- 13 Ağustos 2022
- 2.265
- 7.393
- 88
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Mahkeme uzasa da zaten sana gelecek biraz sabret.Mahkeme uzatır ya da alamam diye korkuyorum düğün de takicam diye alicam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mahkeme uzasa da zaten sana gelecek biraz sabret.Mahkeme uzatır ya da alamam diye korkuyorum düğün de takicam diye alicam
Evet oBu adam sizi annenize bırakırken para isteyen adam. O eve geri girseniz ne diyip alacaksınız ki altınları?
Sizin için demedim çirkefleşme olayını genel anlamda yorum yaptım. Eşinize boşanma aşamasında güvenmeyin diyeNasıl yani
Söyle bir durum 1 yıl uzatırsa beklerim ama yıllarca olursa anlamı kalmaz diye düşünüyorum kendim alsam diye düşündüm ama artık muhattap olmak istemiyorumMahkeme uzasa da zaten sana gelecek biraz sabret.
Yok o zaten cirkeflesir de benim altınlarımı vermezlerse diye korkuyorumSizin için demedim çirkefleşme olayını genel anlamda yorum yaptım. Eşinize boşanma aşamasında güvenmeyin diye
Mahkeme kararı olunca mecbur verecek nereye vermiyor sen rahat ol bence birazYok o zaten cirkeflesir de benim altınlarımı vermezlerse diye korkuyorum
Yok o zaten cirkeflesir de benim altınlarımı neSizin için demedim çirkefleşme olayını genel anlamda yorum yaptım. Eşinize boşanma aşamasında güvenmeyin diye
ne kadar zaman içinde uzar acabaCan tehlikeniz yoksa kayınvalidenizden almaya çalışın uzatırlarsa ilk mahkemeyi kazansanız dahi istinaf yargıtay vs uzar gider.Allah yardımcınız olsun.
Yok o zaten cirkeflesir de benim altınlarımı neSizin için demedim çirkefleşme olayını genel anlamda yorum yaptım. Eşinize boşanma aşamasında güvenmeyin diye
ne kadarCan tehlikeniz yoksa kayınvalidenizden almaya çalışın uzatırlarsa ilk mahkemeyi kazansanız dahi istinaf yargıtay vs uzar gider.Allah yardımcınız olsun.
Avukat çok rahat konuştu hemen verir dedi aliriz dediMahkeme kararı olunca mecbur verecek nereye vermiyor sen rahat ol bence biraz
Yaşadığınız yerin mahkeme yoğunluğuna göre değişir.6-7sene sürenler var maalesefYok o zaten cirkeflesir de benim altınlarımı ne
Ç
ne kadarYok o zaten cirkeflesir de benim altınlarımı ne
ne kadar
Avukat çok rahat konuştu hemen verir dedi aliriz de
Avukat çok rahat konuştu hemen verir dedi aliriz dedi
Benim de aklımda bazı soru işaretleri var evet ben de onu sordum kusurlu sayilrmiyim diye yok olmaz seni evden kendisi kovmuş dedi .bu altın olayı da bana çok iyimser geldi yani bu kadar olumlu olacağını sanmıyorum. Ben evime bir şekilde dönüp idare edip alacağımi alsam iyi olur .Yani kurda kuzu emanet edilir mi? Altınların kayınvalidede durması zaten niyetlerini belirtmiş. Yeni evlenenler bu altın olayını nasıl kabul ediyorsunuz ya? Kimsenin evi banka kasasından güvenli değil.
Takıların videodan tespit edilmesi tamam da bozdurulmadığı nasıl kanıtlanacak? Dava sırasında, Hayallerdeyim bir kısmını kendi bozdurmuştu zaten diyebilirler mi? Ayrıca psikolojik şiddeti kanıtlamadan evden ayrılmak sizi kusurlu yapmıyor mu? Yani elinizde kötü muamele gördüğünüze dair delil de yok. Avukat üyeler beni düzeltsin ama sizin avukatınızı çok iyimser buldum.
Of o zaman bir sure idae edip almam lazim birazini bile alsam iyidirYaşadığınız yerin mahkeme yoğunluğuna göre değişir.6-7sene sürenler var maalesef
Of o zaman bir sure idae edip almam lazimYaşadığınız yerin mahkeme yoğunluğuna göre değişir.6-7sene sürenler var maalesef
Evden beni kovdu ses kaydı var ama işteYani kurda kuzu emanet edilir mi? Altınların kayınvalidede durması zaten niyetlerini belirtmiş. Yeni evlenenler bu altın olayını nasıl kabul ediyorsunuz ya? Kimsenin evi banka kasasından güvenli değil.
Takıların videodan tespit edilmesi tamam da bozdurulmadığı nasıl kanıtlanacak? Dava sırasında, Hayallerdeyim bir kısmını kendi bozdurmuştu zaten diyebilirler mi? Ayrıca psikolojik şiddeti kanıtlamadan evden ayrılmak sizi kusurlu yapmıyor mu? Yani elinizde kötü muamele gördüğünüze dair delil de yok. Avukat üyeler beni düzeltsin ama sizin avukatınızı çok iyimser buldum.
verirler mi dugun icin istesenizDüğünde takicam diyip alsam ama kocama geri dönmem lazım bunun için
Ses kaydında sana bu söylediklerimi ailene anlatırsan bu eve giremezsin küfürle girerim diyor .esyalarini topla nereye gidersen git diyor yani bu kovma değil mi kendisi kovdu da aslındaOf o zaman bir sure idae edip almam lazim
Evden beni kovdu ses kaydı var ama işte