- 6 Ocak 2015
- 2.212
- 1.208
- 133
- 35
- Konu Sahibi ikincielci
boşanmak doğru değil diye kim söyledi? Boşanmak helaldir araştırabilirsinizDinimize göre bosanmakta dogru degil. Bosanmasin engelleyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanmak doğru değil diye kim söyledi? Boşanmak helaldir araştırabilirsinizDinimize göre bosanmakta dogru degil. Bosanmasin engelleyin.
uymuyor diye boşanır mısınız yani? Sizin yaptığınızın ondan ne farkı olur o durumda?Bu durumda gemileri ben değil ki karşı taraf yakmış oluyor yalnız orada bir duralım.
Artı boşanmak istemek öyle kızgınlıkla ya da gönül alma beklentisiyle dile getirmek çok çok sıkıntı.
Evcilik oynamıyoruz burada.
Evlenme olgunluğuna gelmişsek onu yürütmesini de biliriz bilemezsek de adam gibi ayrılırız derim.
Herkesin evinde sıkıntılar var, "öyle kızdım da boşanalım dedim,hadi gönlümü al bakalım" diye bir bahaneyi ben kabul edemem,size uyarsa bilemem tabii. Bana çok ters bu işler. Kızgınlığım 3'e katlanır böyle bir cümle duysam.
İnsanlar sevgiyi,güzel sözleri hakeder. Ama aşağılar gibi "yok kızdım da yok gönlüm alınsın da ondan boşanacam dedim" derse aramızdaki buz dağlarını hiç yıkamayız.
Tabii herkesin evliliği,karakteri farklı.
Size uyan bana uymaz.
Bana uyanı da siz beğenmezsiniz.
Herkesin mutlu olma biçimi çok farklı.
Anlatamadım galiba.uymuyor diye boşanır mısınız yani? Sizin yaptığınızın ondan ne farkı olur o durumda?
ben de kabul ediyorum zaten etmiyor değilim ki. Siz ondan önce ben dava açarım dediğiniz için yazdım siz beni anlamamışsınız bunu anlattım ihtimalleri sıraladım ya öyleyse neden dava açayım dedimAnlatamadım galiba.
Boşanmak isteyen o,ben niye kabul etmeyeyim diyorum.
Öyle kızdım söyledim,gönlüm alınsın vs. bahaneleri beni daha çok kızdırır diyorum.
Beni istemeyen adamı beklemem yani.ben de kabul ediyorum zaten etmiyor değilim ki. Siz ondan önce ben dava açarım dediğiniz için yazdım siz beni anlamamışsınız bunu anlattım ihtimalleri sıraladım ya öyleyse neden dava açayım dedim
Ben dogru degil dedim haram demedim. Ayrica burasi dinden bagimsiz bir yer. Burda farkli dinlere mensup insanlar var ya da herhangi bir dine mensup olmayan. Dini kurallara göre yorum yapmiyoruz.boşanmak doğru değil diye kim söyledi? Boşanmak helaldir araştırabilirsiniz
ya böyle saçma cümle mi olur? Siz bana bir teklifte bulundunuz ben bunu doğru bulmadım sonra sebebini sordunuz ben de doğru bulduğm inandığım şeyi yazdım. Sizin fikriniz de inancınız da farklı olabilir eleştiren ben değilim sizlersiniz. Hangimizin yaptığı yanlış? Ne deseydim özel sebelplerle cevap veremem burası dini bir platform değil mi? Açıklamak da suç olmuş.Ben dogru degil dedim haram demedim. Ayrica burasi dinden bagimsiz bir yer. Burda farkli dinlere mensup insanlar var ya da herhangi bir dine mensup olmayan. Dini kurallara göre yorum yapmiyoruz.
teşekkür ederim yorumunuz için. Ailesi bizi bekliyordu kardeşi gelmişti normalde gider miydi bilmiyorum. Şehir değiştirme konusuna gelince burada kalmam için bir sebep yokKonunu simdi gordum. Yorumlari okumadim ama yasadiklarimdan fikrimi sorarsan o mesaji gonderme. Bunun bir etkisi olmayacak. Aaa bak ben hataliymisim kendimo duzeltiyim de demeyecek. Mesaj o an senin icini rahatlatacak belki ama mesajin onda bir etkisi olmayacak. Birsey de degismeyecek. Yani bir mesajla donmuyorlar. Bazen susmak gerekiyor. Sesdiz kalmak ve beklemek...Aceleci davranma. Ailesinin yanina gittigine gore bitirmis demektir.
Sehir ve is degistirecegim demissin. Neden? Esyalarini alip ayri bir duzen kurabilirsin. Ben oglumla yasiyorum.
Yazdiginiz yorumu tekrar okuyun o zaman. Yanina esi olmayan bir kadin seyahat edemez. Neye göre kime göre? Cümleyi su sekilde kursaydiniz o zaman, benim kendi inanclarima göre bu degri degil.ya böyle saçma cümle mi olur? Siz bana bir teklifte bulundunuz ben bunu doğru bulmadım sonra sebebini sordunuz ben de doğru bulduğm inandığım şeyi yazdım. Sizin fikriniz de inancınız da farklı olabilir eleştiren ben değilim sizlersiniz. Hangimizin yaptığı yanlış? Ne deseydim özel sebelplerle cevap veremem burası dini bir platform değil mi? Açıklamak da suç olmuş.
