tamam sız kendınız kayıt cıkarmadınız mı ben olsam cıkarırdım su kısı bu saatde sunu takmıs dıye tek tek yazardım kac gr oldugunu gorurdum o resımlerı vıdeoları dosya halınde kendım hazır ederdım dursun kenarda. bılırkısıde aynı resım ve vıdeoya gore cıkarıcak ya onun cıkardıgıyla kendımınkıne bakar eksıklerı tespıt ederdımKuyumcuya gitmeyi dusunuyorum da avukat altın işime karismiyro ki yani bilirkişi hesaplıyor ya. Biz hiç bakmıyoruz o kısma diyor yani hesplanma isine. Ben baksam da anlamam diyro
Evet avukat kendince bana cinsel terapi uyguluyor herhalde. Ne bilim. Yada herşeyi bilirimciBu avukat sana mı yürüyor? Bir an önce boşan diye pat küt davayı ilerletmeye çalışıyor olmasın?
herbokolog olmayı bıraksın avukat olsun yeter sızeEvet avukat kendince bana cinsel terapi uyguluyor herhalde. Ne bilim. Yada herşeyi bilirimci
Erkek malesef. Kadın istemedim daha mantıklı oluer erkeklee diye ama bu da aşırı sinir bozucuya bır kadın avukat tanıyorum kadın muvekkıllerıne boyle yaklasıyordu erkek olunca resmen zeyna gıbı mucadele edıyordu
bunu soylemeyı hıc ıstemem ama eger kadınsa bazı hemcınslerımız degısık oluyor
kı bu konuda bıle gorduk avukatı kadın mı acaba
genelde kadınları erkek erkeklerı kadınlar savununca daha ıyı oluyor aslında daErkek malesef. Kadın istemedim daha mantıklı oluer erkeklee diye ama bu da aşırı sinir bozucu
Sksksksksslsl adam sabredemiyor gibi geldi hadi hayırlısı. Yerinde olsam olduğu ortamda nefes almam bu ne be.Evet avukat kendince bana cinsel terapi uyguluyor herhalde. Ne bilim. Yada herşeyi bilirimci
Eşiniz avukatla iş birligi yapmış olabilir mi ?
Avukatinizi niye degistiremiyorsunuz ? Bence 200 gr ısrar edin video yeterli kanıt olur
Çok haklısınızBazı avukatlar karşı tarafla anlaşıyorlar. Paragöz avukat sevmem.
Erkek malesef. Kadın istemedim daha mantıklı oluer erkeklee diye ama bu da aşırı sinir bozucu
Nasıl yani? Bana geçen psikologum bu adam sizle bu konuları konuşma hakkını nerden buluyor. Dikkat edin kendi cinsel hayatı bozuktur belki diline dolamistir vs uzak durun dedi. Ama adam benden küçük. Bir de ablasıyla abim Ayni kurumda çalışıyor o kadar i.ne olamaz diye düşünüyormKızım bu adam seni bellemiş bak katip dediydi dersin.
antepdeysenız benımde tanıdıgım var konu sahıbı tuttugunu koparan bırıÇok yanlışlardasınız kaplan gibi kadınlar var. Erkektir yapan diyen erkek olabilir erkek avukat, sapık olabilir, yuvanı bozma diyebilir.. Ankaradaysanız tavsiye edeceğim biri var cehennem gibi bir kadın hep dolu zaten.
Adam yazmış kaç tane ne takıldı diye. Onda sorun yok sadece altınları 20 yerine 10 gr hesaplamistamam sız kendınız kayıt cıkarmadınız mı ben olsam cıkarırdım su kısı bu saatde sunu takmıs dıye tek tek yazardım kac gr oldugunu gorurdum o resımlerı vıdeoları dosya halınde kendım hazır ederdım dursun kenarda. bılırkısıde aynı resım ve vıdeoya gore cıkarıcak ya onun cıkardıgıyla kendımınkıne bakar eksıklerı tespıt ederdım
tutmayan nokta ıcın ıtıraz olustururdum su kısımlar atlanmıs dıye
sızde konunuza hakım olmalısınız yanı
olabılır neden olamasınNasıl yani? Bana geçen psikologum bu adam sizle bu konuları konuşma hakkını nerden buluyor. Dikkat edin kendi cinsel hayatı bozuktur belki diline dolamistir vs uzak durun dedi. Ama adam benden küçük. Bir de ablasıyla abim Ayni kurumda çalışıyor o kadar i.ne olamaz diye düşünüyorm
neden 10 hesaplamısAdam yazmış kaç tane ne takıldı diye. Onda sorun yok sadece altınları 20 yerine 10 gr hesaplamis
erkekmıs bak avukatı hıslerın dogru cıktıSksksksksslsl adam sabredemiyor gibi geldi hadi hayırlısı. Yerinde olsam olduğu ortamda nefes almam bu ne be.
Yok trbzondayim. Ya aslinda başta birkac kadınla görüştm ama bana anlaşmalı boşanmayı direttiler ki.biri güya burda en iyilerden. Ondan sonra da abime hocası bunu tavsiye etti..basta çok iyiydi su son iki seferdir aştı kendini. Kaplandı yani simdiye kwdwr. Kedi oldu.birdenÇok yanlışlardasınız kaplan gibi kadınlar var. Erkektir yapan diyen erkek olabilir erkek avukat, sapık olabilir, yuvanı bozma diyebilir.. Ankaradaysanız tavsiye edeceğim biri var cehennem gibi bir kadın hep dolu zaten.
Ahhaaa geçmişler olsun. Adam ciğerini öğrenmiş çiçeğim. Uysal buldu tabi, azcık da saf, 5 yıllık koca soymuş bunu ruhu duymamış, offf tam benlik dedi.Nasıl yani? Bana geçen psikologum bu adam sizle bu konuları konuşma hakkını nerden buluyor. Dikkat edin kendi cinsel hayatı bozuktur belki diline dolamistir vs uzak durun dedi. Ama adam benden küçük. Bir de ablasıyla abim Ayni kurumda çalışıyor o kadar i.ne olamaz diye düşünüyorm
neden 10 hesaplamıs
ıyıkı muhasebecı falan degılmıs hesaplayan da
Bilmiyorumm ben de onu merak ediyorMneden 10 hesaplamıs
ıyıkı muhasebecı falan degılmıs hesaplayan da
Aklımda kalmış.erkekmıs bak avukatı hıslerın dogru cıktı
Yapma katıp yaaa. Şimdi birde bunu mu düşüneyim. Normalde uysal değilim ama şu dava dosyamda hep agresif olduğum , ruh hastası olduğumu iddia ettiği için yemin ederim kendimden korkuyorum. İnsanları terslemeye bile korkuyorum ki diyevekelr ki bak o haklıydı.Ahhaaa geçmişler olsun. Adam ciğerini öğrenmiş çiçeğim. Uysal buldu tabi, azcık da saf, 5 yıllık koca soymuş bunu ruhu duymamış, offf tam benlik dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?