Boşanmadan önce...

teşekkür ederim yorumunuz için. Ailesi bizi bekliyordu kardeşi gelmişti normalde gider miydi bilmiyorum. Şehir değiştirme konusuna gelince burada kalmam için bir sebep yok
Neden sebep yok? Isin orada. Arkadasin cevren yok mu? Ailenle yasamak istiyorsan birsey diyemem. Sen bilirsin. Peki sen ailenle gorustun mu?
2.5 yila bu kadar seyi nasil sigdirdiniz? Bunlar sizin en guzel zamanlariniz olmaliydi. Evlilik oturduktan sonra cocuk dusunmeliydiniz. Iyice yipranmissiniz ikiniz de. Esin bu isi iktidar savasina döndürmüs. Klasik erkek tribi, karsisinda susan " ben bilmem beyim bilir" diyen birini beklemis.
Her kayip ve ayrilik bir travma yasatir. Bosanma sonrasi bir psikiyatrist ya da psikologa gitmeni oneririm. Cunku esin seni hic anlamamis. Sen bebegini kaybedip travma yasadiginda esin kendince baska seylere yorumlamis. Aslinda gecinmeye de hic gonlu olmamis bence. Bu bahanesi olmus.
Su an cok kotu hissediyorsundur kendini. Ama gececek bu kotu gunler. Keske yaninda olabilseydim. Acini anlayabiliyorum.

Kafanız o kadar karışık, o kadar karışık ki farkında değilsiniz. Siz şu anda mesaj atmak zorunda değilsiniz, harekete geçmek zorunda değilsiniz. Biraz sakin olun, kendinizi frenleyin. Bırakın gittiğinde biraz kafasını dinlesin, kızgınlığı geçsin, mantığı devreye girsin. Siz normal hayatınız nasılsa o şekilde devam edin. Döndüğünde neler olacağını göreceksiniz zaten. Sizden boşanacağını hiç sanmıyorum.

yaninda olabilseydim
Şu cümle her şeye bedeel oldu teşekkürler 💐. Arkadaşım yok işim de yeni zaten iş değişikliği yaptım. İş yerinde herkes eşimi tanıyor sürekli selam gönderme onu sormlar. Htta aslında aynı yerde çalışıyoruz ama ben başka bir kuruma görevli geçtim. Burada beni bağlayan tek şey kızımın mezarı. Sadece onu düşünüp üzülüyorum. Ailemle yaşamak istemem belki ayrı eve çıkarım bunlar ileriki konular. Bebek yapma konusunda haklısınız ben pek isteyerek yapmamıştım ama nasipmiş oldu nasip değilmiş aldı rabbim

Kafanız o kadar karışık, o kadar karışık ki farkında değilsiniz. Siz şu anda mesaj atmak zorunda değilsiniz, harekete geçmek zorunda değilsiniz. Biraz sakin olun, kendinizi frenleyin. Bırakın gittiğinde biraz kafasını dinlesin, kızgınlığı geçsin, mantığı devreye girsin. Siz normal hayatınız nasılsa o şekilde devam edin. Döndüğünde neler olacağını göreceksiniz zaten. Sizden boşanacağını hiç sanmıyorum.
Haklısınız tam olarak onu yapacağım inşallah bu iki gün bana da iyi gelecektir. Kendimi kötü hissetmiyorum her koşula hazırım mesaj atma isteği de geçti zaten buraya yzmamın da çok faydası oldu

Bitmiş işte, bırak gitsin.
Sende “artık beni asla yaralayamaz hayat eğer istemezsem” dersin kendine, her zorluk bizi güçlendirir

Neden herkes bitmiş bitmiş diyor hiç anlamadım. Çoğu ilişkinin içinde ayrılık, boşanma lafları karşıdakini tehdit amacıyla söyleniyor zaten. Bu; hadi benim peşimden koş, beni istediğine ikna et hezeyanı oluyor genelde. Bir insan gerçekten bitirmek istediğinde harekete geçer, avukata adliyeye gider. Tatil için annesinin evine gitmez.

Neden herkes bitmiş bitmiş diyor hiç anlamadım. Çoğu ilişkinin içinde ayrılık, boşanma lafları karşıdakini tehdit amacıyla söyleniyor zaten. Bu; hadi benim peşimden koş, beni istediğine ikna et hezeyanı oluyor genelde. Bir insan gerçekten bitirmek istediğinde harekete geçer, avukata adliyeye gider. Tatil için annesinin evine gitmez.
Herkesin fikri farklk işte bekleyip göreceğiz ne olacağını. Ben de bu kadar keskin fikirli değilim hayatta her şey olabildiğini görecek kadar yaşadım en olmaz imkansız denilen şeyler bile oldu. İnsanlar boşanıp tekrar evlendi. Zaten ben kocama düşman değil kırgınım. Tabi buraya fikir almak için yazdım herkes fikrini söylüyor saygı duyuyorum. Mesaideydim bazı arkadaşları yanlış anlamış yanlış yazmış da olabilirim buradan yazan herkese hem teşekkür ediyorum hem yanlış anlaşılma varsa kusura bakmasınlar. Şimdi de dün kocamın kendine yaptığı yemeği afiyetle yemeye koyuluyorım😅🙈

