
İtiraz ettim en son. Hemde kanit sunmadan en büyük kanitim video zaten. Ayrıca ziynet davasının ayrılıp boşanma davasınin karara bağlanmasını talep ettim.Başka bir avukat bulup
Altınlara itiraz edin.
Uzasa uzasa bir sene uzar.
1 sene içinde yeniden evlilik düşünmüyorsanız uzamasında da bir sakınca yoktur bence
Hakkında hayırlısı olsun. İtirazda onların beyanını bile kullanabilirsin bence. demiştin ya 13 14 gr yazdırmışlar diye. Altının gramı almış yürümüş, ne kopsa olurİtiraz ettim en son. Hemde kanit sunmadan en büyük kanitim video zaten. Ayrıca ziynet davasının ayrılıp boşanma davasınin karara bağlanmasını talep ettim.
Yok bundan öyle.bir ağzım yandı ki sanırım birdaha evlenmem. Yazıklar olsun böyle karakter yoksunlarina, bayan ya da daha erkek ne olursa olsun hepsini Allah ıslah etsin
Onu yazmadim ama örf ve adetlere göre düğünde damat tarafından takılan bilezikler 20 Gr in altına düşmemektedir bu pahalilikta bile, ki tarafıma adetlerde olan set, saat, kolye vs yapılmamış olup onların yerine sadece 10 adet bilezik yapılmıştır. Ve ne tesadüftür ki alınan onlardır vs vs yazdım. Düğün videosu dikkatli bir şekilde incelenmemis veyahutta hukuka aykiri olarak taraflı incelenmiştir. Gibi cümleler kurdum avukat ta ilginçtir bişey demedi nasıl istiyorsan öyle yazalim dediHakkında hayırlısı olsun. İtirazda onların beyanını bile kullanabilirsin bence. demiştin ya 13 14 gr yazdırmışlar diye. Altının gramı almış yürümüş, ne kopsa olur
Heee canım düşmezdın.Yuvan yıkılmadıgı o kadar belliki .Bole ahkam kesmek be kadar kolayBenim yuvam yıkıldıktan sonra altın peşine düşmezdim sanırım .
Avukat çok onemlı .Avukat degısırsen oda bır dolu para.Degısebılıosan degıs .Bı arkadasım parası yoktu yıbede avukatını degıstı.Vıdıo varsa butun altınlar senındır .Ama işte her pıslıgı yapıolar .Surec uzuo.Senın canın yanıyorArkadaşlar bilen bilir boşanma davam var, acayip canım sıkkın 1.5 yıldır devam ediyor. Geçen hafta altınlarla ilgili bilirkişi raporu geldi. 200 Gr çaldığı altınlar ,100 Gr olarak hesaplandı. Avukat paşam diyor ki itiraz edersek süreç uzar üstelik kanıt lazım itiraz için.
Yahu koskoca video var elinde adamın neyi nasıl kanitlayacagim. Şaka gibi bir durum bu. Avukatla da baya bozustuk bugün. Bugüne kadar asip kesen avukat şimdi diyor ki yapacak birşey yok. Malesef zararı kabulleneceksiniz avukata gelmek başlı başına zarar zaten. Bunu keşke başta soyleseydiniz dedim.
Yaa deli olacam. Uzatmayayım siz olsanız uğraşır misiniz lanet olsun çıksın hayatımdan diye kabul edip oturur musunuz? Avukata sinir oldum ama bu saatten sonra de degisemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?