Boşanmada takılar

Ne hayır mı gelecek ? Bir hayır mı gelmesi lazım? Ayrıca kadının en doğal hakkı bu. Sürekli yuva ajitasyonu bana saçma geliyor.
Çirkinleşmek gerekirse , çirkinleşirim evet.
O 100 gr benim elime geçsin bak ne hayırlar geliyor

Eminim çok zordur yaşadıklarınız ama hakkınız olan için mücadele edin.

İste ne yapmalıyım.

Şahitlik yapar mısın diyin bence adamı şahit yazdırın.

Paranın peşini de bırakmayın, sizin yerinizde olsam yarın o avukatın gırtlağını sıkarım. Video kabak gibi ortada, ya bu işi düzelticeksin ya da karşı tarafla anlaştığınız için seni de bilirkişiyi de baroya şikayet edicem diceksiniz. G.tlerini koparın kocanın da bu malkafası avukatın da gazanız mübarek olsun konu sahibesi

İste ne yapmalıyım.
kamera ve resımlerden tek tek kendınız hazırlayacaksınız su +bu takıldı dıye gorsellerı o gorsellerıde bır kuyumcuya gosterın kac gr ne kadar edıyormus sonra goturun onu avukata benı yanlıs yonlendırıyorsunuz dıyeceksınız notere gıdıp avukat azilnamesi ısteyeceksınız yapacaklar

Avukatı sıkıştırın akıllı olsun
Yıldım avukattan. Avukata hukuk davası değil sanırsın, aile terapisi almaya gidiyorum. Evlilik nasıl bir şeydir, insanlar birbirini nasıl tamamlar, ailelerine karşı nasıl davranir vs vs. Bundan sonraki evliliğinizde bunlara dikkat edin öğrenin diyor. Dedim evleneceğimi.size.kim söyledi üstelik konumuzla ne alakası var. Yahu resmen avukatıma karşı kendimi savunuyorum. Bizim bir paylasimimiz yokmuş. Nereden biliyorsunuz dedim. Sen anlattın ya diyor. Dedim ben böyle birşey anlatmadım ama karşı taraf bunu iddia ediyor acaba ? Bu kez diyor ki neden geriliyorsunuz.

avukatınızı sıkayetde edebılırsınız bu arada
hakkınızı almak yerıne konu hemen kapansın dıye ugrasıyor sankı karsı tarafın avukatı ne munasebet ya
takılan altınları bıle eksık hesaplıyor pes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…