- 19 Mayıs 2020
- 47.322
- 212.602
- 598
O 100 gr benim elime geçsin bak ne hayırlar geliyorNe hayır mı gelecek ? Bir hayır mı gelmesi lazım? Ayrıca kadının en doğal hakkı bu. Sürekli yuva ajitasyonu bana saçma geliyor.
Çirkinleşmek gerekirse , çirkinleşirim evet.
Offf yoruldum ne yapacağım bilmiyorum. Anlassa ne olacak nasıl engelleyebilirim ki. Kişiliksiz olunca insan.Meslek etiğinden bir haber dangal*k avukatınız anlaşmış gibi geldi bana yazıldığı gibi, geçmiş olsun
Eminim çok zordur yaşadıklarınız ama hakkınız olan için mücadele edin.Yaaa o kadar haklısınız ki. ama bir yanım aşırı yoruldu bir yanımda elinden geleni yap diyor. Hayatım öyle karışık ki bu aralar. Ailevi sorunlar, tayin, şimdi de bu altın mevzusu. İnanır misiniz ruh gibi geziyorum
Bakalım inşallah işe yarar. Belki de hakim itirazimi hiç kabul etmezHepsi bitip , savaşı kazanınca inan güleceksin bunlara. Sen 6 ay acı çekersin o ömür boyupara kaptırdım diye zırlar durur.
Sen parayı al gel şu kardeşini de görO 100 gr benim elime geçsin bak ne hayırlar geliyor
İnsan sınanmadığı şey hakkında çok rahat konuşabiliyorKötü evlilik psikolojisi kadar değildir bence
Bir de giden 100gr psikolojisi beni çökertirdi
Ama bunu nereden biliyorsun kiiiiieeeİnsan sınanmadığı şey hakkında çok rahat konuşabiliyor
Çok biliyorum değil miAma bunu nereden biliyorsun kiiiiieee
İyi kadınsın belli ama lince yatkınsınÇok biliyorum değil mi
Değiştir?Offf yoruldum ne yapacağım bilmiyorum. Anlassa ne olacak nasıl engelleyebilirim ki. Kişiliksiz olunca insan.
Değişmezse sizin içinizde kalmamış olur ama ya değişirseBir de itiraz edince ve sonuç değişmeyince onun suratında oluşacak iğrenç gülümseme ihtimali de var tabi
İste ne yapmalıyım.o sızın kararınız , tabıı sız boyle dusunuyorsunuz dıye bu dogru oldugunu gostermez ama kararınıza saygı duyarım. hakkını almak ısteyene de para derdıne dusme seklınde de o yuzden yaklasmam .
bır an once adamdan kurtulayım derken adamı odullendırmek, cektıgım sıkıntıların karsılıgında hayatımı ne guzel katlettın al buda parası der gıbı ustune adama para vermek demektır benım gozumde
barı cektıgım sıkıntıya degsın dıye dusunur cogu ınsan
O da doğru.Değişmezse sizin içinizde kalmamış olur ama ya değişirse
Bunu da bazen düşünüyorum. Ay böyle bir kahvede otursak ta ben anlwtsam siz dinleseniz. Bıktım her gün birşey duymaktan. Daha cuma günü ve bugün bana kız ogrencilerle olan aşırı samimiyeti olduğunu iddia eden bir öğretmen bir çalışan geldi. Ama yuvanız bozulmwsin diye diyemedim dediler.
İste ne yapmalıyım.
Dava neden uzasın ki avukat değişince?
kamera ve resımlerden tek tek kendınız hazırlayacaksınız su +bu takıldı dıye gorsellerıİste ne yapmalıyım.
Yıldım avukattan. Avukata hukuk davası değil sanırsın, aile terapisi almaya gidiyorum. Evlilik nasıl bir şeydir, insanlar birbirini nasıl tamamlar, ailelerine karşı nasıl davranir vs vs. Bundan sonraki evliliğinizde bunlara dikkat edin öğrenin diyor. Dedim evleneceğimi.size.kim söyledi üstelik konumuzla ne alakası var. Yahu resmen avukatıma karşı kendimi savunuyorum. Bizim bir paylasimimiz yokmuş. Nereden biliyorsunuz dedim. Sen anlattın ya diyor. Dedim ben böyle birşey anlatmadım ama karşı taraf bunu iddia ediyor acaba ? Bu kez diyor ki neden geriliyorsunuz.Avukatı sıkıştırın akıllı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?