- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
Anlatmak istemiyorsanız yazmayabilirsiniz teşekkür ederimBiz de daha fazla anlatmak istemiyoruz zaten:) tesekkürler anladiginiz icin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlatmak istemiyorsanız yazmayabilirsiniz teşekkür ederimBiz de daha fazla anlatmak istemiyoruz zaten:) tesekkürler anladiginiz icin.
Neden sebep yok? Isin orada. Arkadasin cevren yok mu? Ailenle yasamak istiyorsan birsey diyemem. Sen bilirsin. Peki sen ailenle gorustun mu?teşekkür ederim yorumunuz için. Ailesi bizi bekliyordu kardeşi gelmişti normalde gider miydi bilmiyorum. Şehir değiştirme konusuna gelince burada kalmam için bir sebep yok
Şu cümle her şeye bedeel oldu teşekkürleryaninda olabilseydim
Haklısınız tam olarak onu yapacağım inşallah bu iki gün bana da iyi gelecektir. Kendimi kötü hissetmiyorum her koşula hazırım mesaj atma isteği de geçti zaten buraya yzmamın da çok faydası olduKafanız o kadar karışık, o kadar karışık ki farkında değilsiniz. Siz şu anda mesaj atmak zorunda değilsiniz, harekete geçmek zorunda değilsiniz. Biraz sakin olun, kendinizi frenleyin. Bırakın gittiğinde biraz kafasını dinlesin, kızgınlığı geçsin, mantığı devreye girsin. Siz normal hayatınız nasılsa o şekilde devam edin. Döndüğünde neler olacağını göreceksiniz zaten. Sizden boşanacağını hiç sanmıyorum.
Herkesin fikri farklk işte bekleyip göreceğiz ne olacağını. Ben de bu kadar keskin fikirli değilim hayatta her şey olabildiğini görecek kadar yaşadım en olmaz imkansız denilen şeyler bile oldu. İnsanlar boşanıp tekrar evlendi. Zaten ben kocama düşman değil kırgınım. Tabi buraya fikir almak için yazdım herkes fikrini söylüyor saygı duyuyorum. Mesaideydim bazı arkadaşları yanlış anlamış yanlış yazmış da olabilirim buradan yazan herkese hem teşekkür ediyorum hem yanlış anlaşılma varsa kusura bakmasınlar. Şimdi de dün kocamın kendine yaptığı yemeği afiyetle yemeye koyuluyorımNeden herkes bitmiş bitmiş diyor hiç anlamadım. Çoğu ilişkinin içinde ayrılık, boşanma lafları karşıdakini tehdit amacıyla söyleniyor zaten. Bu; hadi benim peşimden koş, beni istediğine ikna et hezeyanı oluyor genelde. Bir insan gerçekten bitirmek istediğinde harekete geçer, avukata adliyeye gider. Tatil için annesinin evine gitmez.
Ben yanlis ifade etmisim burayi .aslinda sizi savunmustum burda.nasil bir cumle kurmussam tam tersi gibi algilaniyorSizinle ne gibi bir konuşm geçti bilmiyorum ama demek istediğim şeyi anlmayıp sordukları için açıkladım gerek var ki yazdım
Sabah yazdiklarinizi degil de, yemegin ustune 'eline saglik bir guzel olmuski ' yazin benceHerkesin fikri farklk işte bekleyip göreceğiz ne olacağını. Ben de bu kadar keskin fikirli değilim hayatta her şey olabildiğini görecek kadar yaşadım en olmaz imkansız denilen şeyler bile oldu. İnsanlar boşanıp tekrar evlendi. Zaten ben kocama düşman değil kırgınım. Tabi buraya fikir almak için yazdım herkes fikrini söylüyor saygı duyuyorum. Mesaideydim bazı arkadaşları yanlış anlamış yanlış yazmış da olabilirim buradan yazan herkese hem teşekkür ediyorum hem yanlış anlaşılma varsa kusura bakmasınlar. Şimdi de dün kocamın kendine yaptığı yemeği afiyetle yemeye koyuluyorım![]()
Gerçekten islamda böyle bir kural var. Kadın, yanında birinci derece akrabası ( eş, oğul, baba, erkek kardeş) bunlardan biri olmadan 90km dışına çıkamıyor. Ben de pek hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden ama müslüman ülkede yaşadığımız için boyle seylerle karşılaşmak doğal...Niye dogru degil anlayamadim?
Kadinlarin kendi akli yok mu, tek basina seyahat ederlerse akillari gidip hemen aldatmaya, zinaya mi yoneliyorlar? Erkekler tek baslarina seyahat edince hicbir sey olmuyor ama, erkeklerin ne fazlasi var tam olarak?
Ben dahil tek basina is seyahatine giden kadinlar var onlar namussuz mu? Tek basina seyahat eden bekar kadinlar da var, onlar baslarinda kocalari yok! diye evden cikmasin mi?
Neden "hala evliyim" yazdiniz zaten orayi anlayamadim ben, adam basmis gitmis siz de kafanizi dinleyin dedim siz diyorsunuz ki ben yasal olarak evliyim. Ben de zaten kafa dinleyin dedim hovardaliga gidin demedim, yasal olarak evlisiniz dogru ama zihinsel olarak kendi hayatiniza bakmalisiniz artik. Bu kafadan simdi cikmazsaniz, bu sekil devam eder ve bosanirsaniz daha uzun sure aci cekersiniz. Hala evliyim yazdikca daha cok kendinizi bagliyorsunuz, yapmayin. ne halt yerse yesin madem gitti, ben kendi hayatima bakicam artik bundan sonra yazin; ne bileyim gittiyse gitti neyse ne bu adama mi yalvaricam yazin ama ben evliyim kardesim yazmayin bence.
Haha kusura bakmayın ya o esnada da servisteydim hızlıca okudum yazdım hiç anlamamışımBen yanlis ifade etmisim burayi .aslinda sizi savunmustum burda.nasil bir cumle kurmussam tam tersi gibi algilaniyor![]()
Yorumunız için teşekkür ederim. Dediğim gibi zorunlu durumlar olmadıkça ya da eşimin izni bilgisi olmadan bir yere gitmek istemem. Bekar olunca çıkamaz mıyız y da iş seyahati falan demişler konuları çok karıştırmışlar. Ben bunlara bir şey demiyorum. Ben tartışmalı olduğum boşanma konusı geçtiği durumda eşimden habersiz gidip bi yerde tatil yapmayı uygun ve etik bulmuyorum konu o sadece ama anlayamıyorlarGerçekten islamda böyle bir kural var. Kadın, yanında birinci derece akrabası ( eş, oğul, baba, erkek kardeş) bunlardan biri olmadan 90km dışına çıkamıyor. Ben de pek hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden ama müslüman ülkede yaşadığımız için boyle seylerle karşılaşmak doğal...
Amin sağolunAllah yardımcınız olsun
Yorum yazmamış mı fotoya yada birşeyler yazan olmadı mı ??Eşim annemle babamın olduğu aile grubumuza yazın toplu çekindiğimiz bir fotoğraf göndermiş. Ne demek oluyor sizce?
Ya resimleri silerken o resme kiyamadi ailenize gonderdi hatira olarak kalsin diye.yani kafasinda bitirdi.Eşim annemle babamın olduğu aile grubumuza yazın toplu çekindiğimiz bir fotoğraf göndermiş. Ne demek oluyor sizce?
Eşim annemle babamın olduğu aile grubumuza yazın toplu çekindiğimiz bir fotoğraf göndermiş. Ne demek oluyor sizce?