Herkesin fikri farklk işte bekleyip göreceğiz ne olacağını. Ben de bu kadar keskin fikirli değilim hayatta her şey olabildiğini görecek kadar yaşadım en olmaz imkansız denilen şeyler bile oldu. İnsanlar boşanıp tekrar evlendi. Zaten ben kocama düşman değil kırgınım. Tabi buraya fikir almak için yazdım herkes fikrini söylüyor saygı duyuyorum. Mesaideydim bazı arkadaşları yanlış anlamış yanlış yazmış da olabilirim buradan yazan herkese hem teşekkür ediyorum hem yanlış anlaşılma varsa kusura bakmasınlar. Şimdi de dün kocamın kendine yaptığı yemeği afiyetle yemeye koyuluyorım😅🙈
Sabah yazdiklarinizi degil de, yemegin ustune 'eline saglik bir guzel olmuski ' yazin bence😂😂

Niye dogru degil anlayamadim?
Kadinlarin kendi akli yok mu, tek basina seyahat ederlerse akillari gidip hemen aldatmaya, zinaya mi yoneliyorlar? Erkekler tek baslarina seyahat edince hicbir sey olmuyor ama, erkeklerin ne fazlasi var tam olarak?

Ben dahil tek basina is seyahatine giden kadinlar var onlar namussuz mu? Tek basina seyahat eden bekar kadinlar da var, onlar baslarinda kocalari yok! diye evden cikmasin mi?

Neden "hala evliyim" yazdiniz zaten orayi anlayamadim ben, adam basmis gitmis siz de kafanizi dinleyin dedim siz diyorsunuz ki ben yasal olarak evliyim. Ben de zaten kafa dinleyin dedim hovardaliga gidin demedim, yasal olarak evlisiniz dogru ama zihinsel olarak kendi hayatiniza bakmalisiniz artik. Bu kafadan simdi cikmazsaniz, bu sekil devam eder ve bosanirsaniz daha uzun sure aci cekersiniz. Hala evliyim yazdikca daha cok kendinizi bagliyorsunuz, yapmayin. ne halt yerse yesin madem gitti, ben kendi hayatima bakicam artik bundan sonra yazin; ne bileyim gittiyse gitti neyse ne bu adama mi yalvaricam yazin ama ben evliyim kardesim yazmayin bence.
Gerçekten islamda böyle bir kural var. Kadın, yanında birinci derece akrabası ( eş, oğul, baba, erkek kardeş) bunlardan biri olmadan 90km dışına çıkamıyor. Ben de pek hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden ama müslüman ülkede yaşadığımız için boyle seylerle karşılaşmak doğal...

Gerçekten islamda böyle bir kural var. Kadın, yanında birinci derece akrabası ( eş, oğul, baba, erkek kardeş) bunlardan biri olmadan 90km dışına çıkamıyor. Ben de pek hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden ama müslüman ülkede yaşadığımız için boyle seylerle karşılaşmak doğal...
Yorumunız için teşekkür ederim. Dediğim gibi zorunlu durumlar olmadıkça ya da eşimin izni bilgisi olmadan bir yere gitmek istemem. Bekar olunca çıkamaz mıyız y da iş seyahati falan demişler konuları çok karıştırmışlar. Ben bunlara bir şey demiyorum. Ben tartışmalı olduğum boşanma konusı geçtiği durumda eşimden habersiz gidip bi yerde tatil yapmayı uygun ve etik bulmuyorum konu o sadece ama anlayamıyorlar

Eşim annemle babamın olduğu aile grubumuza yazın toplu çekindiğimiz bir fotoğraf göndermiş. Ne demek oluyor sizce?

Eşim annemle babamın olduğu aile grubumuza yazın toplu çekindiğimiz bir fotoğraf göndermiş. Ne demek oluyor sizce?
Ya resimleri silerken o resme kiyamadi ailenize gonderdi hatira olarak kalsin diye.yani kafasinda bitirdi.

Ya da bosanma gibi bir niyeti yok hala eskiye ozlem duyuyor.ikisinden biri

Ne anlama gelir biliyorum ama ceza kelimeleri hangileri oldu arttı mı onu bilmiyorum. Uzun zamandır yoktum çünkü.
Kac yaşında bu adam ya. Eski konunuzu da okudum. Yani çocuğunuzla ilgili olan kısım yuh dedim bencil resmen. Ya sen dogurdun o çocuğu ve ameliyatlisin ama onu acısı ile başbaşa bırakmışsin. Yani sizin yazım dilinize bakınca adama hakverdim. Çünkü sizde sınırsız teslimiyet var. Yazdığınız mesajı okuyan karşı taraf bile suçlu ve kendini affettirmeye çalışıyor der. Neyse ki yollamamissiniz.

Peki şimdi ne olacak eşiniz yarın bosanmaktan vazgecerse ne yapmayı dusunuyorsunuz.

Back
X