Boşanmada takılar

Bu adam iskurdan engelli olarak girmiş yıllar önce sonra ordan engelli sinavuna girmiş çalışma bakanlığına memur olarak atanmış, ordan da sağlık bakanlığına. Ama bunların hepsini bana normal.sinavla kazandığını söyledi. Hatta polisligi.bile kazandığını ama rahatını tercih ettiğini anlattı..
Şimdi birşey daha sormak istiyorum..bu durumda ben aptal mıyım,? Nasıl anlayabilirdim, yani memurluk sınav belgesini mi sormaliydim. Görünen birşey yok.
görme engeli azıcık bile olsa polislik sınavını asla kazanamaz.sizi fena kandırmış ex eş

Kandırmış derken? Ben bu engel olayını bosanirken öğrendim. Ben onu normal sağlıklı biri olarak biliyordum..
polis olmak zordur değil azıcık görme engeli vücutta leke dövme vs bile olsa hemen elenirler.o yüzden polisliği kazandım diye size yalan söylemiş emin olabilirsiniz.

hukukta altınlar gelinindir düğün videoları kanıtıdır ama bu çeyrekler konusunda kimin tam olarak bilgim yok avukatınız bu devrede önemli

Kısmen aynı konular ..benim ex eşimde bnden habersiz anasına babasına vermiş altınları onlarda bir güzel bozdurmuslar..bnde açtım davayı bir güzel altinlarimi da talep ettim ..onlar tabi ki bizim hakkımız düğünde takılan takılar gelinindir zaten ..karşı taraf takilarin gr düşük söylemiş aynı şekilde..bizde avukatimla konuştuk itiraz ettik ..bilir kişi incelemesine gitti ..sürecin falan uzadığı yok bnce sizin avukatta iş yok ..yoksa hiçbir avukat böyle bir cümle kurmaz kuramaz da ..madem avukat görevini layıkıyla yerine getirsin ..

Yaza değişmiş maalesef. Kadına takılanlar kadında, erkeğe takılan küçük altın vs erkek de kalıyor. Bilezik, kolye, bileklik, küpe vs kadının hakkı olarak düzenlenmiş kanun. Arkadaşım avukat geçen gün sordum o söyledi. Belki o yüzden 100gr olarak hesaplanmıştır.

Kısmen aynı konular ..benim ex eşimde bnden habersiz anasına babasına vermiş altınları onlarda bir güzel bozdurmuslar..bnde açtım davayı bir güzel altinlarimi da talep ettim ..onlar tabi ki bizim hakkımız düğünde takılan takılar gelinindir zaten ..karşı taraf takilarin gr düşük söylemiş aynı şekilde..bizde avukatimla konuştuk itiraz ettik ..bilir kişi incelemesine gitti ..sürecin falan uzadığı yok bnce sizin avukatta iş yok ..yoksa hiçbir avukat böyle bir cümle kurmaz kuramaz da ..madem avukat görevini layıkıyla yerine getirsin ..
Yani bilirkişiye mi itiraz ettiniz. Bizde karşı taraf zaten en fazla 14-15 gr dir dedi ama bilirkişi 10 Gr hesapladı. Yani yeniden bilirkişi gerekecek

Yaza değişmiş maalesef. Kadına takılanlar kadında, erkeğe takılan küçük altın vs erkek de kalıyor. Bilezik, kolye, bileklik, küpe vs kadının hakkı olarak düzenlenmiş kanun. Arkadaşım avukat geçen gün sordum o söyledi. Belki o yüzden 100gr olarak hesaplanmıştır.
Bendeki sorun çeyrekte vs vs değil bileşiklerin yarı yarıya düşük hedaplanmasi

Bakıj beni etiketlemeniz nedeniyle görüşümü yazayım. Daha önce avukatınızla ilişki ve iletişiminizi bilemem ancak bu olayda adamın ihmali ya da kusuru olduğunu düşünmüyorum. Öncelikle bu altın hesaplama işi adliyelerin bilirkişi listesinden hakimin tercih ettiği kuyumcu bilirkişi tarafından hesaplanır, burada hakim ya da avukatın insiyatif alma yok ben bunu kabul etmiyorum şu kadar olsun deme şansı yok. Eğer raporu kabul etmezseniz yeniden ücretini ödeyip bilirkisi incelemesi talep edebilirsiniz ancak ikinci raporu düzenleyecek kişiyide hakim gene bilirkişi listesinden seçer. Bu ekstra dosyanın uzaması, masraf demek. Avukatınızda bunu açıklamış zaten. Çok istisnai durumlar dışında diğer kuyumcunun vereceği raporda birinci ile uyumlu gelir.Resim ya da videodan gramı gramına tespit yapmak mümkün değil. En fazla bilezik sayısında eksiklik falan varsa o değerlendirilir. Ayrıca ikinci rapor içinde itiraz ederken elinizde altınların faturası ya da daha önce bozdurduğunuz bir bileziğiniz varsa onun gramına ilişkin elinizde yazılı bir belge fatura falan lazım. Karşı tarafın kuyumcu ile bir bağlantısı olduğunu somut olarak ispatlamak lazım.Öyle ben bunu beğenmedim yeni rapor istiyorum denmiyor mahkemede. Tanıkla altın gramı ispatı hakim karşısında pek geçerli değil.

Benim yuvam yıkıldıktan sonra altın peşine düşmezdim sanırım .
O işler öyle olmuyor hanımefendi :) Karşı tarafın gerçek yüzünü görünce az bile almışım diyorsunuz, keşke bir tası bile bırakmasaydım. Ayrca ben de boşandım kalan altınlarımı aldım, bu yaz yeniden evleneceğim ve eşya alırken onları kullanacağım ohh :)

O işler öyle olmuyor hanımefendi :) Karşı tarafın gerçek yüzünü görünce az bile almışım diyorsunuz, keşke bir tası bile bırakmasaydım. Ayrca ben de boşandım kalan altınlarımı aldım, bu yaz yeniden evleneceğim ve eşya alırken onları kullanacağım ohh :)
İlginç , umarım bu defa mutlu bir evlilik yaparsınız da takıları tekrar evlenirken kullanmak zorunda kalmazsınız

Yarasın koçum çıtır çıtır ye kızzzz

Back
X