• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmada ziynet esyalari ne olacak?

Ya cehaletimi bağışlayın bu konunun uzmanı değilim ama altınları aldım lafına itimat ediliyor da geri verdim lafına neden itimat edilmiyor? Alırken senet sepet yapılmamış, bir yere yazılmamış not edilmemiş, bozdurulup banka aracılığıyla gönderilmemiş. Üstelik karı koca. Elden aldım elden verdim, kendisi ne yaptı bilmiyorum derse nasıl kanıtlanacak? Ne kadar altını var kadin kendi bile bilmiyor, hadi fotoğraflardan cd den falan aşağı yukarı hesaplanır ama mahkeme adama vermemişsindir sen dese bu kötüye de kullanılır. Konudaki adam uyanık, almadım görmedim etmedim demiyor, inkar etmiyor, aldım ama geri verdim diyor, kendini güvenilir gösteriyor. Kesin alırsın diyenler neye dayanarak diyorlar bilmek isterim.
Bende tam bilmiyorum işte bu sitede boşanan çok kadınlarımız var aynı örnek vardır belki diye yazdım

Bu birazda karakter meselesidir bence tenezzül eden kişi herşeyi ikiye bölerek gider kimisi de uğraşmaz herşeyi bırakır ama senin anlattığın gibi ise büyük ihtimalle alir
Arkadaşım hepsini istemiyor, yarısını versin uzatmayalım diyor ama şuan sıkıntılı ilerliyor belki erkekte herkese soruyorsa ya da avukatı da altınlar ona verilir derse belki anlaşıp yarısını verir.

Arkadaşım hepsini istemiyor, yarısını versin uzatmayalım diyor ama şuan sıkıntılı ilerliyor belki erkekte herkese soruyorsa ya da avukatı da altınlar ona verilir derse belki anlaşıp yarısını verir.
Yani belkide dediğin gibi cevrenin etkisi özellikle avukatın etkisi olur avukat hâliyle muvekkilini tutarak ona akıl verir alalim gibi

Yani belkide dediğin gibi cevrenin etkisi özellikle avukatın etkisi olur avukat hâliyle muvekkilini tutarak ona akıl verir alalim gibi
Yani şunu demek istedim mesela burada altin kadına verilir büyük ihtimalle deniyor ya onun avukatı da eşine " anlaşın dava devam ederse hepsinden olursun "derse kocası da korkar yarısını vereyim anlaşmalı bosanalim demesi gerekmez mi saçma mi düşünüyorum

Yani şunu demek istedim mesela burada altin kadına verilir büyük ihtimalle deniyor ya onun avukatı da eşine " anlaşın dava devam ederse hepsinden olursun "derse kocası da korkar yarısını vereyim anlaşmalı bosanalim demesi gerekmez mi saçma mi düşünüyorum
Sen kendi acindan saçma düşünmüyorsun ama avukat yani bosanma nedenlerine göre daha iyi bilir hukuku ona göre yonlendirir ben aslinda onu demek istedim yani ne olursa olsun direk işte altin kadının diye bişe olmaya bilir bosanma nedenine göre ama çoğunlukla öyledir

Sen kendi acindan saçma düşünmüyorsun ama avukat yani bosanma nedenlerine göre daha iyi bilir hukuku ona göre yonlendirir ben aslinda onu demek istedim yani ne olursa olsun direk işte altin kadının diye bişe olmaya bilir bosanma nedenine göre ama çoğunlukla öyledir
Anladım canım yorumların için teşekkür ederim ⚘️

Arkadaşımın düğün takılarini düğünden sonra eşi ve ailesi almış. Arkadaşımda geri isteyince paragöz ilan edilmiş o yüzden bir daha isteyememis.
Arkadaşınız tabii ki düğün takılarını istesin. Boşanma aşamasında olduğu eşinin tarafı neden takıların hepsini almış onu anlayamadım. Arkadaşınız kesinlikle hakkını arasın.

Herkese Selam ☺️
Konuyu arkadaşım için açtım.Onun telinden denedik bir türlü kayıt acamadik. Ben denedim açtım o yüzden ben onun adına soruyorum. Arkadaşımın düğün takılarini düğünden sonra eşi ve ailesi almış. Arkadaşımda geri isteyince paragöz ilan edilmiş o yüzden bir daha isteyememis. Şuan bosaniyorlar ve altin onlarda kalmış. Bosanirken istese mahkeme kadına verir mi?
Bizim bi arkadaş bu durumdaydı. Mahkemede davayı kazandı ama eski kocası olacak karaktersiz her şeyi kardeşinin üstüne yaptığı için bişey alamadılar. Bu arada altınlar kv nin kasasındaydı.

Back
X