Boşanmadan önce...

Ya resimleri silerken o resme kiyamadi ailenize gonderdi hatira olarak kalsin diye.yani kafasinda bitirdi.

Ya da bosanma gibi bir niyeti yok hala eskiye ozlem duyuyor.ikisinden biri
Hiç bilmiyorum ki o fotoğrafı n varlığından bile haberim yok bilgisayar atmıştı hepsini zaten aslında
 
Ne anlama gelir biliyorum ama ceza kelimeleri hangileri oldu arttı mı onu bilmiyorum. Uzun zamandır yoktum çünkü.
Kac yaşında bu adam ya. Eski konunuzu da okudum. Yani çocuğunuzla ilgili olan kısım yuh dedim bencil resmen. Ya sen dogurdun o çocuğu ve ameliyatlisin ama onu acısı ile başbaşa bırakmışsin. Yani sizin yazım dilinize bakınca adama hakverdim. Çünkü sizde sınırsız teslimiyet var. Yazdığınız mesajı okuyan karşı taraf bile suçlu ve kendini affettirmeye çalışıyor der. Neyse ki yollamamissiniz.

Peki şimdi ne olacak eşiniz yarın bosanmaktan vazgecerse ne yapmayı dusunuyorsunuz.
Mesaj hakkında herkesin farklı yorumu var. Kendini suçlu göstermişsin diyen var eşini suçlamışsın diyen var. Ama eşimi tanıdığım için yazdığım bir mesaj ve kendimi suçlu gösterdiğim bir nokta yok bence aksine ondaki hataları kusurları yazdım tekrar okursanız anlarsınız bence. Ayrıca ilk cümlede yazdığım gibi vazgeçtim atmaktN.

Boşanmaktan vazgeçerse ne olur bilmiyorum ama tabiki saçma sapn bir sebepten boşanmak istemiyorum
 
Son durum nedir? Konusabildiniz mi?
MErhaba, son durum şöyle;
Dün dönerken mesaj attı ne lazım falan diye, sonra bir kaç mesaj daha attı evle ilgili. Geldiğinde biraz mesafeliydi. bir iki laf attım konuştu normaldi. Biraz soğukluk var ama uzatmıyor gibi konuyu.
 
Back
X