Boşanmada takılar

Ne olursa olsun kesinlikle bu avukatla devam etmeyin. Karşı tarafla anlaşmışa benziyor.
Altınlarınızda sonuna kadar ısrarcı olun. İleride çok pişman olursunuz. Süreç biraz uzarsa uzasın. Haklarınızı sonuna kadar arayın. Sonuçta nasıl olsa boşanacaksınız.
Aceleci olmayın.
Mantıklı aslında...

Nasıl yani? Bana geçen psikologum bu adam sizle bu konuları konuşma hakkını nerden buluyor. Dikkat edin kendi cinsel hayatı bozuktur belki diline dolamistir vs uzak durun dedi. Ama adam benden küçük. Bir de ablasıyla abim Ayni kurumda çalışıyor o kadar i.ne olamaz diye düşünüyorm

Psikolog haklı diyorum dümdüz sapık bu adam. Dava bitince ex kocayı dövdürün bence. Madem haciz/borca sebep boşanıyorsunuz ben değilim alacaklılarıdır der geçersiniz. Mobese , güvenlik kamerası olmayan ıssız bir yerde dövüp bıraksınlar :hamarat:

Ahhaaa geçmişler olsun. Adam ciğerini öğrenmiş çiçeğim. Uysal buldu tabi, azcık da saf, 5 yıllık koca soymuş bunu ruhu duymamış, offf tam benlik dedi.
Canım M mackali61 Katip haklıysa sadece kocanı değil avukatı da bir koşu dövdür 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

bırde evlılıkte cınsel ılıskı yasamıyorsanız bosanma sebebı sayılır tamam
buna zaten kımsenın lafı yok
ama onunda evlılık kurumuna ters hareketlerı var bosanma sebebı sayılan agır kusur sayılan

bunların hıc bırı ınsanların haklarını almasına engel degıl ınsanlar evlenır anlasamaz bosanır bosanırkende herkesın hatası kusuru vardır ama avukatlar herkes hakkını alabılsın dıye calısır

adam resmen ısını bılmıyor
Hayır cinsellik yoksa eğer niye devam etti. Hadi yok evet ayrilma sebebi. Peki karısını dolandırma hakkı veriyor mu ona? Ye ye senelerce sonra de ki cinsellik yok. Baskaaa?

Yapma katıp yaaa. Şimdi birde bunu mu düşüneyim. Normalde uysal değilim ama şu dava dosyamda hep agresif olduğum , ruh hastası olduğumu iddia ettiği için yemin ederim kendimden korkuyorum. İnsanları terslemeye bile korkuyorum ki diyevekelr ki bak o haklıydı.
Ya 5 yıl boyunca alttan aldın, sonsuz güvendin, saçma sapan ailesini çektin. Adam mesleği gereği insanı gözünün akından tanır. Seni tanıdı.

Psikolog haklı diyorum dümdüz sapık bu adam. Dava bitince ex kocayı dövdürün bence. Madem haciz/borca sebep boşanıyorsunuz ben değilim alacaklılarıdır der geçersiniz. Mobese , güvenlik kamerası olmayan ıssız bir yerde dövüp bıraksınlar :hamarat:
Ah ah şu dava bir bitse. Para pul değil o dayak içimi soğutacak.

Yeminle aklıma geldi ama yazamadım sonra darp seviyorsun diyorsunuz ... davayı sabote ettiği için avukatı da dövdürürdüm ben olsam
Şehir de Trabzon he, bolca dövecek adam vardır. Çoğu manyak, belinde emanet var yarısının, zevk için bedavaya adam döverler;ayıltır bir daha döverler. Bura İzlanda değil, dayak adam eder böylelerini. Tertemiz yöntem. Evet evet ilkelim, mağaradan geldim 🤣🤣🤣🤣

Çok tehlikeli geldi bana. Nerdeyse seni 5 kuruş almadan boşatacak. Elinde bişey olmasın güvenecek diye uğraşıyor sanki bu herif.
Bak diyor altınları düşük hesapladı ama senin mehir yazılı ordan karın var. Ama 42 bin de zararın var bileziklerden.
Hayır benim kafama takılan şey şu. Nasıl kanıtlayacagim 20gr olduklarıni. Yazılı kâğıt kart vs yok muydu diyor. Deidm vardı ama kasadaydi kesenin içinde adam onu da almış. Bu kadar planlı olamaz ya diyor. Dedim bende olsam onun yerinde alırdım. Delil niye bıraksın orda

Şehir de Trabzon he, bolca dövecek adam vardır. Çoğu manyak, belinde emanet var yarısının, zevk için bedavaya adam döverler;ayıltır bir daha döverler. Bura İzlanda değil, dayak adam eder böylelerini. Tertemiz yöntem. Evet evet ilkelim, mağaradan geldim 🤣🤣🤣🤣

Yani katılıyorum dayağı para vermeden hayrına atacak adamlar vardır eminim o taraflarda :bicak:

Sanırım ondan korktuğu için dava açıldıktan sonra Giresun a gitmek ifin elinden geleni yaptı. Tayinler.durdurulmustu. tayinler açılır açılmaz engelli tayini yapıp gitti.

Adam yazmış kaç tane ne takıldı diye. Onda sorun yok sadece altınları 20 yerine 10 gr hesaplamis
Şimdi altın dediğiniz bilezik ise videoda haladan bir bilezik takıldığı görünür kaç gram olduğunu kimse söylemez. Ben olayı bilmiyorum ama bilir kişi tüm bilezikler için aşağı yukarı 10 gramdir diye bir tahminde mi bulundu acaba?
Siz kasaya koyarken kaç gramdan kaç bilezik, kaç ceyrek, kaç tam altın vs belirtip mi koydunuz?
O kasaya koyduğunuz kısımda bir kanıt olabilir mi?
Mesela zamanında evlenirken 30 kusur gramlık altın da takilmis bana 8 gramlık da. Ama bu videodan belli olmuyor ki sadeve bilezik sayısı belli oluyor, aynı şekilde bir set var mesela ama nedir, kaç gramdir belli değil.
Böyle düşününce bilir kişi de nerden bilsin ki diye düşündüm şu an

Back
X