Boşanmadan başkasından hamile kalan var mı

Kimliği çıkarmasa bile hastanede doğum yapacağı için kaydı olacak. Dolayısıyla kimlik çıkarırken doğum tarihi belli olacak ve bebek otomatik olarak eski kocanın üstüne olacak. Sonra bir de bunun için davayla, testle vs uğraşacaksın. Başkasından hamilesin diye velayet babaya verilecek diye nir şey yok ayrıca. Ha çocukların bilecek yaştadır, seninle kalmak istemezler onu bilemem tabi. Ama bence zaten zor olan durumu saklayıp gizleyerek daha da zorlastirma.

İnsanları yargılamayın ne olduğunu bilmiyorsunuz bende aynı durumu yaşadım ama benim boşanma dawam 6 yıl sürdü ve sürekli itiraz ettiği için ben de oda başka bi hayat kurduk ve hamile kaldım çekişmeli boşanma dawaları yıllar sürüyor ve 6 yıl dile kolay bilip bilmeden aaa böylemi yaptın demeyin ben başıma gelenlerden gocunmuyorum şerefli olsa 6 yıl sürdürmezdi değil mi lütfen kadın olarak birbirimizi anlayalım
Sabah sabah şu tuhaf konuyu okumama neden olan arkadaş..
Neden 2 yıl önceki konuyu hortlattın? Nasıl buldun? Demek ki sende bu tür bir sorun yaşıyorsun ki ararken buldun eski konuyu. Bide yorum yazdın hızını alamayıp. Gerek var mıydı mecburdum tarzı hayat kesitine? O zaman insanlar da yorum yapar haklı olarak "eh madem dava 6 yıl sürdü sende sevgilinden hamile kalmak istiyorsan çekişmeliden vazgeçseydin" diye.. :işsiz:

Ben olsam ben derim çok şükür arkadaşım var çok yakın ondan soruyorum hikayeyi anlatmak istemiyorum bı fikriniz varsa buyrun
Müge anlı çözer bu konuyu. Yada Esra Erol. Şimdi dava bitmeden olduğu için gebelik çocuk direk resmi eşin üstüne olcak. Resmi olan eş boşanma sonrası bebek için babalık reddi ve DNA testi için dava açarsa çocuğu kendi soyadindan düşürür. Ondan sonra gerçek baba üstüne alır. Biz bu konuları biliyoruz. Esra Erol müge anlı sayesinde😂😂😂 sizde izleyin de biraz ilim irfan öğrenin. Böyle katekulli işler yapmayi biliyorsunuz da sonucunun ne olacağıni neden hesap etmiyorsunuz.

O kadar hortlamış sonuç ne oldu bilen var mı😅

Back
X