Peki.valla anlamadım harap etmek falan demişsiniz hiç öyle bir şey yok. Dini açıdan ben kendi tarafımı düşünürüm üç gün küs duran o kendi boyutunu düşünmüyorsa beni ilgilendirmez. Bağımlı değilim bağlıyım bunları karıştırmayın. Eşimi seviyorum ama bazı yaşadıklarımdan dolayı boşanalım derse de ikna etmeye çalışmam. Eşim ona bağımlı olduğumu flan düşünmez ama ne yapıp ne yapmayacağımı bilir karakterim bellidir duruma göre değişmem. Oturup onu beklediğim falan yok keyif aldığım ne varsa onu yaparım. Bazısı arkadaşıyla buluşur bazısı annesine gider bazısı yalnız kalmak ister. Ben yalnız kalarak daha çok keyif alacağım bu yüzden kimseyle buluşmam. Tek başıma tatile gitmeyi sevmem zaten ama sevsem bile evliyken bunu yapmam söylediğim sebeperden
valla ben böyle yapamam bu sorumluluğu alamam yapmak isteyen uğraşsın ben neden uğraşayım :)Beni istemeyen adamı beklemem yani.
Giderim açarım davamı.
İyi kötü hayatımı kurmaya çalışırım.
Evde onu beklemek yerine düzen kurmaya çalışırım kendime.
neye göre kime göresini söyledim zaten dini fetva verecek değilim haddime değil. İnanan saygı duyan katılır inanmayan da kendince haklıdır ama yargılamaya kimsenin hakkı yokYazdiginiz yorumu tekrar okuyun o zaman. Yanina esi olmayan bir kadin seyahat edemez. Neye göre kime göre? Cümleyi su sekilde kursaydiniz o zaman, benim kendi inanclarima göre bu degri degil.
Yargilamak sizin düsünceniz burda daha bir cok yorumu cok farkli algiladiginiz gibi. Yorum yapmaya herkesin hakki var.neye göre kime göresini söyledim zaten dini fetva verecek değilim haddime değil. İnanan saygı duyan katılır inanmayan da kendince haklıdır ama yargılamaya kimsenin hakkı yok
:)Yazdiginiz yorumu tekrar okuyun o zaman. Yanina esi olmayan bir kadin seyahat edemez. Neye göre kime göre? Cümleyi su sekilde kursaydiniz o zaman, benim kendi inanclarima göre bu degri degil.
Biz de daha fazla anlatmak istemiyoruz zaten:) tesekkürler anladiginiz icin.:)
Bir cogumuz muslumaniz elhamdullillah .ustune bastirarak islami acidan demesine gerek yok bence.cok muhafazakar bir ailede yetistigim icin ben ne demek istedigini anliyorum.
Ama bence yanlis davrandigi noktalar var ve inatla anlamak istemiyor.neyse hayirlisi olsun diyecek bir sey yok
VE bir kadının eşi olmadan seyahat etmesi bile doğru değilken
Sizin adınıza üzülüyorum, tek başına seyahat edemez mi :) ya da bunun gibi aklıma gelmeyen cümleler yargılamadır. Sadece size yazmadım. Başka hangi yorumu yanlış anladığımı yazarsanız tekrar okurum mesaide olduğum için dikkatli okumamış olabilirim kusura bakılmasınYargilamak sizin düsünceniz burda daha bir cok yorumu cok farkli algiladiginiz gibi. Yorum yapmaya herkesin hakki var.
Bu yoruma uzun bir cevap yazardım ama içimden gelmiyor çünkü yazdıklarımı anlyacağınızı düşünmüyorum. Eşime mesaj atmadığım gibi size de sadece teşekkür ederim diyorumNiye dogru degil anlayamadim?
Kadinlarin kendi akli yok mu, tek basina seyahat ederlerse akillari gidip hemen aldatmaya, zinaya mi yoneliyorlar? Erkekler tek baslarina seyahat edince hicbir sey olmuyor ama, erkeklerin ne fazlasi var tam olarak?
Ben dahil tek basina is seyahatine giden kadinlar var onlar namussuz mu? Tek basina seyahat eden bekar kadinlar da var, onlar baslarinda kocalari yok! diye evden cikmasin mi?
Neden "hala evliyim" yazdiniz zaten orayi anlayamadim ben, adam basmis gitmis siz de kafanizi dinleyin dedim siz diyorsunuz ki ben yasal olarak evliyim. Ben de zaten kafa dinleyin dedim hovardaliga gidin demedim, yasal olarak evlisiniz dogru ama zihinsel olarak kendi hayatiniza bakmalisiniz artik. Bu kafadan simdi cikmazsaniz, bu sekil devam eder ve bosanirsaniz daha uzun sure aci cekersiniz. Hala evliyim yazdikca daha cok kendinizi bagliyorsunuz, yapmayin. ne halt yerse yesin madem gitti, ben kendi hayatima bakicam artik bundan sonra yazin; ne bileyim gittiyse gitti neyse ne bu adama mi yalvaricam yazin ama ben evliyim kardesim yazmayin bence.
Sizinle ne gibi bir konuşm geçti bilmiyorum ama demek istediğim şeyi anlmayıp sordukları için açıkladım gerek var ki yazdım:)
Bir cogumuz muslumaniz elhamdullillah .ustune bastirarak islami acidan demesine gerek yok bence.cok muhafazakar bir ailede yetistigim icin ben ne demek istedigini anliyorum.
Ama bence yanlis davrandigi noktalar var ve inatla anlamak istemiyor.neyse hayirlisi olsun diyecek bir sey yok